Karaktersizlik bunları yaparken insan kendi annesini kiz kardeşini göz önüne alsın. Adamım diye geziyorlar ortada, bide bazı kadınlar var onlarıda olgunluğa davet ediyorum. Biraz kadın gibi olsunlar sanaldaki erkek icin laf zi. kiciliği yapmasınlar, kocaları ile çocukları ile ilgilensinler benim sinirlerimi ziplatmasinlar ilk defa çok sabırlıyım bir kıvılcım daha olursa çok pis can yakarim. Yeter artık herkes haddini bilsin erkegide kadinida üstüne alınan alınsın.
Neden ayrıldınız diye sorduklarında birkaç cümle söylerim. Çünkü beni merak eden bir ailem var. Suratım düştüğünde, mutsuz olduğumda fark eden aile üyelerim var. Ve elbette sorduklarında söyleyeceğim. Hatta biraz da onlar saydırsınlar zerre acımam
"Bazen" demiştim ama cümlenin başında. Genellemenize katılmıyorum. Dil dedikoduya meyyaldir. Meşgalesi olan buna mahal vermez. Boş kalanların, fitnecilerin ve hasetlerin insanları etiketleme yöntemidir dedikodu. Ulaşamadıkları ciğere mundar derler ve bunun cinsiyeti yoktur.
"Evde oturan kadın dedikodu yapar" leş gibi genelleme kokuyor. Leş kelimesi dedikodunun kötü olmasından sebep kullanılmıştır, şahsi algılamayın. "Evde oturan kadın kitap okur" denseydi, mis gibi genelleme derdim. Uzun laf ülke batırır, batmasın ülke.😅
Evde oturan, ev işlerine hakim olan kadına ev hanımı diyorlar, bu kadınlarımız boş zamanlarında kendi çevresinde bulunduğu insanlarla dedikodu yaparak geçimini sağlıyorlar:)) tamam her evde oturan sayılmasın genellemeyi bozuyorum
Yaşanan yaşanmış süresi dolmuş bitmiş gitmiş. Neden millete gidip şöyle oldu, böyle oldu diye dert yanayım ki. Hayatımda anlatacak hiçbir şeyim kalmasa dahi gidip eski ilişkilerim hakkında konuşmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Özel olan hiç bir şeyi başka birilerine anlatmam..
Ağzı gevşek değilim , bilmesi gerekeni söylerim.. İlişkisinin her detayını iğneden ipliğe yabancılara anlatanlar kadar boş birilerini görmedim..
Bazı şeyler vardır anlatılmaz, bazı şeyler vardır güzel olan "sevdiğin insanlarla" paylaşırsın.
Hayır hiç normal bir hareket değil bu
Karaktersizlik bunları yaparken insan kendi annesini kiz kardeşini göz önüne alsın. Adamım diye geziyorlar ortada, bide bazı kadınlar var onlarıda olgunluğa davet ediyorum. Biraz kadın gibi olsunlar sanaldaki erkek icin laf zi. kiciliği yapmasınlar, kocaları ile çocukları ile ilgilensinler benim sinirlerimi ziplatmasinlar ilk defa çok sabırlıyım bir kıvılcım daha olursa çok pis can yakarim. Yeter artık herkes haddini bilsin erkegide kadinida üstüne alınan alınsın.
Birine çok güveniyorsam belki birazını, bir zamanlar herkese çok güvenirdim artık iyileştim çok şükür 😄
Dedikodu yapak mı beraber 😀
Hadi gel😅
Neden ayrıldınız diye sorduklarında birkaç cümle söylerim. Çünkü beni merak eden bir ailem var. Suratım düştüğünde, mutsuz olduğumda fark eden aile üyelerim var. Ve elbette sorduklarında söyleyeceğim. Hatta biraz da onlar saydırsınlar zerre acımam
Dedikodu sevmiyorum. Yaşanmışlıklar, yaşatanla birlikte gider geçmişe doğru.
Irkınız çok sever..
Türkler mi?
Kadınlar 😀
Erkeklerin dedikodu yapanı da az değil yalnız. Bazen onlar kadınlardan daha beter oluyor.
Kimse yoğurdum ekşi demez gerçi.🤦🏻♀️
Erkekler kadınlardan daha fazla dedikodu yapıyor dediklerine inanmıyorum.
Evde oturan kadın dedikodu yapar..
"Bazen" demiştim ama cümlenin başında.
Genellemenize katılmıyorum. Dil dedikoduya meyyaldir. Meşgalesi olan buna mahal vermez. Boş kalanların, fitnecilerin ve hasetlerin insanları etiketleme yöntemidir dedikodu.
Ulaşamadıkları ciğere mundar derler ve bunun cinsiyeti yoktur.
Evde oturan kadın dedikodu yapar demiştim genelleme olarak görme bunu, her kadın dedikodu yapar diye bişey demiyorum.. çoğul anlamda kadınlar bence
"Evde oturan kadın dedikodu yapar" leş gibi genelleme kokuyor.
Leş kelimesi dedikodunun kötü olmasından sebep kullanılmıştır, şahsi algılamayın.
"Evde oturan kadın kitap okur" denseydi, mis gibi genelleme derdim.
Uzun laf ülke batırır, batmasın ülke.😅
Siz evde oturuyorsunuz galiba pardon 😂
Şey ben öyle demek istemmiştim 🫣
Evde olan herkes oturuyor mu yani? Bir genelleme daha. 🤦🏻♀️😅
Şimdi nasıl toparlıyayım😂
Evde oturan, ev işlerine hakim olan kadına ev hanımı diyorlar, bu kadınlarımız boş zamanlarında kendi çevresinde bulunduğu insanlarla dedikodu yaparak geçimini sağlıyorlar:)) tamam her evde oturan sayılmasın genellemeyi bozuyorum
Düşüşe beş metre kala toparladınız. Oldu tamam. 😅👏🏻
Az kalsın gözünden düşücektim 😀
Hayır öyle bir replik vardı🤦🏻♀️
Yaşanan yaşanmış süresi dolmuş bitmiş gitmiş. Neden millete gidip şöyle oldu, böyle oldu diye dert yanayım ki. Hayatımda anlatacak hiçbir şeyim kalmasa dahi gidip eski ilişkilerim hakkında konuşmam
Hayır. aile, arkadaşlık, dostluk ya da sevgililik farketmez hiçbir ilişkimi başkalarına anlatmam.
Bence unutmak en mantıklısı çünkü hep anlatmak ile bir şey elde edemezsin ben bunu anladım yani yapanlar da ne anlıyor bilmiyorum
Hayır hiç kimseye anlatmam, özel ve değil ama kimseye anlatmıyorum.
be konuda kimle olduklarına bakar. ve kime anlatacağıma
anlatmam kizseyi ilgilendirmez
Yoooo kim bilir kimlerle nen yapıyor. irenç sus midem bulandı
başkasına anlatmaya gerek yok
Asla anlatmam
Anlatmıyorum
Sadece Aşk konusunda
hayır anlatmam
anlatmam hayir
Hic yapmadim
Anlatmam
Ama o anlattı maalesef hem de herkese olsun kendi içinin kötülüğü ile kalsın ahirette hesaplasiriz
Anlatmam
Anlatmam
Hayır. Bende kalır.
Anlatirim yakinima
Anlatmam