ilahiyatçı kızlar nasıldır?
Normalin aynısı
Dindar gibi görünüp istediğini yapan
Dindar , Ahlaklı , Namuslu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aklında varsa bişi ilahiyat profesörü olsun ne yazar ama genelleme yapamazsınız böyle hepsi iyi olsun tabiki
Dindar ve namuslu olan vardır öyle gözüküp istediğini yapan vardır saçma sapan genelleme yapma
%70 i nasıldır bir kız var da ondan hoşlanıyorum
Genelleme yapamam zeki bir insanım her türlü insan var kardeşim saçma sapan genelleme yapma be
Biraz zeki davran artık genelleme yapma
sen niye savunma piskolojisine giriyorsun , bak sana bir örnek vereyim
senin ailen referanduma evet diyorsa sende evet dersin hayır derse sende hayır dersin
Piskoloji değil Psikoloji
Ne alaka benim ailem Evet diyor ben Hayır diyeceğim
Bu sitede böyle sorular çok soruluyor erkekler neden aldatıyor kızlar neden böyle şu erkekler niye böyle habire böyle sorular saçma genellemeler kardeşler bile huy davranış olarak birbirine benzemez ki tüm ilahiyat okuyanları böyle saçma bir genellemeye sokamazsın içinde namussuz da vardır çok namuslu da ilahiyat okuyan şerefsz erkekler de vardır şerefli de
amuda kalkıp yazı yazsan benim kadar zeki olamazsın , soruma cevap gelmedi , %30 standart sapma olabilir hatta çok bile bu ihtimade
Yaa dengesiz sen ne anlarsın
Belli IQ seviyen
Kime anlatıyorum ahahaha anlamazsın zaten
bende aynı şekilde düşünüyorum , kadına şiddet yoktur insana şiddet vardır , kadın cinayeti yoktur insan cinayeti vardır , fakat ben bu kızı tanımıyorum hiç tanımıyorum teklif etsem cingar çıkarsa ne bilem yobaz gibi bir şeyse onu dedim hedefim o
Biz kızı görmedik tanımıyoruz nerden bilelim ilahiyat okuyor diye yobaz olması gerekmiyor sen görmüşsün senin bilmen gerek
daha önceden 2 türbanlı kıza teklif ettim , hatta onlar yüzünden çok zor durumda kaldım , bir daha asla dedim , sonra bu kız ama kız yeminle çok güzel , aslında burnu büyük birde çok zayıf neden hoşlandım bilmiyorum , ama aşık değilim ama kız çok güzel geliyor gözüme
Güzelliği için istiyorsan hiç isteme önemli olan nasıl bir insan olduğu
aşırı zeki geçenlerde onu görmek için dersine girdim , hocayla süper diyolag kurup çok zekice konuştu hoca tebrik etti hatta
Şansını dene o zaman sen hangi bölümü okuyorsun
raylı sistemler mühendisliği , yani direk teklif edeyimmi
Hayır önce konuş arkadaşca sonra numarasını istersin falan
zaten 2 ay sonra uni bitiyor , 2 ayda çok kısa degilmi hatta 5 hafta ders kaldı , ilk konuşma ya ters teperse bu kız ilahiyatçı , ben erkeklerle konuşmam falan derse , önce teklif etsem hani sana ölüyorum aşığım desem ya kafam karışık
Son sınıf mısınız
evet son hatta +1 sene
Direkt teklif et o zaman sen bilirsin
çok sağol teşekkür ederim ,
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Tehlikeli dini biliyorlar gibi yaparlar ama hiç birşey bilmezler. Artıs ve herşeyi yaparlar biliyorum net bir şekilde biliyorum
C olabilir ama istisnalarda var
bu istisnalar çok mu
Bazen çok olabiliyor sen neden merak ettin bunu?
arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı ilahiyatçı yani sen anladın durumu
yani bu kız nasıldır sence
Ben iyidir veya kötüdür diyemem kızı görmeden veya tanımadan. Ama sen onu tanımaya çalış genellikle iyi oluyor ilahiyatçı kızlar.
işte çok kararsızım teklif etsem haram falan der ne diyem yobaz olabilir işte erkeklerle konuşmayan dindar geçinen tıp olabilir
Sen şansını yine de dene ama kıza şimdiden yobaz demeye başladıysan bu iş yaş :D
hayır , zamanında iki başörtüye yaklaştım farkı zamanlarda nasıl diyem kızlar beni reddetmekle kalmadı , arkadaşlığım bile bitti onlarla anlıyor musun
İyidir
Mübarektir
Dindardır o kızlar.
Normalın aynısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar