Kadınlar!
Erkeklerin de hakkını yememek lazım! Kaybetmek için iyi çabalıyorsunuz…

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar!
Erkeklerin de hakkını yememek lazım! Kaybetmek için iyi çabalıyorsunuz…

Erkekler daha çok çabalıyor. Çünkü kadınlar fah*şe gibi erkeğe kuyruk sallayıp peşlerinden koşturmayı marifet sanıyor ve erkeklerin bu şekilde kendilerine bağlanacaklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar. Erkekler elde ettikten sonra heyecanlarını, sevgilerini yitiriyorlar ama eğer kadın erkeği peşinde koşturmayıp kendisi ilk adımı atarsa erkek ona fazlasıyla bağlanıyor. Çünkü kadını özgüvenli buluyor ve özgüveninden dolayı ona saygı duyuyor, ilgi görmek hoşuna gidiyor ve ilgi gördükçe ilgi duyarak seviyor.
Kadınlar hiçbir şey yapmıyor gibi görünür ama en çok çabalayan onlar oluyor her zaman. Kimisi içten, kimisi eylemsel olarak elinden geleni yapıyor. Bu karşı tarafa ne kadar geçiyor orasını bilemem tabii.
Her zaman kadınlar. Kendi ilişkilerimden birim ne çok sarf ettiğimi, karşı tarafında kaybetmek için beni nasıl deli ettiğini. Erkekte ilişki boyunca caba sarf etmeli.
Tam tersi hayatın kanunun sadece ilişki değil bütün konularda erkeğin üzerindedir yük. Çabalama, bir şeyler yapma, yönlendirme, kazanma vs.
İlişki mevzularında da böyle tek taraflı çaba var ise orada ilişki diye bir şey yoktur zaten.
Cevap
32Cevap
Değişiyor çabalamak yalnızca sözle de olmuyor şans vermek sabretmek affetmek hep bir çabadır
Detaya şimdi baktım 😅 harika olmuş
Detay muazzam, sorunun cevabı ise en çok seven ya da en çok sorumluluklarının farkında olan diyelim.
Erich Fromm der ki:
"Bir ilişkiyi az seven yönetir. Çünkü çok seven kaybetme korkusundan her şeyi kabul eder."
Bunun cinsiyeti yok. Hangi taraf çok seviyorsa o çabalar , az seven taraf yönetir.
Genelleme yapmak çok doğru olmasa da, erkeklerin çabası bir kaç tık daha fazla.
Kadınların maskülen bir role bürünmesi bir yana, sevilme, değer verilme ve sahiplenilme kavramlarını önemsememeleri belkide en büyük nedenler.
ben hiç çabalamadım yemin ederim ama beni taciziyle sanaldan delirtmişti ve hayatıma kastı olmuştu ve güya beni çok sevdi.. bana kendi prnsunu yolladı birde
ama seversem km bile viz gelir
sondaki ünlem ironi ise sıkıntı yok ciddi isen çok şahsi ve bencilce bir düşünce kadın çabalıyor erkek çabalamıyor... Yanlış erkeklerde birlikte olmanın toxicliğini bütün erkeklere mal etme
Bunun cinsiyetle ilgisi yok en çok seven taraf kimse çabalayan da o oluyor çünkü seven insanda kaybetme korkusu oluyor
Emek veren herkese teşekkürler 🤩
İki tarafta emek harcar değerli bir ilişki kalmışsa tabi.
Saygıyı yitirmeyelim
İlişkiden ilişkiye değişir. Kim daha çok seviyorsa o çabalar. Cinsiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Kadın sadece reddedilince çabalıyor o da elde edebilmek için. Haricinde her zaman erkekler çabalar
Bu değişir ama şöyle bir gerçek var çok çabalayan taraf hiç bir zaman hak ettiği değerin karşılığını göremiyor.
Genelde kadındır bana göre. Ama daha çok seven daha çok çabalar da denilebilir.
tabiki erkekler.. kadınlar gri pjamayi giyip tv karşısında poposunu yayıp herşeyi erkekten bekleyen taraf allah türk erkekleri için cennetin aslanları demiş 😳🤷♂️🙄
Erkek ama kadının da bu çabalara karşılık vermesi lazım
Kişiden kişiye değişir o. Ama genelde kadının öncü olması lazım. Heleki kadın hiç oralı olmuyorsa o ilişki bende biter
kadınlar çok naz yapıyor ama sonradan çok çaba gösteriyor
Çok seven çok çabalar, cinsiyetle alakası yoktur...
Daha çok seven, ilgi duyan, hoşlanan ama bu karektere de bağlı.
En çok seven taraf daha çok çabalayan taraftır. Benim gördüğüm, bildiğim bu.
Bunun kadına ya da erkeğe indirgenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Daha çok seven daha çok çabalar.
seven çabalıyor sevmeyense kırıp döküyor ya cinsiyet alakasız tamamen
Hangisi iyi ve safsa o cabalıyor digeri hazıra konuyor ben bunu gördüm
Hangisi daha çok seviyorsa o daha çok çaba sarfeder
Ka din lar dır hep erkek hazıra konar
Kaybetme korkusu olan daha çok çabalıyor
Kadın her zaman ince düşünceli olur
Bazen iki tarafta bu çabayı verir
Derin duygulara sahip olan
Bu kişilikten kişiliğe göre değişir bence
Seven kimse o çok çabalıyor
Her ilişkide durum farklıdır
Kim daha çok seviyorsa o dur
Seven...
Kadın olmadığı kesin:)
Çok seven çok çabalar
Daha çok erkektir
Erkekler çabalamamayı öğrenmesi lazım normalde
Cinsiyeti yok bunun değişir
Tabi ki de hemcinslerim
Genelde evet
kadınsa o ilişki biter. erkekse evliliktir
Seven çabalar
En çok hangi taraf olmasını istiyorsa o taraftır.
Cinsiyetten bağımsız olarak seven taraf
Kadın. ~
Erkek
Kadin bence
Değişir ya
Erkek
Kadın
Kadınlar erkeğin düzelmesi için çabalar
Değişir duruma göre
Kadınlaarr
Genelde erkek oluyor
Her iki taraf olmalı