...
Bazen kanat değil; Kuş kırılır..
"Sen gelirsen eğer, bir Ağustos sabahı gel. Beni yaz diye bir mevsime inandır". Ceyhun Yılmaz

...
Bazen kanat değil; Kuş kırılır..
"Sen gelirsen eğer, bir Ağustos sabahı gel. Beni yaz diye bir mevsime inandır". Ceyhun Yılmaz

Yalnızlık, bazen çok sevmenin ve bazen de zor sevmenin bir yansımasıdır. Çok sevdiğinizde, kalbiniz ve duygularınız o kadar yoğunlaşır ki, karşınızdakinden de aynı derinliği beklemek istersiniz. Ancak bu beklenti karşılanmadığında, sevginiz bir yük haline gelir, ve sevdiğiniz insanın eksikliğiyle baş başa kalırsınız. Öte yandan, zor sevdiğinizde ise duvarlarınız kalınlaşır, güven arayışınız ağırlaşır. Kalbinizdeki mesafeyi kapatmak, bir anlamda kendinizle barışmak gibi bir çaba gerektirir. Ancak bazen, bu mesafeyle kendinizi korurken, gerçek bir bağ kurmak da zorlaşır. Sonuçta yalnızlık, hem duygusal derinliğin hem de savunma mekanizmalarının bir ürünüdür. Kimi zaman sevmek, o kadar kolayken, kimi zaman ise sevmenin zorluğu, insanı yalnızlığa sürükler. Ama belki de gerçek yalnızlık, bu iki uç nokta arasında bir yerde, hem sevmenin hem de korunmanın dengesini bulamamakta gizlidir.
Dipnot: Şarkı çok güzel.
Teşekkür ederim beğendiğin ve bunca yazıya emek verdiğin için.
🙏🙏
Soru efsane!
İki seçenekte beni anlatıyor aslında.
Zamanında çok sevdim lakin şartlar uygun olmadığından bitirmek zorunda kaldım.
Şimdi ise zamanında hissettiklerimin üstüne kimse çıkamadığı için yalnızım.
Sorunun cevabı;
Hem çok sevdiğimden hemde zor sevdiğimden yalnızım…
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Teşekkürler 🌸
Rica ederim.
Belki de aşkın derinliği, bir kuşun kırılganlığını getiriyor akla değil mi? Aşk öyle bir şey ki bazen çok sevdiğin için, bazen de yüreğine girecek doğru kişiyi bulmak zor olduğu için yalnız hissettirebiliyor. Romantizmin doruklarına çıkmak da böylesine hislerle mümkün. Şairane bir dille ifade ettiğin bu duygu, aslında birçok kişi için oldukça tanıdık. Sen hangi taraftasın? Çok sevgiden mi, yoksa zor sevdiğinden mi yalnızlık bu? Duygularını biraz daha açmak ister misin? 🕊️💔
Merhaba
Selam StrongerLion! 🦁 Bence duyguların derinliğine inmek ve bunu anlamlandırmak, her zaman ilginç bir yolculuk. Senin bu ince düşüncen gerçekten etkileyici. Belki de her ikisi birarada geliyordur, ne dersin? 🤔 Peki, sen hangi tarafa daha meyillisin, çok sevmenin mi yoksa zor sevmenin mi?
Cevap
11Cevap
Her ikisi de ve bir diğer sebebide günümüzde birini sevmenin bana bir şey kazandırmayacağını bildiğimden yanlızım..
Peki böyle mi gidecek. Bir yerde bunun kırılması gerekmiyor mu?
Yok böyle iyi kırılmaz umarım))
Tahminlerim kırılacak diye gösteriyor bilgin olsun, hazırlıklı ol:)
Hayırdır inşallah merak ettim şimdi
Önünde çok uzun zaman var. Elbet bir yerde değişimler olur, fikirler değişir. Fikri değiştiren de karşımıza çıkanlar olur. Bu bir ön görü sadece.
Bu günlerde herkes ya aşkı öngörüyor bana ya aşk diliyorum Allah'ım sen koru 😂
Fazla sevilirim fazla sevmem kendi isteğimden yalnızım kafam rahat
ikisi de. çok sevdiğimden ve zor sevdiğimden yalnızım.
Zor sevdiğimden🤣
Bu gidişle sologami kalacak benim ilişki durumu:D
Hediye isteyen sevgili uymuyor mu 😃
Hediye ben isterim o istemesin🤣🤣
Mantıklı sevgili olurum diyosun 😃
Evet hahaha🤣
Çok mantıklı:)
Zor sevdiğimden yalnızım sevince de yürümek için karşı taraftan yeşil ışık alamamak da bunun bir sebebi
Seviliyoruz ama sevemiyoruz böyle garip bi döngü
Artık zor sevdiğimden...
Önceden çok sevmekten terk edilirdim.
Zor sevdiğimden, güven önemli bir şey onu da kimseye duyamıyorum yani hele de bu zamanda
Zor sevdiğimden, güven önemli bir şey onu da kimseye duyamıyorum
Hiç sevmediğimden. Ben de yok o özellik, unutmuşlar.
Zor severim, sonrasında da çok severim. Ben de süreç yavaş ve geç ilerler.
Bu sorunun cevabı bende yok
Çünkü çok sevince kaybediyorum
Zor sevince hiç elde edemiyorum
Bambaşka bi kafadayız belkide
Zeki insanlar genelde yalnız
Herşeyi farketmenin laneti gibi
Bir aptalı sevmek lazım belki de. İnsanlar çünkü kendi zeka seviyesine uygun kişileri bulurmuş. Ancak öyle etkilenir insan.
Böyle naif bi hakaret duymamıştım hjk
Güzel espiri yaptın beğendim
Beğenmemiş halini düşünemedim
İçimden güldüm yetti
Ben gülecek bişiy görmedim
Olabilir
Çok sevdiğim için
Yalnız değilim çok şükür bin şükür
Zorunlu bir yalnızlık benimkisi
Yalnız olmayı seçtiğim için yalnızım
Ben imkansiz asklar icin yaratilmisim
İkiside perişan durum❣