ileri seviyeye taşıyan boyut değiştiren kişi kimdir? flörtten sevgili evresine ya da evliliğe geçiş gibi... ben erkek diye düşünüyorum karakterimden kaynaklı da olabilir toplumsal yapı da olabilir bilmiyorum ama tespitleri merak ettim :D
Tek kişilik düşünemezsiniz çünkü ilişki iki kişiliktir. Eğer ilişkiye yön veren olarak erkeği görüyorsanız bunun temel sebebi ataerkillik saçmalığıdır. Kadını kısıtlamak ve hakir görmek zaten başlı başına budalalık olmakla beraber ikili ilişkilerde tamamen erkek güdümünde ilerleyen birliktelikler diktatörlüklere benzer. Aynı zamanda kadın yönetimli de olmamalıdır. Eşit davranmak daha mantığa uygun. Erkeğe veya kadına muhtaçiyet duymak büyük acizlik, kişilik bozukluğu, özgüvensizlik gibi öğeler barındırır. Eşit parçalarız birleşince de anlamlıyız.
İlişkide bir taraf bir karar alıyorsa bunu kendi için değil ilişkisi için almalı sadece kendini düşünmemeli. İlişkinin sağlıklı yürüyebilmesi için kararlar ortak alınmalı ve her iki taraf birbirinin kararlarına saygılı davranmalı.
Bana kalırsa, hangisi daha çok emek ve taviz veriyorsa odur. Diyelim ki kadın fazla emek verdi. Hayatındaki bazı şeylerden fedakarlık etti ve cidden karşısındaki erkeğin bir ömrünü geçirmek isteyeceği kişi, olmak için çabaladı. Burada yön veren kadındır. Aynısının tam tersi olduğunu düşünürsek de o zaman da erkek yön verir.
İlişkiden ilişkiye insandan insana değişir bu fakat benim görüşüm eğer bir taraf aşırı fazla baskınsa ve bu diğerini olumsuz etkiliyorsa ilişkinin sağlıklı olmayacağıdır.
Kesinlikle erkek olmalıdır. Bunu toplumsal normlardan bağımsız bir şekilde kişisel olarak söylüyorum. Erkekler tarafından ipleri ellerine verilen kadınlar, bunu sadece erkeklerin canını yakmak için kullanıyor. Kızını dövmeyen dizini döver sözünün önemini zor yoldan öğrendim ben. Ne olursa olsun, çok ya da az olsun. Kadını kontrol altında tutmazsan mutlaka zarar görüyorsun.
Yaklaştığım kadın tipi bu şekilde. Zira aksinin nereden geldiği veya gideceği belli oluyor. Bizim ülkemizin kadınları da en az erkekleri kadar kötü niyetli. Kadınların büyük bir oranına mal ederim.
Genelde kadın yön vermeye çalışır ama umduğunu bulamaz siz kadınlar erkeklere ne kadar bencil desenizde asıl bencil olan sizsiniz farkında değilsiniz olaylara hep duygusal açıdan bakıyorsunuz.
ben burada önemli olan faktörün cinsiyet değil de karakter ve kişilik olduğunu düşünüyorum hangisinin karakteri daha dominant ise o yürütür ve boyut kazandırır ister kadın ister erkek fark etmez
Genellikle kadınlar olduğunu düşünüyorum. Bitirmek onarmak başka boyuta taşımak onların elinde sanki. Eğer gerçekten dediğim dedik bir erkek değilse tabi
Erkek baştir , kadın boyun demiş yüce filozof.. Erkek baş oldugunu düşünür ama onun yönünü belirleyen ya da döndüren boyundur. Bilmem anlatabildim mi?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bütün kadınlar her ilişkide kötü çocukların kölesi efendi adamın çilesi olmak için yaratılmıştır. Ümitcan Uyguna aşk mesajlarıyla yalaklananlar, Kadircan Şekeri hapse attırmak için kendilerini yırtarlar.