Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. İlgiye ihtiyacı olduğunda da, olmadığında da, Çok iyi olduğunda da devamlı ilgiye ihtiyaç duyan taraf kadındır sebebi ise çok basit; Kadın olduğu için efenim. Erkeğin hiç bir zaman ilgi beklemeye hakkı yoktur neden mi? Çünkü Erkek olduğu içindir. Genel olarak böyle bir algı vardır.
06 Yorumla- 1 ay
Ben öyle düşünmüyorum 🥺 bir miktar üzüldüm bu yazıya 🥺
- 1 ay
Genelleme yapmayı pek seven bir insan değilim ama maalesef öyle, tamam kadınlar başımızın tacıdır, hassas varlıklardır ne kadar empati yapsak da anlamamız pek mümkün değildir kadınları hakta veriyorum , erkeklerin bu devir yaptıkları şeyleri görünce bazen bende hem erkekliğimden hem insanlığımdan soğuyorum ama bütün erkekler aynı değildir, onca insan evine ve ailesine bakmak için yeri geldiğinde 17-18 saat çalışıyor (bende aileme destek olabilmek için 24 saat çalışmışlığım var), ailesinin çocukları yüzünü göremeden yatıyor ve nedense bazen iyi misin veya bir derdin var mı diye sorunmuyor direkt önyargı ve saygısızca yorumlarla karşılaşabiliryor.
- 1 ay
Kesinlikle haklısın.
- 1 ay
Yok estağfurullah.. 😂 İçinizi dökmüş oldunuz anlık. 😂
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Her iki tarafta muhakkak bekliyorur erkekte bekler yani oda gönlü hoş edilsin ister sadece kadına özgü bir şey değil bu neticede
13 Yorumla- 1 ay
Evet evettt🙌🏻
- 1 ay
Teşekkürler
- 1 ay
Rica ederim
- 1 ay
ikiside bekler bence
15 Yorumla- 1 ay
Evet
- 1 ay
Teşekkür ederim
- 1 ay
Biz birbirimize bir süre teşekkür edeceğiz gibi 😂😂
- 1 ay
Evet öyle olucak gibi 😅
- 1 ay
😂🥂
- m1 ay
İkili ilişkilerde en çok ilgiye kim ihtiyaç duyarsa ilgiyi o arar. Kimileri çocukluktan ilgiden yoksun yaşar ve bu ilgiyi hayatındaki kişilerde arar. Ancak bence önemli olan ilgi beklememek. İlgiyi sevgiyi kendimize vermek mutluluğu kendi içimizde bulmak. 😌
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sorİlişkilerde ilgi beklemek cinsiyete bağlı bir durum değil aslında; tamamen kişisel ihtiyaçlar ve karakterle alakalı bir şey. Hepimiz sevildiğimizi ve değer gördüğümüzü hissetmek isteriz, bu da gayet normal. Bu durum bazen erkekler için de geçerli olabilir, bazen kadınlar için de. Herkesin kendi sevgi dili ve beklentileri var. Önemli olan, iki tarafın da iletişimde açık olup bu beklentilerini paylaşması. Peki sen bir ilişkide ilgi görmekten ne kadar hoşlanıyorsun? 🌟❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- m1 ay
Daha çok seven en fazla ilgi bekleyendir. Verdiğini alsa yeter ama hep bir taraf maalesef ki daha fazla sever 😇
10 Yorumla - u1 ay
İlgi ‘bekleyen’ bir taraf olmamalı, ortada bir ilişki varsa 🙄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı. Ya bunu sadece kadınlar ilgi beklere indirmek çok yanlış. Erkeklerinde sert kabuklarının altında kırılgan bir ruh yatıyor olabilir. O ruhunda zaman zaman okşanmaya ve ilgi görmeye ihtiyacı var.
10 Yorumla- m1 ay
Merhaba,
Ben beklerim, bekleyeni severim!10 Yorumla - 1 ay
Duymamış olayım, tabi ki kadın!
Ne ilgi hakkı bize o hakkın haram olduğu tembihlendi.😀 Ben şımartan, ilgi gösteren tarafta olmaktan gocunmam da arada bir övülmek istiyor insan çok zorlanacağı bir durumda yok övgüye hak eden sözlerim, kara kara gözlerim ilgi göstermek üzerine tezlerim var. Basit matematik aslında bunu formülle de anlatmıştım,
Ver övgüyü al ilgiyi
12 Yorumla- 1 ay
Siz de ilgi değil de övgü ihtiyacı daha baskın bence. Erkekler övülmeyi seviyor
- 1 ay
@Krazsier56 evet öyle yetiştiriliyor çünkü erkekler, kızlar ilgi erkekler övgü istiyor o nedenle
İlgiyi daha çok ihtiyaç duyan taraf kimse o daha fazla ister. Genelleme olarak hep erkek kadına ilgi göstermek zorunda denilir, kadınlar çiçek gibidir suyu da gösterilen ilgidir gibi düşünülebilir.
Fakat şu da unutulmamalıdır ki, ilgiyi gösteren de çiçeği sulayan da , o çiçeğin dönüp kendisine gülümsemesini, kokusunu ona bulaştırmasını ister.10 Yorumla- 1 ay
Her canlı gibi hepimizin ilgiye ihtiyacı var. Kimin daha çok istediğiyse, cinsiyete değil kişiye göre değişir. Hangi tarafın ilgiye daha çok ihtiyacı olduğuna veya bir tarafın karşıya çok ilgisiz olmasına bağlı değişir bu durum.
10 Yorumla - 1 ay
Kadındır tabiki sorman hata erkeğin bir şey beklemeye hakkı var mı 🤣🤣
110 Yorumla- 1 ay
Çok da şeapmayalım ya 😂 bence iki taraf da birbirine ilgi göstermeli bunun kadını da erkeği de yok benim düşüncem bu yönde..😂
- 1 ay
Teşekkür ederim bizide düşündüğün için bencede öyle olmalı 🤣🤣
- 1 ay
Hahaha 😂 😂 olması gereken ✅
- 1 ay
Evet artık bizde prensesiz ya bizede ilgi gösterin 🤣🤣
- 1 ay
Bazıları öyle ama 😂
- 1 ay
Bende de olabilir belki bir miktar 🤣🤣
- 1 ay
Bunu açık açık söyleyen de ne bileyim.. 😂
- 1 ay
Sus sus kimse görmesin 🤣🤣🤣
- 1 ay
Hey Allahım 😂😂😂
- 1 ay
🤣🤣🤣
- 1 ay
Bir iliski iki taraflidir. Elbette terazi gibi dengede olmayabilir. Bir taraf bazen qgir basabilir. Onemli olqn gunun sonunda azami dengeyi bulmakta yatiyor :)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Bu sorunun cevabı artık çok değişmeye başladı önceden kesin olarak kadınlar derken şu an erkekler de işin içine giriyor bu sorunun kesin bir cevabını veremem sanırım
10 Yorumla- 1 ay
Her iki taraf da bekler. Fakat bu ara erkekler daha da bi ponçikleştiler ahsh Azıcık sert ve güçlü olan erkek göremez olduk. İlla ayarını kaçırıyorlar. Ya feminenlikte nirvana oluyorlar ya da barz. olukta.. Ortasını bulabilen çok az insan var.
00 Yorumla - 1 ay
Genellikle kadındır, kadınlar daha çabuk bağlanır çünkü, daha çok sever.
İlgisiz kalmaya gelemez bir kadın10 Yorumla - 1 ay
İkisi de bekler, her erkek odun değildir. Kim gösterdiği değer kadar değer görmediği bir ilişki ister ki?
10 Yorumla - s1 ay
Kadın açık açık erkek gizli gizli bekler ama ikisi de bekler
10 Yorumla - 1 ay
İlgi beklemek acizliktir her şeyin gerekliliği ve gerektiği anlar vardır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Kadınlar daha çok ilgi bekler ama erkeklerinde ilgi beklediği oluyor
10 Yorumla- 1 ay
Merhabalar hanımefendi
İki tarafta ilgi beklemektedir.10 Yorumla - s1 ay
Kadınlar daha çok bekler
10 Yorumla - 1 ay
Ben kendi adıma vermeyi de severim almayı da...
Ama aşırı ilgi bekleyen erkekler olabiliyor, öyle normal ilgi değil çocuk gibi... Premses model onlar, çok zor oluyor00 Yorumla - 1 ay
100 kişiye sormuşlar ve anket sonucuna göre 101 kişi kadın demiş :p
21 Yorumla- 1 ay
101. ci sensin dimi 🤭
- 1 ay
Erkeklerimiz artık prenses
12 Yorumla- 1 ay
Ay buna katılıyorum ya
- 1 ay
Bilmiyorum amaaaa ben bennn benn bekliyorum vdhvfbff
00 Yorumla - 1 ay
Kadınlar genelde olur ama bazen erkek de oluyor.
00 Yorumla - 1 ay
Herkesin ilgiye ihtiyacı var kadın erkek diye bi ayrımı yok ilginin iki taraf da bekleyebilir
00 Yorumla - 1 ay
İlgi herkese şart. Bizim kızlarımız biraz abartıyor diyelim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İki tarafın da ilgiye ve sevgiye ihtiyacı var. Her zaman.
01 Yorumla- 1 ay
Kadınlar daha çok bekler ama erkekte ilgilenmeyi hak eder
00 Yorumla - 1 ay
İlgi kadın bekler erkek ilgiyi gösterir sonra karşılık alınca çeker kendini
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Eskiden kadınlardı ama şimdi erkekler naz yapıyor
21 Yorumla- 1 ay
Tribimizde cabası 😂
- Gizli Üye(30-35)1 ay
aslinda her iki tarafta ilgi bekler , ama kadinlarin yapisi geregi erkeklerden bir tık daha fazla ilgi bekleyebiliriz
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
iki taraf da bekler daha fazla seven daha çok ilgi verir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. Adı üstünde ilişki yani her ikiside
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. İkisi de bunun ayrımı yok şartlar eşit
10 Yorumla- 1 ay
Karşılıklı olmadıktan sonra yürümez o iş.
10 Yorumla - 1 ay
Kadınlar çok ilgi bekler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Genellikle kadınlardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınlar daha çok bekler
00 Yorumla- 27 gü
İki taraf da ilgi bekler. Ne anlamı kalıyor yoksa ilişkinin
00 Yorumla - 1 ay
Bu keremin Tipi o kadar iyi gelmiyor ama vücudu çok seksi ya.
00 Yorumla Bence herkes bekler ama kadınlar daha çok bekliyor
00 Yorumla- 1 ay
Hangi taraf bagimliysa o bekliyor ya hangi taraf daha ilgiliyse digeri ilgisiz oluyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 55,5b cevap paylaştı. Kadındır :D
20 YorumlaHangisi olsun istersiniz..
06 Yorumla- 1 ay
Fikrimi mi soruyorsun?
- 1 ay
İki tarafında birbirine ilgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Diğer verdiğim cevaplarda ki gibi bunun kadını da erkeği de yok.
- 1 ay
Ben sizin cevabınızı merak ettim ama bu yüzden sordum.
Genelde kadındır
10 YorumlaKadın
10 Yorumla- 1 ay
Her iki tarafta
10 Yorumla - 1 ay
Kadin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkiside
10 Yorumla- 1 ay
En çok kadın ilgi bekler bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. İki tarafta bekliyor ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Genelde kadın bekliyor. 🤷
00 Yorumla- 1 ay
Kadınlar beklerler ve böylece erkeği bezdirirler.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Her iki taraf da ama kadınlar daha çok istiyor
00 Yorumla- 1 ay
Iki taraf da değişen oranlarda ilgi bekler
00 Yorumla - 1 ay
İki tarafta bekler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 19,2b cevap paylaştı. kadınlar daha çok ilgi bekliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Her iki taraf ister ama daha çok kadın ister
00 Yorumla- 1 ay
İki tarafta ilgi bekler
00 Yorumla - 1 ay
Tabiki karşı komşunun kızıdır
00 Yorumla - 1 ay
İki taraf da bekler tabiki
00 Yorumla - Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi