30-32 den sonra evlenmek zor
düzgün kadın ya da erkek yok
sizce?
düzgün kadın ya da erkek yok
sizce?
Zaten sana uygun olan insanlar evlenmiş oluyor çoktan.
Ve kadının 35 den sonra çekiciliği de gitmiş oluyor o yaşlardaki erkekler daha çıtır kızlara yönelmeye başlıyor, yani belki benimle hem fikir olmayan insanlar olabilir fakat gözlemlediğim kadarı ile tam olarak da böyle.
Armutun sapı üzümün çöpü derken sonra kalakaliyoruz, oysa doğru insanla yuva kurmaktan daha güzel ne olabilir.
Yaş ilerledikçe istekler de çoğalıyor ve işler daha da zorlaşıyor ne yazikki.
Güzelliğim dillere destan seçicilikten evlenemedim zaten evlendiğim adam 25-35 yas arası olacak kariyerde var
Gecen biri 24 yasındaki ogluna bizim kuzene baktı kuzen 22 yasında
Kadın begenmedi cok güzel olmalı dedi beni gördü yas önemli değil dedi üstelik zengin aıle ama çocuğu ben begenmedim
Sen kaç yaşındasın
Cevap
21Cevap
Neden zor olsun düzgün insanin az olduğu doğru bu inkar edilemez ama herkes karşısındakini yanlış insan olarak görüyor kimse aynayı kendine cevirmiyor bu devirde beklenti ve kriterler yüksek olunca maalesef evlilik yaşıda yükseliyor haliyle
Oyle evlenen cok insan gorduk. Kendini boyle sartlandirmak yanlis. Hele bu zamanda daha cok gec evlenen.
Düzgünden kastın ne herkes kötümü evlenen evleniyo nasıl düşünceler bunlar
Kadın de erkeginde duzgunu çıksın karşımıza insallah
Neden olmasin ki arayışın ve aradığın yer yanlıştır borcok düzgün insan var
31 yaşında evlendim. 36 da boşandım ikisi de kolay :D insan istedikten sonra başarır :D
Asıl o yaştan sonra bence daha sağlıklı evlenmek her şey yerine oturuyor insanda.
varda çevren bozuksa insanlıktan ne istiyorsun :D
Treni kacirmis oluyor
belki de düzgün olanlar evlenemiyordur
O yaşta daha seçici oluyosun tabi
evlenmenınde düzgün olmanında yası yoktur bence
Alakasız. Asıl o yaştan sonra evleneceksin.
Bence vardır ya o işler kader kısmet
Yoo sadece istemiyorum sebep bu.
Düzgün insan bulmak gerçekten zor.
evlenmemk en güzel artık dürst çok az
Zor ama evlenen gene evleniyor
Düzgün yok ki zaten
Kesinlikle çok doğru
Aynn katiliyorun
Aynen haklısın
Yasin kac peki
31
Ben gibi sende evli degilsin birini bulamayacagiz anlasilan ne olacak bu halimiz
Sen ne arıyorsun
Yuvami kurabilecegim birini kendim muhendisim meslegim halim vaktim yerinde ama ortam o kadar bozukduki duzgun birini bulabilecegimden emin olamiyorum bu da beni karamsar bir hale sokuyor. Sen peki
Cok haklısın düzgün birini bulmak çok zor
Birde secıcıyım ben mesela
Bende aynı şekilde seçiciyim biraz ondan kaybediyoruz herhalde 😅
İstediğimiz gibi olmadıktan sonra ne anlamı varki ama
Evet hayata bir artı katmadiktan sonra sevmedikten sonra olmasinin bir anlami yok oteki turlu de hayat zindan olur insana diye dusunuyorum
Muhabbet güzeldi devamı olsa iyidi 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?