İşteyken sürekli yakın temas halimdeydik gözlerimi yiyecek gibi bakardı hatta🤪. Fakat ben işten istifa ettim aklım onda kaldı, diğer bütün herkes numaramı silmiş o silmemiş durumlarıma saniyesinde bakıyor. Çıldırmak üzereyim… bir kere yazsa ölür sanki
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ilgilense yazardı boş ver
Hicbirsey yapma. Erkek gelmek isterse sen durduramazsin zaten. Onun gelesi yok
Bugün beni aradı yanına çağırdı bir şey konuşmak istiyormuş yüz yüze… öğlenden sonra gideceğim yanına kalpten gitmezsem 😂
Eee dedim gelmek isterse gelir:))
hoslansa adim atardi ama bil ki uzuleceksin erkekler adim atan kizlari cok fena harciyorlar cunku
Nasılım diye sormayacak mısın?
diye sen yaz..
Bak yemin ediyorum görüldü atar o öyle biri vs bana gıcık olduğuna eminim keşke yazsa ama yazmıyor sevse çoktan yazardı zaten..
O zaman takılma, boş ver.. Bir söz var argo ama severim.
Kime it değerini verirsen it gibi peşinden gelir, boşver…
İşsiziz ama hissiz değiliz diyerek sohbeti sen başlat abla :(
Çok güzel bir engel ya da görüldü yerim sjxmxöxz
sen yaz o yazmiyorsa durumlara saniyesinde bakiyorsa mesajada saniyesinde cevap verir askom
Gelecekten geliyorum yazmayacak olan yazmıyor
Biz erkekler de hep bu yüzden kaybediyoruz zaten sevip hoşlanıyorsanız siz gelseniz nolucak lan 😂😂
Utangaç adam ilk adımı sen atmalısin
engelle ki durumlarına bakmasın.
Sen yazsana kizim
Yazamam.. durumlar farklı, kavgalı gürültülüydük tartışmalı başladı bizim iş yerindeki ilk zamanlar ben işten çıkmadan 10 gün önce bana karşı tavrı değişti ben de ona yumuşadım. Hoşlandığımı fark ettim.. numaramı silmemiş hala bakıyor her şeyime. :/ of yazmam da ondan bekliyorum adımı
Bunlar yazmaman icin sebep degil ki guzelim anlamadim valla neyi dusunerek yazamam dedigini. Istekilere soyler demissin de oyle bos elemanla senin isin olmasin zaten niye soyluyo bi baskasina kime ne? Yaz git diyorum ben mesaj alti ustu... Iyi de sonuclansa kotu de sonuclansa zaman kazanmis olursun
Eleman değil. Ters cevapta verebilir. O yazsın istiyorum ben 😞
O zaman sorgular durursun oyle bana niye yazmiyooo diye
Yarın yanına mı gitsem acaba 🤪 beni görünce tepkisini ölçmek istiyorum
Sen yaz hocam
İştekilere söyler hemen yazamam.. şuursuz gibi gözükürüm
İştekilere beden söylesinki oda aşıksa zaten bişey olmaz aşık olmak suç değil ki herkesin olumlu karşılayabileceği bi durum ama istersen biraz daha bekleyebilirirsin açılır belki diye olmazsa eski iş yeren bi ziyaret yapabilirsin onu görmek için
Görüldü atar yine yazmaz.. g0t olduğumla kalırım😂
O zaman biraz bekle aradan zaman geçsin onun sevip sevmediğini öğrenirsin belki emin ol ondan sonra hareket et
Ama gerçekten sana aşıksa cevap yazar
Bana aşık olsa yazardı çoktan..
Utangaç biriyse belki sen bilirsin az çok
Ya aklımı kaçıracak gibi hissediyorum profilinde sabahlıyorum ruh hastası gibi saat kaçta çevrimiçiydi onu takip ediyorum. Durup durup 23 yaşında aşık oldum 😂
Sormaktan zarar gelmez bence kim sana ne diyecek neden aşık olduğunumu söyledin diyecek seviyosada söyler sana zaten sevmiyosada yoluna bakcan
Ya bak durum atmış wp’a 😂
Gözümden Sakındığımı Başka Kalbe Emanet Ettim Ben Neyi Nasıl Anlatayım
Hayatında biri varmış ayrılmış bence..
Maç vardı o yüzden bakamadım kusura bakma. Sevmiyosa fazla zorlama kendini zorlama boşuna sevdiği varsa
Naber aşkoo de
Sus shshsjs zaten moralim bozuk. Hayatında biri var sanırım öyle hissediyorum
No bebiş
çok basit sen yaz... geç olmadan
ne işiydi