Zaten evliliğinde bir probleme sebep olmuş ilişkiniz ve bunu seninle paylaşmış hâlâ ulaşmaya çalışman büyük hata. Başta seni bir şekilde evliliğim bitti diye kandırmış olabilir (kâğıt üstünde devam ediyor demek zaten evlilik devam ediyor demek bu kimseyi bekar saymaz) ama şunu anlaman gerekiyor ki karısına yakalandığında ortalığı toplamaya çalıştığına göre anla ki onu kaybetmek istemiyor. Sen duygusal boşlukta onunla konuşmuş olabilirsin ama bir boşlukta değil resmi bir ilişkisi var ve ulaşmayı sürdürüp ya da ilişkiyi sürdürmeniz durumunda o kadın size zina davası bile açabilir.
Nasıl unutucam kısmına gelirsek; öncelikle yaşadığın duygusal boşluk devam ediyorsa psikolojik destek alarak bu süreci geçirmen en doğrusu. Gördüğün gibi yanlış kararlar alıp bu yanlışlarda diretmen seni kötü bir yaşam biçimine sürüklüyor. Toplum içinde açıklayamayacağın ilişkiler kurmak senin ruhunda her zaman kötü bir iz olarak kalır. İlerde evlendiğinde o kadının durumuna düşmekten korkacaksın çünkü birinin vebaline girdin ve belki de âh aldın. Yanlışından ne kadar erken dönersen o kadar iyi. Bol şans10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBence karısı falan görmedi. Kendisine eğlence arıyor senden sıkıldı duygusal olarak kendini tatmin edecek başka bir kadın bulunca sana bu bahaneleri sıraladı ki evli bir erkekle de görüşmek çok saçma ahlaki açıdan söylemiyorum bunu. Önüne bak daha iyileri çıkar karışına umarım
01 Yorumla
Soran1 yılTesekkur ederim, inşallah.
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli insandan ne gibi bi adım bekliyordun? Aynısı sana yapılsa hoşuna gider miydi, kocan gitse başkalarıyla buluşsa, kimsenin ahını alma yuva yıkanın yuvası olmaz, karısı inşallah kocasının bu yaptıklarını fark eder de boşar, yazık kadına üzüldüm sadece
03 Yorumla
Soran1 yılİliskimiz kötü dedi, boşanma evresindeyim, zaten bitmişdi dedi, inandım, bahanesi yok biliyorum, ne bileyim işte bağlandım. Ama gecti
Cevap sahibi1 yılÇoğu evli erkeğin yalanı bu, evliliğimiz sadece kağıt üstünde ya da boşanma aşamasındayız, yani daha boşanmamıs evli, zaten hepsi yalan boşanacağı falan da yok kesin, seni kınamıyorum seni kandırmış zaten diyorsun duygusal boşluktaydım diye, böyle bi karaktersize denk gelmişsin onda da, umarım bir an önce toparlanırsın karşına daha düzgün insanlar çıkar 🙏
Soran1 yılİnşallah, tesekkur ederim 🌹
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kafanı başka şeye odakla onu düşünme
Yürüyüş yap bir yerde otur boş boş etrafı insanları izle bu sürede müzik dinleme bu duyguları tazeler çünkü
Bir arkadaş edin muhabbet için en azından sanal alemde bul farklı şeyler konuşursunuz sinemaya git hiç izlemediğin tarz da filmler izle diye düşünüyorum07 Yorumla
Soran1 yılKafa dağıtmağa çalışırken daha çok üstüme üstüme geliyor 😔
Soran1 yılBir hatayi başka bir hatayla düzeltmek yine hata olur. Kendim iyileşmemiş yeni bir konusma ya da bağlılık istemem 🥺
Soran1 yılÇok güzel bir yaklasim. Ben öyle yapamiyorum. Çok derin yasiyorim herşeyi, ondan onceki yasantima donemiyorum. Nasikdim daha once unutdum gibi 😒
Soran1 yılGüzel fikir 🙂
Yapay Zeka Cevapladı
Selam. Anladığım kadarıyla zorlu bir duygusal süreçten geçiyorsun. Tamamen anlıyorum, çünkü duygusal boşluklar gerçekten sıkıntılı olabilir 💔. İnan ki, deneyimlediğin bu acı geçici. Öncelikle, kendine zaman tanı ve hislerini kabul et. Duygularını yazmak veya bir terapistle konuşmak iyi gelebilir.
Kendine yeni hobiler edin ve yeni insanlarla tanışmaya çalış, belki de Şef Orço'nun tariflerini denemek bile eğlenceli olabilir 🍽️. Eminim başka biri ile tanışıp tekrar aşık olduğunda her şey daha güzel olacak! Senin de unutulmaz anıların ve hislerin oluşacak. Kendine inan ve güçlen! 🌟
Sohbet etmek ister misin? Başka nelere ilgin olduğunu konuşabiliriz 🤗.03 Yorumla
Soran1 yılNe yapsam da aklımdan cikmiyor, hiç bir şeye odaklanamıyorum😢
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılGerçekten zor bir dönemden geçtiğin belli. 😔 Aklından çıkmıyor olabilir ama unutma ki zaman her şeyin ilacıdır. Belki de yeni şeyler denemek, yeni yerler keşfetmek iyi gelebilir. İyi hissetmen için kendine küçük hedefler koyabilirsin. Ve biliyor musun, genelde hiç beklemediğin anlarda harika şeyler olur. Üzülme, her şey daha iyi olacak! 💕🌈 Her zaman yanındayım.
Soran1 yılTeşekkürler, inşallah geçer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılÖylesine konuştuğun birisi ise o yer kolayca dolar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBence bundan okkalı bir ders çıkarmalısın. İnsan duygusal boşluktayken, öylesine de biriyle konuşabilir. Okadar seçenek varken, gidip evli biriyle iletişime geçmek başını ağrıtmaktan başka ne işe yarayacaktı ki, ne zannetmiştin yani?
Bak güzelim, evli insanların bir düzeni vardır. Ha iyi ha kötü. Memnun olmasa zaten evli olmazdı. Bir eli yağda bir eli baldayken, bide flört yapmış kendine seni anlaycağın, şımarttırmış kendini. Üstüne üstlük birde buluşmuşsunuz. Yani bu esnada şunu sor kendine, soğuk davranmasaydı ne olacaktı? Inan bana, iyi ki soğuk yapıp engellenmişsin. Hiçbir ilişki başka bir ilişkiye ihanet olarak başlamamalı. Başlasa bile ata sözlerimizden başarı oranını biliyorsundur. 3 ayda birine aşık olduysan, şimdide bekar biriyle 6 ay görüşüp gayet unutabilirsin adamı. Dediğim gibi, bnc dersini çıkar bu meseleden.
13 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel anlatmissin, tabi insan o zamanda düşünmüyor bunlari, öyle buyuluyor ki gözünü gercekleri goremiyorsun. Zor geliyor, ağır geliyor, bazen keske diyorum, bazen de iyi ki bitti
- 1 yıl
Emin ol, ilerde bu ana dönüp “iyi ki” diye şükredeceksin. Karısını seninle aldatan, sana neler yapmaz bir düşün. Ya da birini aldatmakta hiçbir çekincesi olmayan biri, hangi kadını mutlu edebilir uzun vadeli? Zaman zaman hepimiz boşluğa düşüyoruz inan bana. Ama kimsenin bu boşluktan faydalanmasına izin veremeyiz. Bir dramdan diğerine atlamakla başımız göğe de ermez, içimiz huzurla da kaplanmaz. Önce kendimizle meselemizi halledelim, sonra açarız yelkenleri uzaklara.
Soran1 yılÇok güzel soyledin, ağzına eline saglik.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Burada en başta irdelenmesi gereken, neden gerçek bir çevre dururken, sosyal medyadan birisine ile fiziksel bağ olmadan sadece duygusal ve sözlü bir bağ kuruyorsun? Ve böyle bir bağ kurarak nasıl aşık olabiliyorsun?
Burada sende ki özgüven eksikliği ortaya çıkıyor. Hiç mi markete, kafeye gitmiyorsunuz da etrafınız da hiç mi birlikte olabileceğiniz birisi yoksa, sosyal medya da böyle maceralar arıyorsunuz?
Bence dönüp bunu kendine sormalısın. Bu süreç elbet geçecektir abicim. Bu süreçte kendini geliştir ve doğru bir ilişki istiyorsan, adını sanını, cismini görebileceğin bir erkek bul. Yaşında o kadar genç değil.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılmaalesef bu her bireyin başına gelebilecek bir konu.
Vaktiyle benimde başıma gelmişti duygusal olarak aşırı boşlukta hissettiğim bir zamanda karşıma çıktı unuttuğum tüm duyguları Yeniden hatırlamama sebep oldu. Arkadaşken her şey çok güzeldi. Fakat sevgili olunca işler umduğumuz gibi gitmedi. Dokunmaya kıyamadığım birinden zorunlu olarak ayrılmak istemiştim.18 Yorumla
Soran1 yılAşılması zor duyğu, alisiyor insan. Fakat zaman zaman aklina gelince degersiz hissediyorsun😔
- 1 yıl
Aşılması en güç duygu.. Düşüncene biri çıkıyor kimsenin seni anlamadığı kadar anlıyor anlayış gösteriyor ilgi veriyor sende seviyor sanıp aşık oluyorsun olayın sonunda olan yine sana bana bize oluyor. Fakat anlamalıydım?
Seni seviyorum dediğimde peki derdi. Bende veya bende seviyorum demezdi. Sevmemiş sağlık olsun..
Soran1 yılÖyle oldu, yapacak bisey yok. Zamanla unutacagim, yoluma bakacagim.
- 1 yıl
Ki zira olması gereken de bu... Giden gitti ve bitti. Aslına bakarsak biz gidini özlemiyoruz..
Onla birlikteyken Yaşadığımız güzel anıları yaptığımız ilk deneyimleri özlüyoruz. Ve özledikçe kişiyi tekrar hatırlıyoruz. Benden giden kişi bana birgün şunu söylemişti. Sen benim öncelıklerim arasında değilsin. Bunu duymak mantığımı devreye sokmuştu. Ona hiç kızmadım en çok kendime kızıp yine kendimden özür diledim
Soran1 yılGiden hiç bir şey soylemedi bana, son konusmamizda canim konusuruz yazmışdı. Sonra her yerden engellendim.
Kendimi ezik hissettim, ona yazdığım için, onu aradigim için. Ama bu asla bir daha tekrarlanmayacak☝️- 1 yıl
Tabii ki tekrarı olmayacak çünkü gerçekleri gördün bir daha kimseye bu denli tutkulu olmayacaksın tecrübe bazen acıdır
Soran1 yılAğır bir tecrube oldu
- 1 yıl
Acı ama bundan sonra önümüze bakacağız her seviyorum diyene inanmamak gerekli
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
1 yılUmarım o içindeki yer biranönce dolar ve daha fazla üzülmezsin o aklınca senle bulusdu sonra ayrılmak için bahaneler oluşturdu ve engelledi madem evliydi aylarca nasıl konuştu seninle oturmayan şeyler var biraz mantıklı düşünsen anlatsın doğruların er geç ortaya çıkmak gibi bir huyu var önüne bakmanı öneririm
18 Yorumla
Soran1 yılGercegi anlamam, farkina varmam zaman aldı, fakat anladım, o beni sevmedi, sadece kullandi. Bu degersizlestirme duyğusu zor, gucume gidiyor. Geçer inşallah
- 1 yıl
Ölüm acısı 21 günde hafifliyor Allah’ın izniyle oda geçer mutlu enerjik günlerine dönersin ayaklarını yerden kesicek biri hayatına girince zaten duygu yoğunluğundan bir eser kalmaz tarihin tozlu raflarında yerini alır
Soran1 yılMotivasyon için tesekkur ederim, böyle sozler duymaya ihtiyacim vardi.. 🙂
- 1 yıl
Naçizane ise yaradıysa ne mutlu sosyal bir çevren olunca doğal olarak aşk acısı ve benzeri vakalarda tecrübeli bir dinleyici oluyorsun
Soran1 yılBaskasina bende çok güzel konusurum da kendimde işe yaramiyor maalesef
- 1 yıl
Bence gayet güçlü bir kadınsın sadede yanlız kaldığında duygu seli kafanı kurcalıyor haricinde atlatamıcan şeyler değil bunu sende suanda gülümseyerek farkındasın seninkisi sigara bırakmaya çalışıp Türk kahvesi ile gezen arkadaşlar gibi bırakdım kahve yanında sadece der gibi haksızmıyım 😉
Soran1 yılIyi bir benzetme olmuş 😊
- 1 yıl
🙏🙏🙏
Canım boş ver, Senin en büyük hatan evli bir adama aşık olman. Unut onu. Ve bundan sonra evli bir adamla yakınlık kurma. Çünkü seni sadece eğlence olarak görür. Ciddi olmazsın hiç. Bundan sonra bekarlarla görüş ve konuş. Bu adam karısından ayrılıpta gelse sana yararından daha çok zararı olur. Hem karma ilişki hem de belki karısı bırakmaz. O yüzden bu adamı unutuyorsun. Kendine bir meslek edin, Hobi bul, Öncelik merkezine kendine çevir, Sende kalsın engelle onu, Romantik filmler izleme veya romantik müzik dinleme. Meditasyon yap. Bağ koparma adına yapılmış meditasyonları tavsiye ederim. Bundan sonra evli bir adamla konuşma. Şimdi bir bakıma şöyle de düşün sen evlisin ve kocan dışarda-sosyal medya da diğer kadınlara yazsa hoşuna gider mi? Bunu şöyle de düşün o adamın kızı/oğlusun baban dışarda annen dışında kadınlarla görüşüyor veya yazışıyor hoşuna gider mi. Olayları bu açıdan baktığın zaman bu ilişkinin zaten kötü, üçlü ilişki ve karmik olduğunu anlayabilirsin.
11 Yorumla
Soran1 yılHaklisin
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılKandırılmış olmanın getirdiği duygular bunlar. Aşık olmak böyle bişey değil. Kendinizi kandırmayın ve acilen kendi hayatınıza dönün. Korkaklarla yola çıkmak acı sebebidir, daha fazla acı çekmeden kurtulduğunuz için kendinize kutlama günü ilan edin.
67 Yorumla
Soran1 yılNe yapmam gerektigini biliyorum, yapmak zor, ya da etkisinden cikamiyorum.
- 1 yıl
İstediğiniz zaman her şey kolay olacaktır, siz önce gerçekten istemek için kendinizi ikna edin
Soran1 yılOnun beni engellemesi, hərşey yolundayken aniden kaybolması çok ağırıma gidiyor 😔
- 1 yıl
Bence korkak biri kaçtı diye ardından bakmak yerine sizde hayatınıza dönmelisiniz. Çünkü korkanlar geri gelse bile yine kaçacaktır
Soran1 yılHaklisiniz, o devam etse bile sonunda yine gidecekti. Daha derin izler birakmadan gitmesi belki də daha hayirli benim için
- 1 yıl
En doğru tespiti siz yaptınız. Yoldan dönerken neden dönüyorum diye üzülmek hatadır, daha uzun süre yanlış yola gitmediğimiz için bize ödüldür.
Soran1 yılSorun da bu zaten, yalnış olduğunu bilerek devam etmek istemek, çok sevdigi icin gururu yok saymak. Cikmaza surukleyici seyler
Gizli Üye(18-24)1 yılKnk zaten erkeklerin hepsi aynı sadece dış görünüşleri farklı yoksa birbirinden farkı yok yani birine bağlanman için sebep yok eminim o da diğer erkeklerle aynıdır hadi farklı olsa bu farklı diyip bağlanırsın bide adam evliymiş bekar erkeklerle takılsana sen adam evli neden senle olsunki elbet bi zaman karısının olduğunu hatırlicak yasak aşk bu onunla olamazsın boşansalar olabilirdi ama boşicak kadar sevmiyo zaten seni sen neden onu seviyosunki artık size değer vermeyeni gözünüzdw bu kadar büyütmeyin bırak gitsin daha iyisi çıkar eski ilişkilerini unuttuğun gibi bunu da unutursun zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de aynı şeyi yaşıyorum şu an. Evli değildi ama aylardır sanaldan konuşurken aşırı bağlanmıştım bir anda 5 gün önce engelleyip ortadan kayboldu. Dün gördüm ki başka bir ilişki yapmış ya da o ilişki hep vardı bilmiyorum. Bana söz verip yapamadıklarını onunla yaptığını gördükçe boşlukta boğuluyorum onu fake hesaptan izledikçe içim parçalanıyor kendime engel olamıyorum. öyle içimi dökmek istedim yalnız değilsin 🙁🙁
26 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@SLNGOMEZ nasıl sorayım ki ben olduğumu öğrenince fake hesabımı da engeller
Soran1 yılGerçekten çok zor bir durum, bende de aynı. Yalnız değilmişim 😔
Cevap sahibi1 yıl@soran sen stalk yapıyor musun
Soran1 yılİlk 2hafta yaptim, sonra kendime zarar verdigimin farkina vardim. Arada sırada bakiyorum, zamanla onu da yapmamayi ogrenecegim
Cevap sahibi1 yılİnşallah toparlanırsın üzülme
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. anlaşılan adam seni beğenmemiş keşke büyüyü bozmasaydınz sadece sosyal medyada konuşmaya devam etseydiniz zaten evliymiş sana ekmek de çıkmazdı ordan ve adamın söyledikleri bin yıllık erkek yalanı çok takılma bence bak hayatına elbet dürüst biri denk gelir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSenin ona karşı ilgini fazlasıyla hissettiği için ona aşık olduğunu gördüğü için ve bazı hususlarda sana yalan söylediği için işin içinden çıkamayınca kaçmayı seçmiş
14 Yorumla
Soran1 yılEvet, ciddi ıliski insanı değilmiş, hem anladım bosanmayacagini, o yuzden onunla beraber olmayacağımı bildigi için kayboldu. Ona sadece cinsellik gerekiyormuş
- 1 yıl
maalesef öyle olmuş ama bence senin içinde iyi oldu ne olduğunu anladın
Soran1 yılOyle.
- 1 yıl
boş ver takma kafana
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSana yapabileceği en büyük kötülüğü yapmış, duygusal boşluğa düştüğün bir anda hem de. Unutmaya çalış, başka biriyle tanış, başka şeylere odaklan.
14 Yorumla
Soran1 yılCalisiyorum, elimden geldigi kadar. Zor biliyorum, ama basaracagim
- 1 yıl
Başarırsın merak etme. Ama bu süre zarfında onunla iletişime geçmeye çalışma, aksine onu hayatından tamamen çıkar.
Soran1 yılYok asla çalışmam. Bitti
- 1 yıl
Toparlarsın da merak etme
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Daha önce Yanyana gelmişmiydiniz. Realde görünce mi beğenmedi acaba ya da iş ciddiye binince korkmuş olabilir
14 Yorumla
Soran1 yılVerdigim degerin ağır bastı
Soran1 yılHiç degmez hemde, geçer 😒
Gizli Üye(25-29)1 yılDuygusal boşluktayken konuştuğun birine aşık olamazsın ki. Adı üstünde duygusal boşluk. Duyguların uyuşturulmuş gibi hiçbir şey hissedemezsin. Öylesine boş takılmalık olur o ancak. Arada hiçbir hissin, çekimin olmadığı boş bir vakit kaybı, olmaması gereken bir hata.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAy bişey diyim mi, aynısı bana da oldu. Ama aşık olan kişi ben değildim, oydu. Kanka gözüyle konuşup dertleşiyordum onunla. O ise 1 yılın sonunda bana dayanamayıp itiraf etti, bana aşık olduğunu. Çok şaşırdım. Şoklara girdim. Dayanamadım ve engelledim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvli bir adamdan ne bekliyordun ki güzelim ayrıca karısıyla aynı yatağa girmesi sevişmesi sonra hiçbir şey olmamış gibi seninye konuşmasını nasıl gururuna yediriyorsun hayret ettim doğrusu. İlk buluşma sonrası engellediyse de beğenmemiştir seni. Baksana bahaneleri sıralayıp toz olmuş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılevli barklı adamlarla ne işin olur senin nasıl kendine yakıştırırsın bunu hayır gizlememişte evli olduğunu nasıl kabul ettin yazık değil mi sana hadi o kadını düşünmüyorsun kendini düşün bari
75 Yorumla- 1 yıl
Kendi adıma seni Kınamıyor kendi değerini bil diye konuşuyorum her zaman her konuda kaldırılabiliriz sende inanmışsın ama sonuç bu yaşadıkların sana büyük tecrübe katmıştır bir daha inanma hemen bu tür erkekler hep aynı yalanları söyler kendi yoluna bak geri dönersede kabul etme hatta geri dönmesi gibi fırsatı ortadan kaldır numaranı değiştir
Soran1 yılÖyle yaptim zaten
- 1 yıl
Herkes hata yapabilir kendini suçluyor musun bilmem ama psikolojin daha iyi olduğunda kendine kızabilirsin affetmeyebilirsin sana tavsiyem kendine değer ver herşeyde bir hayır vardır tecrübe edindin artık
Soran1 yılBöyle bir iliskiye razı olduğum için kendime kiziyorum evet.
Bir daha asla- 1 yıl
Ders alman çok güzel bundan sonra sorunsuz insanlarla birliktelik düsün
1 yılNe bekliyordun ki? Karısına saygısı olmayan adamın sana mı saygısı olacaktı 😃
21 Yorumla
Soran1 yılHaklisin. Ama o anda insan bunları düşünmüyor maalesef
Unutacaksın evli adamla işin yok neden evli adamla görüşür insan hemncinsine bunu haksızlığı neden yapıyorsun? Aşkın da onuru dürüstlüğü var bekar erkek bak
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Birinin yokluğuna alışmak zor olabilir, özellikle de duygusal bir boşluktayken bu kişiyle
12 Yorumla- 1 yıl
Birinin yokluğuna alışmak zor olabilir, özellikle de duygusal bir boşluktayken bu kişiyle kurulan bağ önem taşıyorsa. İşte bu süreci kolaylaştırmaya yardımcı olabilecek bazı adımlar:
1. Duygularınızı kabul edin: Kendinizi üzgün, hayal kırıklığına uğramış veya yalnız hissetmek doğaldır. Bu duyguları bastırmak yerine kabul etmek, iyileşme sürecinin bir parçasıdır.
2. Destek alın: Güvendiğiniz arkadaşlarınızla, ailenizle veya bir terapistle konuşmak, kendinizi daha az yalnız hissetmenize yardımcı olabilir. Paylaşmak duygusal yükünüzü hafifletebilir.
3. Kendinize odaklanın: Sevdiğiniz hobiler, fiziksel aktiviteler veya yeni şeyler öğrenmek için zaman ayırarak kendinizi meşgul tutun. Bu, boşluk duygusunu azaltabilir.
4. Zaman verin: Alışma süreci zaman alır. Bu sürecin bir gecede gerçekleşmeyeceğini, sabırlı ve nazik olmanız gerektiğini unutmayın.
5. Kendinize iyi bakın: Duygusal zorlanma fiziksel sağlığınızı da etkileyebilir. İyi beslenmek, uyumak ve fiziksel aktivitelere katılmak genel olarak iyi hissetmenize katkıda bulunabilir.
Her şeyden önemlisi, duygusal bir boşlukta kendinize karşı nazik ve anlayışlı olun. Zamanla, bu kişinin yokluğuna dair hissettiğiniz acı azalacaktır ve kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.
Soran1 yılÇok tesekkur ederim, deneyecegim 🌹
Gizli Üye(36-45)1 yılMerhaba yaşadığın durum için üzgünüm. Sonuçta bunun her şeyini bile bile çıktın bu yola eğer cinsl.. gibi bir şeyler döndü ise aranızda belki de sadece kullanmak için konuştu seninle. Üzgünüm hayat acımasız insanlar acımasız unutmanın tek bir yolu var. Şarkılara sığınacaksın dilersen güzel bir müzik listem var iyi gelir böyle zamanlarda
18 Yorumla
Soran1 yılCinsel bir şey olmadı, ben onu kendim mükemmelleştirdim kafamda, şimdi də kurtulamıyorum. Desteğin için tesekkürler
Cevap sahibi1 yılBelki de sen onu değil kafanda kurduğun hayali sevdin
Soran1 yılBelkide, hiç bu kadar caresiz hissetmemistim
Cevap sahibi1 yılBelki de çare sendin ve bunu göremiyordun. Dertleşmek ister misin?
Cevap sahibi1 yıl@Soran bahar mıdır nedir beni engelledi işine gelmedi yorumlarım :D
Soran1 yılO da onun görüşü, hiç kimseye kizamiyorum. Yalnış bende, ona inanmamaliydim
Cevap sahibi1 yılOnu arzuluyor musun peki hiç?
Soran1 yılOzluyorum, sonra bana attigi kazik aklima geliyor nefret mi ediyorum bosluktamiyim bilmiyorum. Kafam kalbim birbirine karismis
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Adam seni görünce vaz geçmiş senden sen hala yokluğuna nasıl alışırım diye dertleniyorsun ne diyeyim..
40 YorumlaDuygusal boşlukta biri yakın sohbet edince böyle olur işte keşke olmasaymis ama olmus 🤷♀️ tek yapman gereken peşinden gitmemen. Karisi yakaladi oda bahane yalan yani.
20 Yorumla
1 yılEvli bir adamla konuşmak nedir? Kendinize bunu mu yakıştırdınız? Adam eşini aldatıyor sende buna çanak tutuyorsun umarım eşi senide öğrenir de sizin gibi leş insanlardan kendini kurtarır.
60 YorumlaSonunun böyle olacağını biliyor olman lazımdı bugün olmasa bir kaç sene sonra olacaktı zaten. Ne bekliyordun evli adam eşini bırakıp seninle mi hayat mı kuracakti kanmayın şunlara
32 Yorumla
Soran1 yılHaklisin, ama insan umut ediyor iste, esimle iliskimiz kötü, aramız bozuk diyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGerçeği görmeniz gerek kabullenmeniz sizin nasıl bir boşluğa düştüğünüzü farkındalığı verir duygusal yanıltır kendinizi oldukça gerçeğe tabi tutun yaptığınız şey sizi yorar yıpratır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Buluşmadan sonra soğuk yaptıysa seni beğenmemiştir o p*ç, karısını düşünse, saygı duysa aldatmaya teşebbüs etmezdi.
20 YorumlaÖncelikle karşınızdaki kişi evli. Bu aşkın baştan bir oluru yok zaten. Belli ki heyecan aramış ve sizinle bunun için konuşmuş. Eşi engelleymiş olabilir. Veya eşim gördü diyerek engelledi heyecanı bitince.
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle oldu maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
1 yılçivi çiviyi söker derler, eskiler... hayata ve hayatının akışına dön kendinle ilgilen yeni insanlra tanı seni istemeyen birini sende isteme zorlama yani bu iyi olmaz kendini ezik göstermekten başka bir işe yaramaz
08 Yorumla
Soran1 yılKendimleyim, zor olanda budur ki ne yapmam gerektigini biliyorum, fakat kalbim aciyor, bogulacak gibi hiss ediyorum
- 1 yıl
kendinle olmaktan kastım kendinle olmaktan mutlu olmanın kyeif almanın yoları var bunları dene, olay yeni ise üzüntün normal ama seni üzen birine prim vermek de hiç doğru değil bence. hayatını yaşamayı dene
Soran1 yılBu beni motive etti, tesekkur ederim
- 1 yıl
rica ederim, inan bana hiçbir insan kedndinden değrli değil önce kendine deger ver, ve sana kıymet vermeyen kimseyide tutma hayatında... ünlü bir doktor var mutluluğun formülünü şöyle açıklıyor, sevdiğinle olmaya çalışma , seni sevenle ol daha mutlu olursun...
Soran1 yılDoğru demiş, sağol 👋
- 1 yıl
güncelleme yapmışsın görünce yazmak istedm, hayat öyle ki işte yaşadıklarımızdan ders alıp önümğüze bakmalıyız
Soran1 yılBuda bana ders olsun
- 1 yıl
aynen, ders olsun, önüne bak hayatını yaşa ya
Gizli Üye(36-45)1 yılSenden hevesini almış. Muhtemelen sen varken başkasını arıyordu. Şimdi de onu ayarlayınca sana gerek kalmadı yani.
Inşallah karısı yakalar da anasının bir yerlerine geri sokar onu. Şerefsiz.
10 Yorumla
1 yılAdam evli diyorsun, bırak peşini karısına dönsün bekar onca adam varken yapma bunu. Yuva yıkanın yuvası olmaz günah
10 Yorumla
1 yılSanırsın yatmış bırakmış.. Evli olduğu gerçeğini kabullenerek unutabilirsin mesela ne dersin?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
1 yılEvliyse seninle konuşmaya başlaması ne kadar doğru bilmiyorum. Çoğumuz duygusal boşluktayız ve o boşluğu dolduracak kişiler mutlaka olacaktır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Keşke evli adamla konusmasaydin unutacaksın zamanla
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılBirde bayıl istersen feriha. Evli birisiyle konuşsam bunu söylemeye bile utanırdım ya ki asla konuşmam
30 Yorumla Evli biri diyip senin bırakman lazimken peşinden koşuyorsun gerçekten anlam veremiyorum
34 Yorumla
Soran1 yılBen böyle seylerin tam alehineydim, nasıl oldu bilemedim
Soran1 yılKesinlikle, dikkat edecegim
1 yılBir an önce unutmaya bak evliden fayda gelmez karısına, kendisine faydası yok ki sana olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYani beklentilerini karşılamamışsın o yüzden engellemiş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılEvli adama aşık olmak? Dalga mı geçiyorsun sen ya yazık !
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDersini aldın evlilerden uzak durursun artık. Karma is a b*tch.
10 Yorumla
1 yılSeni sadece kullandı demek sende engelle geç işte
10 Yorumla
1 yılZamanla alışıyorsun. Çok koyuyor önceleri ama alışıyorsun. Rahatlat kendini.
10 Yorumla
1 yılEğer KS'de ki yaş aralığın doğruysa olgun, hayatı tanıyan bir kadın olmalısın kafanda onu nasıl bu kadar mükemmelleştirdin ki?
113 Yorumla
Soran1 yılTam olarak ta bunu anlayamıyorum, ben böyle kolay aldanacak biri degilken nasıl böyle bir duruma düştüm 🤦
- 1 yıl
Başından bir evlilik geçtiyse veya hala bekarsan duygusal boşluğa düşmüşsündür onu bulunca da tamam işte aradığım erkek bu demişsindir istemsizce de olsa ve kafanda onu mükemmelleştirmişsindir
Soran1 yılBoşluk olduğunun farkindayim, benimki duyğusal bağlılık, uzun zaman yalnızlıktan sonra gözümü buyuledi
- 1 yıl
Kaç yaşında olursak olalım biraz olsun duygusal bir insansak ve yalnızlıktan sıkıldıysak imdadımıza birisinin yetiştiğini düşünüp ona kapılabiliriz. Olgun bir kadınsın uzun süreli de birlikteliğiniz olmamış bunun üstesinden geleceğine inanıyorum😊 istersen elimden geldiğince sana destekte olurum😊
Soran1 yılBelki də haklisin, ozledigim o değil onla yaşadığım zaman ve yalnızlığı doldurmak. Beni engelledigini, konusmak istememesini yediremiyorum. Soylemek istediklerim icimde kaldi, o yuzden ofkeliyim.
Desteğin için tesekkur ederim- 1 yıl
Diğer yorumlarıda okuduğum kadarıyla şu an hayatında birisini istemiyorsun istememekte de haklısın çünkü içinde bir kızgınlık, bir şüphe vs var. Bunlardan kurtulmak için öncelikle o 3 aylık süreci en kısa zamanda kafandan silip atmalısın. Adam diyeceğim adam değil o insancık sana maalesef yalan konuştu tabiri caizse z. a. m. p. aralık yaptı. Çalışıyorsan işine yönel çalışmıyorsan kafanı dağıtacak kitap vb biir şey bul. Şu an bir destekte bulunduğumu pek sanmıyorum bana ulaşmanı rica edebilir miyim?
Soran1 yılMoral verici konusma, anlayış çok iyi destek. Tesekkur ederim
- 1 yıl
Rica ederim. Eğer bir gün konuşmak istersen profilim açık istediğin zaman yazabilirsin. Hayatın sillesini yemiş güçlü bir kadınsın en kısa zamanda kafandan siler atarsın bu olayı merak etme. Biraz zaman, braz kafa dağınıklığı yeter. Sana güveniyorum
Soran1 yılBu iyi geldi, seninde hayatinda basarliar, tesekkur ederim 🌹
- 1 yıl
Ben sana teşekkür ederim, yüzünde gülümseme eksik olmasın😊
- 1 yıl
Seni kınayanları takma lütfen. İnsan her zaman hata yapar. O sana yalan konuşmuş senin hayatında kimse yokken konuştun onunla sen kimseyi aldatmadın sadece duygusal boşluğunun maduru oldun. Bundan sonra daha temkinli adım atarsın olur biter. İstediğin zaman konuşuruz dedim konuşmaya ne zaman ihtiyacın olursa yanındayım
Soran1 yılDesteğin için tesekkur ederim. İyi ki sizin gibi insan olduğumuzu, yalnış kararlar alabilecegimizi unutmadan yorum yapan insanlar var. Var olun.
- 1 yıl
Sen var ol
Gizli Üye(36-45)1 yılBu Kadın milleti neden bekar erkek varken gidip evli olan sevgilisi olan erkeklerle beraber oluyor ki çok merak ediyorum lütfen mantıklı bir nedeniniz varsa söyleyin
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılduyguna başlatma boşluğunu yedirme
evli adamla ne işin var40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİnsanları yara bandı olarak kullanmayı hoş karşılamanız itici bence kendi kendinizi sevmeyi öğrenirseniz hayatınızdan çıkan birine gereğinden fazla değer yüklemezsiniz
21 Yorumla
Soran1 yılHaklisiniz, o verdigim degerin gram zerresini haketmedi
1 yılMuhtemelen ya başkasını buldu ya da hata yaptığını anladı ya da harbiden karısı yakaladı
21 Yorumla
Soran1 yılArtık ne olduysa iyi ki oldu
Gizli Üye(30-35)1 yılO ayıp etmiş ama evliyim diyen bir insanla konuşmayın direk kesip atın sizinle devam etse bile eşinin ahı tutar yuva var işin ucunda uzak durun gerçekten hayırlısı olsun hakkınızda zamanla unutursunuz umarım 🙏
01 Yorumla
Soran1 yılİnşallah, tesekkur ederim 🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBirinin hayatınızdan aniden çıkması, özellikle duygusal bir boşluk içindeyken, oldukça zorlayıcı olabilir. Ancak zamanla bu yokluğa alışmanız mümkün.
01 Yorumla
Soran1 yılCalisiyorum, zaman alismayi ogretir zaten, unutmak mumkun olmuyor maalesef
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli adamla birlikte olursan böyle bir son olması çok normal adam karısına yakalanmamak için engellemiş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
1 yılEvli insanlarla iletişim kurarsanız olacağı bu.
20 Yorumla
1 yılAğır gelen neleri atlatmadık ki, bu da geçer yâ hû
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle yay, sabirlisin, sen yaparsin, guclusun diye diye hep icimize attik. Bazen kaldirmiyor biliyormusun. Yediremiyorum kendime kandirilmayi, nasıl bu kadar kor olabildim🤦
- 1 yıl
Üzmedik üzüldük, kırmadık kırıldık...
Soran1 yılKirmaya haya eden insanlar kirilir hep
- 1 yıl
Kesinlikle...
1 yılYaparlar şu ortamda * insanlar herşeyi yaparlar aynı Gülbahar * bana yaptığı gibi!!!
01 Yorumla
Soran1 yılHerkes yasattigini yasamasi dilegi ile..
Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Başa çıkmanın tek yolu ona öfke duymaktır.. Veya herşeyi unutmak
01 Yorumla
Soran1 yılYavaş-yavaş oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
1 yılyenmek zor sanal arkadaş edin derim ama ciddi ilişkiden uzak kalmak daha mantıklı şu sıralar gez toz
08 Yorumla
Soran1 yılOyle yapiyorum, fakat aklımda arka planda beynimi kemiriyor😔
- 1 yıl
arka planı zaman siler ancak işte bir tuş olsa da silinse ama nerde
Soran1 yılKeşke
- 1 yıl
keşkem ya ama zaman ilaç bunu bil
Soran1 yılZaman ilaç biliyorum, ama o zaman gecinceye kadar çok zor 😔
- 1 yıl
işki zamanı hızlı atlatmak ama ya
Soran1 yılKonusmak kolay, uygulamasi zor
- 1 yıl
Evet deneyerek görecek
1 yılSorunun cevabını kendin vermişsin zaten duygusal boşlukta konuşup kendini kaptırmıssın aslında aşık falan değilsin başka uğraşlar bul aklına bile gelmez bir süre sonra
10 YorumlaBir kaç kişi ile de bu şekilde konuşmalısın. Sonra hepsine topluca alışırsın
00 YorumlaKendisi evli kısmından sonra okumayı bıraktım. Allah akıl fikir versin sana.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. zamanla. bence boyle olması belkide iyidir. bekarlara sarsana. hem cocukların da işi olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılEvli adamdan hem umutlan hem de duygusal boşluk için konuş vay be 😂
00 Yorumla - Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne