Kadınlar tabii ki kendilerini kayırıp kadın diyebilirler. Ama en mutlu ilişkide erkeğin çekip çevirdiği ilişkidir. Şimdi kadınlar linçliyorsa linçlesin ben gerçeği söylerim. Kadın her olaya duygusal yaklaşır, ilişkinin ipini eline verirsen beceremez. Erkek daha realisttir. Kadının daha çok sevip erkeğin kıymet bildiği ilişkiler her zaman örnek teşkil eder.
Yapı itibariyle kadınlar daha duygusaldır ve olayları daha ayrıntılı düşünür bazen işin içinden çıkamaz hazırlıkları yapıp erkekle kavga etmek için kılıçları kuşanır. Erkeğin bu noktada olayları sakince yönetmesi önemli işte. Erkeklerde kadınlara göre daha sinirli oluyor bu kez kadın alttan alıyor.. dengeli sanırım.
Sadece bir taraf çekip çevirirse tek kürek çekilen sandal gibi olur bence. Her iki taraf da üstüne düşeni yapmalı. İdealde böyledir. Ha olay kurnazlıkla ya da manipüle etmekle ilgili ise kadın daha kurnazdır. Hani derler ya, erkek baş ise kadın boyundur. O misal. Gerek var mı buna?
Genel olarak kadın Çünkü bağlılık konusunda aşırı bağlanan bir yapıya sahipler O yüzden bir çok şeyi alttan alırlar Ama aslında yaptıkları hata alttan almak yerine karşısındakine hatalarını söylemek olmalı Ve empati kurularak SORUNLAR çözülmeli
Bu aslında tek bir cinsin değil o ilişkide en çok sorumluluğu kim oluyorsa onun sorunu. Fakat bu yükün kişiler arasında eşit dağıtılmasını gerektiğini düşünüyorum ben.
Nasıl bir kadın ya da erkek olduğuna bağlı ama çoğunlukla kadın bence.Çünkü erkekler ayrıntılarla uğraşmayı pek sevmediğinden kadınların yapmasından memnun bile kalıyorlar
İlişki kelimesini gayet yanlış anlıyor bu toplum. İki kişi gerekir bir ilişkiyi kurmak, devam ettirmek için. Bir kişinin yönettiği şey ilişki değildir, olsa olsa çobanlıktır.
Mesela kız arkadaşım beni çok seviyor ama her kırgınlıkta ben uğraşıyorum. O haksız olsa bile ben yazıyorum, ben arıyorum ben konuşuyorum. Yani kişisine göre değişir