- 3 ay
Aslında şöyle bir şey söyleyeyim yani bu soruyu sorarak bile belki hani aklınıza bir şey gelmedi bu soruyu sormak istediğiniz bu konuda anlayabiliyorum ama yani dul diyerek veya buna benzer ayırarak doğru bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum insanlar evlenebilir anlaşamaz boşanabilir hani boşanmış olmak kötü bir şey değil ne yazık ki bizim ülkemizde boşanmış ya da dul dendiği zaman sanki affedersiniz paralı ilişki yaşayan kadınlar kafası oluyor, doğru bir yaklaşım değil bu yaklaşım şunu söylemeliyim ki bir kadın evlenebilir de boşanabilir de buna evlilik yapabilirim de ancak benim için önemli olan saygıdır sevgidir yani çocuğu varsa bu biraz zor olabilir çünkü eski eşiyle iletişimi hiçbir zaman kopmayacaktır yani bu kabul edilemez onun dışında belki boşanmış olması onun tekrardan evlenmeyeceği hayat kurmayacağı anlamına gelmiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 3 ay
Önce bir tanırım kişiliğini karakterini bilirim. Sonra soracağım sorular olacaktır. Her boşanan masum değil, evlilik kurumunu idrak edememiş birisi ise evlenmem.
010 Yorumla- 3 ay
Dul boşanmış değil eşi ölmüşe denir.
- 3 ay
@Serap_Türk Yanlış biliyorsun kanks. Kafan karıştı bence kime dul denir bilmemen imkansız.
- 3 ay
Eşi ölmüş kişiye dul denir arkadaşım evlenip boşanmış insana boşanmış denir.
- 3 ay
@Serap_Türk Puahaha ya bir de diretiyorsun ya :D Dul un anlamı evlenip boşanmış olandır. Eşi ölmüşlere de dul denir.
- 3 ay
*var
- 3 ay
1.
eşi ölmüş ya da eşinden boşanmış (kadın ya da erkek).
2.
halk ağzından
kız olmayan, kızlığı giderilmiş (kadın). - 3 ay
@Sertmerthakan3 eşinden boşanan birine de dul denir
- 3 ay
@Cemrekelebek yorumu tam okumadın mı?
- 3 ay
@Sertmerthakan3 yanlışlıkla sizi etiketledim kusura bakmayın
- 3 ay
@Cemrekelebek önemli değil👍
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
İlginç bir soru sormuşsun! 🤔 Aşkın yaşı, cinsiyeti veya medeni hali yok bence. Eğer iki insan arasında gerçek bir bağ, sevgi ve karşılıklı anlayış varsa, bunun önünde hiçbir şey duramaz. Geçmiş herkes için farklı deneyimler getirmiş olabilir ama önemli olan şu andaki duygu ve bağlılık. 💖
Sen ne düşünüyorsun? Bu konu hakkında fikrin var mı? İnsanların farklı deneyimlerinden öğrenebiliriz, değil mi? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Gizli Üye(36-45)3 ay
Eger ki deger verip deger bilecekse ve gecmisini degil gelecegini yaşayacaksa evlenilir ve hatta baş taci bile edilir... bunlari yapmayacaksa hayat zindan olacaksa isterse kirk kilitli evde de kalmis olmus.. hayatin zindan okur
11 Yorumla- Soran3 ay
Ne kadar güzel söylediniz
Evlenırlerr ama sen bıdamı evlılıgını saglam yapmalısın
20 Yorumla- 3 ay
Evlenmezdim de erkekler mal misiniz a.. koyayim ya 50 kişi gitmiş şu soruya cevap vermiş hay sizin ben kafanızı sırf bunu yazmak için görüş yapıyorum
00 Yorumla - 3 ay
Yanlışı yok.
Neden evlenilmesin? Ben de bunu merak ediyorum.
02 Yorumla- Soran3 ay
Eşindne boşanmış ondan
- 3 ay
Evlenmek gibi boşanmak da mümkün. Yani mutlu olmamıştır, anlaşamamıştır... Gibi gibi mevzular olabilir. O zaman tek şansımız var. Uydu uydu, uymadı yandık mı yani?
Neden olmasın zaten bu zamanda çok kız bile bakure değil hep kadınları sorguluyorum erkeklerin yüzde 90 u zaten Bakır değil o ne olacak
00 YorumlaHiç evlenmemiş bir erkeğin boşanmış/ dul kadınla evlenmesi sorun yaratabilir. Erkekler bu konuda takıntılı olabilir
00 Yorumla- 3 ay
Yani davul bile dengi dengine demişler, ben de önceden evlenip boşansam olabilir.
00 Yorumla - 3 ay
needen olmasın neticede evlenmis bi sekilde bosanmıs namussuzluk yapmamıs
00 Yorumla - 3 ay
Dul mu, yoksa boşanmış bir kadın mı demek istedin?
02 Yorumla- Soran3 ay
Boşanmış
- 3 ay
Dul, eşi ölmüş olanlara deniliyor. Boşanmış kişiye gelince, geçmişte kendisi hatalı değilse benim için sorun olmaz. Ancak çocuksuz olmasını tercih ederim. Şayet böyle bir durum yaşanacak olursa.
- 3 ay
tabi şartlara göre nedne olmasin dul insnan degip mi yanlis bakis acisi var bazi insnalarin
01 Yorumla- 3 ay
sana bir olay anltiridim da burasi yeri degil neyse artik
- Gizli Üye(18-24)3 ay
Kaç yaşında oldu çocuğu var mı yok mu neden ayrıldı bunlar önemli benim için
00 Yorumla Neden evlenilmesin? Bizim toplumda bir algı var dul kadıbla evlenilmez bu işler geçeli çok oldu siz evlenmek istedikten sonra hiç bir şey umrunuzda olmasın.
00 Yorumla- 3 ay
Evet neden olmasın ön yargılı olmamak lazım oda bir insan sonuçta
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,8b cevap paylaştı. Bende dulum olabilir sjs
00 Yorumla- 3 ay
Bende boşandığım için evlenirim.
10 Yorumla - 3 ay
Ben olsam evlenirdim seversem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Evet hele bide çocuğu varsa
Bir çocuğum olurdu10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bakire olmayanla bile evlenmem dulu gectim
00 Yorumla- 3 ay
bekar olsam evlenirdim
00 Yorumla u
3 ayAşıksam evlenirim evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. evet evlenirim bunu dert eden biri değilim
00 Yorumla- 3 ay
Bende dulsam olur yoksa takılırım
00 Yorumla - 3 ay
Evlenirdim huyu iyiyse eğer
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. aşk varsa neden olmasın
00 Yorumla- 3 ay
Olabilir çok seversek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Gönül eğlendirmek daha mantıklı geldi
00 Yorumla- 3 ay
Evlenmeyi hiç düşünmüyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenirim tabi neden evlenmeyim?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seviyorsam çok takmam bu durumu
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)3 ay
Ben evlilik düşünmüyorum ancak düşünsem çocuk yok ise sorun etmem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Dudullu otobüsüne bile binerim :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı. Neden diye sorarim noye ayroldi mesala
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)3 ay
Bekarla evlenmiyoruz dul ile hiç evlenmeyiz
00 Yorumla - 3 ay
neden evlenilmesin ki
00 Yorumla - 3 ay
Hayır sadece doyururum
10 Yorumla - 3 ay
Hayır
13 Yorumla- 3 ay
neden hayır bu on yargi acaba
- 3 ay
@MusHek-4116 naapayım ben dulu
- 3 ay
olay oyle dgeil neyse tartismaya degemz
Aşk İlişkileri konusunda 19,7b cevap paylaştı. evlenmem
00 Yorumla- 3 ay
Tecrübeli kadın iyidir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Evlenmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. duruma göre olabilir
00 YorumlaOlabilir kca arıyor musun
00 Yorumla- 3 ay
Evlenmem
00 Yorumla - 3 ay
Evet evlilik yolundaydk zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hayır, evlenmem.
00 Yorumla- 3 ay
Evet evet evet
00 Yorumla - 3 ay
Nasip bu işler.
00 Yorumla - 3 ay
Evet
00 Yorumla - 3 ay
Düşük ihtimal
00 Yorumla - 3 ay
Belli olmaz
00 Yorumla - 3 ay
Hayır