Evlenip bosanmis bir bayanla evlenirmisiniz?
Eski esi ona cok cektirmis ama o aslinda iyi biri ve birbirinizi seviyorsunuz evlenirmisiniz?
Eski esi ona cok cektirmis ama o aslinda iyi biri ve birbirinizi seviyorsunuz evlenirmisiniz?
Evlenip boşanmadan herkes her şeyi yaşar, İnsana insan ve karakterine bakmadığınız sürece de haberiniz bile olmaz bir kişi ile evlilik yaşayıp ayrılmış olduğunu bildiğiniz biri dışında kaç kişi ile birlikte olduğunu bilmediğiniz bekaretini diktirmiş biri ile evlenir budala modunda namuslu sanır gezersiniz. Bu arada siz her şeyi yaşayıp hiç bir şey yaşamamış insanı hak ediyor musunuz onuda bir sorun kendinize bu nasıl bir zihniyet KADINLAR EŞYA DEĞİLDİR çıkın artık bu zihniyetten.
Hayır yani ben hiç evlenmedim dul kalsam hiç Umursamam ama bazı çevrelerce dul kadına otomatik olarak fahişe gözü ile bakan saçma insanlar da yok değil bence kimse büyük konuşmasn
Edepli namuslu ise evlenirim, ayrica gecmisiyle kopmus olmali, dunyanin binbir turlu hali var ayrica dul kadinlara sahip cikilmali, hem dinimizce hem orf adet geleneklerimizce bu cok guzel bir sey
Ya arkadaş ben seni hep birine benzetiyorum yazım dilin ona çok benziyor bazen diyorum acaba günahınımı alıyorum başkalarının..
Sen yakın zamandamı evlendin acaba?
Cevap
74Cevap
zar üzerinden sorulan bir soru diye düşünüyorum. zarı yoksa evlenirmisiniz diye aldım soruyor, nede olsa zar yoksa kimse evlenmez, illa kız isteme yani bakire, zarlı olsun diyenlerden olmadım, evlenirim.
Burdakilerin aklina cinsel yon gelir cogunun kiz degilde kadin oldugu icin eger seviyorsam gecmisi degil gelecegi olurum. benim olan bir kadina kimse birsey diyemez ilk firsatta kendini iyilistirmesi icinde cocuk isterdim.
Eğer erkek sevdiyse,
kadın da harbi kadınsa,
pazara kadar değil mezara kadar diyorsa...
O iş tamamdır.
normal biriyle evlenirken bile güven sorunu var dul da biraz daha fazla olması normal ama o güveni verdikten sonra sorun olmaz
Birbirimizi sevdiğimiz sürece evlenirim ve Dul sonuçta sıkıntı olmaz, eğer ki Çocuğu yoksa.. Erkek olsam böyle düşünürüm.
neden evlenmiyim dul kadınların evlenemez sertifikalarımı var?
bekaret hastalarına kapak olsun, insan olsun be insan olsun artık dedirttiler.
sevgi var ise her zaman desteği de devamı da gelir.
evlenirim kesin katı kurallarım yok ama evliliği düşünmüyorum
evlilik akıl fikir işidir. iki tarafta anlaşırsa neden olmasn
dul kısmına dikkat bile etmem. insan var karşımda anlaşırım anlaşmam ayrı ama dulmuş bakire değilmiş dikkat etmediğim kriterler.,
Evlenmiş boşanmış biri dul değil bekardır. Eşi vefat etseydi dul olurdu.Mutsuzluk herkes için mutluluk da. Evlenmeye mutlu olmaya hakkı var. Buna anlayış göstermeyen erkek başlamadan bitirilmeli
Merak etme erkek severse her şeyi karşısına alır evlenir. Ama dul bir erkeğin işi daha zor bu konuda. Kız aşık olsa bile aile ve çevre korkusundan cesaret edemiyor.
Mecbur kalmadıkça evlenmem. Bu güne kadar kimseyle iş yapmadığım için böyle düşünüyorum.
Erkeklerin yüzde 90 ı evlenmez
Yüzde 10 ise çok çok zor evlenir dulla
Ancak erkeklerin yüzde yüzü dullarla çıkmak ister
Eger sevgi ile evlenilirse neden olmasın olabilir. Ama ülkemizde dul bayanlara maalsef seks objesi olarak bakıyorlar
Zaten dul bayanlarda biri bizi alsa diye bekliyordu
Ne alakasi var
Dunyanin bin bir turlu hali var, unutmayiniz
evet evlenilir.. insanlar boşanmak icin evlenmiyor zaten vardır bir nedeni
Evlenilir ama hep şu soru akıllara geliyor; Acaba neden evlenip boşandıkdan sonra doğru kişiyi arıyorsun belkide o doğru kişiyi tercih etmedin gittin bozuk birini tercih ettin bu senin hatan bu hatayı yapmadan önce neden iyi düşünmedin?
Oyle dusundugun gibi basit olmuyor iste bazen insanlar sonradan degisebiliyor gorundugu gibi olmuyor
Sen bekarken neden evlenmiş boşanmış birini istemedin?
Nerden biliyorsun oyle biriyle evlenmedigimi
:) başına gelmiş
Dul bayan; eşi rahmetli olandır.
Bekar diyelim ona..
Hayır evlenmem.
evet evlenirim herşey kızlık zarrı değil yaa sevgi olursa kızlık hiç önemsenmez
Benimde evlenmiş boşanmış olmam lazım malum insanların ağzı Sakız olmuş
Sirf insanlar yuzundenmi
dul ya da bakire degil ya da farklı her sıfat önemsizdir önemli olan insan olması
bana pek sıcak gelmedi sevdiğim kişinin ilki olmayı isterdim ben
Cinsel anlamda performanslari cok iyi oluyor. Dusunebilirim
İmkanı yok imkanı yok bana kapak olmadıgı surece tınne ;))
Cocugu yoksa evlenirdim
Çocuk sahibi değilse olabilir.
buyuk konusmamak lazım olabılır.
durum ve şartlara göre
Hayat neler gösterir bilinmez
aşk bu evlenilir neden evlenilmesin
olabilir neden olmasın ki
yaşı geçmiş olmasın da :D
sevdikten sonra sorun olmaz
Sevdikten sonra sıkıntı yok
Evlenirim nolmuş sanki
evlenirim neden evlenmeyeyim
Gönül bu herşey olabilir hayatta
Hiç evlenmediğim için evlenmem ben şahsen
Kimseyi kinamamak lazım tabiki
Geçmişini gizlemezse evlenirim
Kadinla evlenmem bir kere. lez degilim
Büyük konuşmak istemiyorum. Evlenmem sanırım.
eğer ben de evlenip boşanmışsam hiç sorun olmaz
Tabi ki evet
O iş nasip işi ama. Dul bir kadının kölesi olurum.
hemen basarım nikahı.
En iyisi partner ilişkisi.
Evlenmem cunku bakire degil
Evlenilmez diye bir kur yok tabiki evlenilir.
İlk tercihim olmaz çünkü ben evlenmedim.
olabilr neden olmasın
Eski eşi çektirmiş, o kadın erkeğe ne çektirmiş?
Olur Evlenirim Ne Zaman?
Seviyorsa olur
evet
Hayır evlenmem 😞
Neden
Asla evlilik olmaz dul bir bayanla
Tabiki
Evlendin mi son durumun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar