Sevgilimle buluşmak istiyorum nasıl ikna ederim ve kendisine uzun zamandır yazmıyorum yazmalımıyım?

Arkadaşlar sevgilimle 7 ekimde buluşmuştuk bayadır uzun zamandır kendisiyle buluşmadık hatta kendisine de uzun zamandır haftalardır yazıyorum hatta nerdeyse sevgilimle buluşmak istiyorum nasıl ikna ederim fikriniz var mı kendisi hatta işe giden biri eskiden okula giderdi okuldan atılmış o da bir çocukla arası bozulduğu ve birşeyler olduğundan dolayı okuldan atılmış bir aralar 2023 de buluşalım mı demişti ailevi problemlerinden dolayı ailem izin vermez görürler diye hayır demiştim o da tamam demişti hatta kendisiyle sadece 7 ekimde buluşmuştuk hatta eve gidince de saat 20.10 da kendisini aradım ve aradığım için kendisiyle 25:45 dakikayla görüştük 23.40 dakika da kapattık ve 7 ekimde de kendisiyle sohbetimiz bitti ve kasıma geçiş yaptığımızdan beri ona yazasım var kendisiyle buluşmak istiyorum sizce nasıl ikna ederim ve sizce yazmalı mıyım?
Sevgilimle buluşmak istiyorum nasıl ikna ederim ve kendisine uzun zamandır yazmıyorum yazmalımıyım?