AY GERÇEKTEN BANA SİNİR GELDİ?

Bugün bi date (yani buluslama ) ya cıktım. Ama aşırı ayar oldjm çocuğa bulusmak isteyen kendisiydi. Neyse bulustuk bu böyle her ettiğim lafa bi laf sokma yaptı. Neyse bisey demedim. Bisey soruyorum ukala ukala felan cevap veriyor. Evime felan gelmek istedi dhaa ilk defs tanısmız kalmak felsn istedi kabul etmedim. Numaramı istedi hemen veremem felan dedim. Sonra kalkıp gitti. Bende instagramdan çıkarttım bunu. Ondan sonra Mesaj atmıs sohbetin sarmadı sıkıldım kalktım boş konusanlarla muhatap olmuyorum felan diye. Gayet normal konuştum halbuki. Ukala ukala ezikler tarzda konuşan kendisiydi asıl. Ben gene bisey demedim ona rağmen Bende güzel bir cevap verip engeli bastım. Bu kisi yukarıda yazdıklarımı kabul etmediğim için mi böyle yaptı sizce fikriniz nedir? Ve bugün de başka hesaptan saldırmaya başladı hala dalga geçmeye çalışıyor benimle. İYİ BATMış sanırım

Güncellemeler
1 yıl
O doktor ben hemşireyim hemşire zaten ben doktorum egosuna girdi hem de ama ben öyle biri çıkmayınca egosu yerle bir oldu ondan hınç almaya çalıştı
AY GERÇEKTEN BANA SİNİR GELDİ?