Bir insanın yokluğuna nasıl alışılır?

Merhaba,

Yakın zamanda çok sevdiğim çok değer verdiğim ama aynı zamanda kendi hatalarım ve kusurlarım nedeniyle kaybettiğim bir arkadaşımı çok özlüyorum, evet ben de hatalıydım ben de kusurluydum belki kendisi de hatalıydı zaten ortada bir hata varsa hiçbir zaman tek taraflı olmuyor, ancak şu anda kendisini fazlasıyla özlüyorum onu da bana karşı hatalar olmuştu ama benim kıskançlıklarım paranoyaklarım ona karşı belli duygularımın olması onu kaybetmem için yeterli oldu.

Şimdi annesinin ve kendisinin telefon numarasını da silemiyorum siliyorum geri kaydediyorum Instagram'da engelledi her yerden engelledi onunla hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum Şubat 'ta doğum günüydü, doğum günün kutlu olsun bile diyemedim. Bana kafana takma boş ver diyorlar belki de böyle yapıyorum başka şeylerle oyalanıyorum ama bazen aklıma geldikçe bir anda içim acıyor, belki bir insan gerçekten ölse onun yokluğunu kabul etmek bu kadar kolay olur ama yaşayan bir insanı kaybetmenin yokluğu o kadar zor gidiyor ki bunun üstesinden nasıl geleceğim bilmiyorum.

Katı onunla olan konuşmaları burada paylaştığım için Instagram hesabına buradan mesaj atanları dahi olmuş dolayısıyla belki de ben bunu hak ettim kabul ediyorum ama buna alışmak o kadar çok zor ki sanırım alışamıyorum.

Ayrıca benim soruyu sormamla görüşün kaldırılması bir oldu bu kadar sürede nasıl oldu da ona mesaj gönderildi veya buradan kim mesaj attı bilmiyorum belki de az bir şansım varsa bile onu da kaybettim. Tabii bu olaya dahil olan kişi de beni engelledi annesinin telefonu vardı onu da arıyorum artık açmıyor alışmaya çalışıyorum bazen yüksek mutlu oluyorum bazen düşüyorum.

#GeceMuhafızı

#yoklugunaalismak

18 Şubat 2023 Cumartesi Saat 17.05

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bir insanın yokluğuna nasıl alışılır?

Çok teşekkürler @livaneli @Esra_bayram