Arkadaşlar, benim sağ ve sol bel kısmımda başlangıç bel fıtığı vardı, neden oldu bilmiyorum ama, başlangıç olduğu için ağrı yok, sadece bir sertlik hissediyorum, eğilince yük biniyor sanki sırtıma, ayağımda hafif ağrı yapıyor çok hafif. Ara ara egzersizler yapıyorum. Pazara pazar arabası ile gidiyorum teyzeler gibi. Yaşım 29. Bel fıtığı olup da kurtulan var mı? Ameliyat olmak istemiyorum. Bunun merkezi varmış, egzersizler ile bel fıtığından kurtaran spor salonu buldum memnun olan çok, küçülten çokmuş egzersizle bel fıtığını. Siz ne düşünüyorsunuz. Ne önerirsiniz?
Geçmiş olsun, bende muzdariptim bel fıtığından. Paylaştığın fotoğraftaki yöntem yani manuel terapi bana çok iyi gelmişti. Sonrasında evde bel, sırt, kalça kaslarını güçlendirmek için egzersiz yapman gerek
Tekrar edecekse fıtık egzersizleri de aynı sonucu veriyor ağrıyı geçiriyor, dikkat edince fıtık büyümüyor aynı kalıyor. Bana o fıtığı geçirecek bir teknik lazım ama bakalım umarım bulurum.
Umarım bulursun, benim fıtığımda büyümüyor zaman zaman ağrı yapıyor açıkçası ağrıyla yaşamayıda öğrendim çünkü ağrının bir süre gidip geri geleceğini biliyorum, tekrar geçmiş olsun
Ben babamı götürdüm doktor ameliyat dedi fakat sakaryada bu işin uzmanı bir tabiri caizse kırıkçı çıkıkcı tarzında birini buldum. Adam düzeltti sonra gittik mr çektirdik fıtık yok oldu
Ya bu kadar cahil olmayın bende o kişiye gitim tamamen yalan dolan üstüne kurulmuş bir tezgah örnek vereyim bir hortum bükülürse su az gelir ya da gelmez değil mi o hortumu ellerinle kırıklığını düzeltmen gerekir ve su gelir değil mi ha işte Bu da böyle oradaki sinir baskısı alınmadığı süreçte acı çekilir yani konuyu gelelim bel çektirmek ya da kıtlat o fıtığı yok etmez bu yüzden kesinlikle bir doktor a başvurun felç melç kalırsınız yoksa
Herkesin ağzında bir laf dolanıyor fıtık ameliyatı gerçekten tehlikeli olduğu ve kurtulmanın olmadığını söylüyorlar gerçekten bütün teknoloji ilerliyor tıp ilerliyor ama fıtık a çözüm bulunmuyor mu diyorsanız elbette çözümü var kesin çözüm alırsınız yeterki başaralı bir doktor bulmalısın ve sonra da rahatlarsın halk arasında gezen söylentillerine kapılmayın
En İyi Cevaplar