Kadın Olan Bir Erkek?

Annem bana hamileyken bizim burada cihazlar pek iyi değilmiş doktorda bana kız olacak demiş anne karnında çocukla konuşma olaylarında falan bana kızım falan demişler kız kardeşin geliyor yiğenin kız olacak kız babası olacağım falan doğuma 3 4 hafta kala sanırım erkek olduğumu öğrenmişler bu olaylardada sen beynine sürekli ben malım dersen mal olursun o yüzden ben de kendimi kız gibi hissediyorum Kasım falan yok insanlara çok nazik heliyorum hareketlerim falan da kız gibi bi erkek duruşu yok kimseye göstermeden instgramdaki filtreleri falan deniyorum saçım uzun olsa kadın kıyafeti giyip fotoğraf çekinsem kız sanarlar sizce ne yapmalıyım bu halimle doğal mı olmalıyım mesela her gün aynanın karşısına geçip ben erkeğim diyip vücut falan mı yapmalıyım ya da direk ilk önce gizliden sonra tamamen mi kadın olmalıyım Ama mesela bence çoğu kişi düşünür ve ister kadın kıyafetleri rahattır mini etek vs ve rahat da olmak ister yani bende isterim ama yinede size sormak isterim eğer bu konuyu sen kız olacaksın diyen biri varsa instasını yazsın ben ona yazarım lütfen cevaplayın

Kadın Olan Bir Erkek?