AY LÜTFEN FİKİR VERİN?

Arkadaşlar ben ailemden aşırı baskı görüyorum şimdi aranızdan biz neler gördük veya elalem neler görüyor dediğinizi duyar gibiyim. İlk şöyle başlayalım biz 4 kardeşiz 1 erkek 3 kız her neyse benim okulum çok zorlu bir maratondu ilk okuldan beri çünkü hiç sevmezdim annem iyiliğim adı altında kafamı duvarlara vurup yerlerde sürüklerdi saçımı tutup dahs sonra idrarımı tutamaya başladım bunun için de dayak yerdim durduk yere sıkışıyorum diye sonra babamla annem kavga eder babam annemi döverdi. Annem dershanelere yazdırdı ben 1sene okumamı saklamışım düşünün. Sonra 11 yaşımda annemin dayısı tarafından tze uğradım prafik şeyler izletti orgnı gösterdi sonra geceleri gizli gizli gelip erkek kardeşim yanımda olduğu halde (uykusu çok derin ve o sırada evde kapı olmadığı için kitleyemedim) anneme babama söylersem arasının bozulurmış cart curt çocuk aklı söylemedim. Bu 3 5 ay devam etti ((adam alkol alıyor bu arada)) annanrm hastaydı çünkü annem orada durdu babam işe gidiyordu biz annanemin evinde kardeşim ben ninem 95 bide o adam sonra ben bunu kardeşime arkadaşlarıma anlattım ama söylerler diye şaka dedim kapattım konuyu. Sonra 18 yaşımda o sırada erkek arkadaşım vardı (((kürt diye ailem istememişti)) neyse 2 yıl sgili kaldıktan sonra ayrıldık fakat onunla barışmam asla bu arada.. Neyse bana sürekli ailene söyle derdi bir baktım adam memleketten bulunduğum şehirire gelicekmiş ve ben onu göremezdim aileme söyledim adam intihar etmiş asmış kendini hiç de üzülmedim. Neyse üni sınavı için o sırada dershaneye gidiyordum sınav günü de hasta oldum bombok geçti ve kaybettim. Bu sene girmedim dinlenmek istedim inşallah seneye giricem. Şimdi benim erkek arkadaşım var bizim lise yıllarına dayanıyor tanışıklılığımız ve sevgililiğimiz ama ayrılmıştık neyse tekrar başladık çok iyi biridir beni benden daha çok düşünür kendini geliştirmiş kültürlü biridir ve gelişmeye hâlâ açık biri 23 yaşıdna ailesi yurt dışında ailem çok baskı yapıyor Bitlisli diye istemiyor evden 2 ay çıkmadığım oldu yurt dışına kaçmak istiyorum siz naparsınız?

Güncellemeler
+1 yıl
Geceleri gizli gizli gelip ellerdi.
AY LÜTFEN FİKİR VERİN?