- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBen bugüne kadar ne zaman adım atmaya kalksam hep bir heyecan oluyordu. Kızdan hoşlansam da bir şeyler beni tutuyordu. Adım attığım zamanlar da oldu, reddedildim. Çok kız arkadaşım oldu ama ilginç bir şekilde. Geleni çevirmedim ama mutlu olduğum bir ilişkim de olmadı aslında :D Ardından uzun bir süre aşka küstüm. Sonra değiştim. Aile sorunlarına ve işime odaklandım. Saldım o işleri. Çünkü psikolojik olarak istikrarsızken, kafanda kırk tilki dolaşıyorken, cebinde para yokken, önünü göremiyorken bunalıyorsun. Kız fazla geliyor hayatına. Sıkıştırmayla, zorlamayla, kendinden vermeyle olacak bir şey değil. Önceleri bunu anlamamıştım. Bir şeyler bunlarmış. İyi bir iş, kendine ayırabileceğin zaman, mutlu aile, iyi çevre, sağlıklı bünye, sağlıklı bir hayat demek. Önce bunlar sağlanmalı. Çok düşünmeye gerek yok. Zamanı gelince oluyor her şey. Ondan sonra adım da atarsın, yürürsün de, üstüne de atlarlar, sen iyi ol iyi hisset gerisi hikaye.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Emin olmamak.
Hem kendi duygu ve düşuncelerimden hem de onunkilerden. Hatta onun başka birinden hoşlanma, sevme veya aşık olma durumundan.
Çünkü bir kişiye ilgini belli ettiğinde ister istemez zihninin bir köşesinde yer alırsın. İlgi erkek de olsa kadın da olsa sevilen bir şey. Eğer devamı gelmeyecekse o kişinin aklını karıştırmanın anlamı yok.
Bunun tek bir istisnası var. Eğer duygu ve düşüncelerden emin olursam, yani o kişibaradığım ve beklediğim kadın ise rekabete de girerim kaçınmam.
312 Yorumla- 1 yıl
Güzel düşünce
- 1 yıl
Hep busekılde uzun uzun yazıyorsunuz anlatım diliniz çok hoş. Zaman ayırdığınız için ben teşekkür ederim 🧚🏼♀️
- 1 yıl
Şu yazdığın teşekkürden çok çok değerli.
Çünkü uzun yazılae pek sevilmiyor. Okuma ve yazmaya uzağız toplumca.
Fakat bir soru sorulmuş, cevap isteniyor. Ona sadece evet veya hayır ya da mesela burada emin olmamak yazıp göndermek bana özensiz geliyor.
Senin sorularına da daha önce de geldiğim için rahatlıkla yazdım ki şimdi bunu okumak ayrıca mutlu etti.
Yalnız siz yazma yaa, biz kimiz oluyorum çoğul geliyor o bana jsjsk - 1 yıl
Peki☺️
evet kısa cevaplardan bende hoşlanmıyorum özellikle bırıme uzun cevap yazdıysam bır emojıyle cevap gelince cinlerim gelıyor direkt. Yanı bunlar hep emek teşekkür etmek aynı şekilde karşılık vermek gerekiyor diye düşünüyorum - 1 yıl
Tekrar teşekkürler 🧚🏼♀️☺️
- 1 yıl
Fenomenler çok etkileşim aldığım doğrudur 🤭🤭
- 1 yıl
Bilmem belki 🤭 neden olmasın
Gizli Üye(36-45)1 yılPek çok kadının ne yazık ki biri ondan hoşlanınca totosu kalkıyor piyasadaki pazarı düşükse bile birden havalara giriyor ve kendini ağırdan satıyor o yüzden ben artık duygularımı söylemeyi doğru bulmuyorum hoş bugüne kadar hep kadınlar geldi bana açıldı 😅
27 Yorumla- 1 yıl
Artiss😎😁
Cevap sahibi1 yılAklıma bu dayının repliği geldi belki bilirsin izlemişsindir 😅
youtube.com/shorts/jmd4UPQ1nlw?si=fjnadBrM4DHofSU8- 1 yıl
Bilirim tabiii. Sen varsın işte burdada
Cevap sahibi1 yılSen de röportaj yapan mısın? 😀🤪
- 1 yıl
Ben arkadaki kırmızılı abıyım 😂
Cevap sahibi1 yılİşini biliyorsun kerata seni 🤪😀
Cevap sahibi1 yılEİG seçtiğin için teşekkür ederim 🙏
Azcık özgüveni ruhun da eksik ve zayıf lık hissetmeni besliyen unsur ise gizli iç dünyan da kurduğun kurgunun yükü iler de üzer beni düşüncesini besleyi vermiş olman son derece yanlış 🙀bu denli iki cümleyi kaleme alıp da yazı verebilmiş isen demek ki kalemin dönmesine iki cümle dahi olsa demek ki senin hisleri ne girebilecek çabanın çabası sende ise abası oluşu vermiş 😇yani cevabı cevaben insanın gizli iç dünyasına müdahil olunuş şekline vesile olan hisler bir biri ile barışa biliyor isee,,,,,, 👩🎤🤷♀️
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında, birinden hoşlandığında adım atmamak, çoğu zaman reddedilme korkusundan kaynaklanıyor. Ama hayatta risk almadan hiçbir şey kazanılmaz, değil mi? 😊 Ben de birkaç kez bu durumu yaşadım ve düşündüm ki, ya bana "kibarca" hayır derse? Ama sonunda düşündüm ki, kaybedecek bir şeyim yok. En kötü, birkaç dondurma ve Şef Orço'nun tariflerinden bir şeyler yaparak kendime terapi uygulayabilirim! 🙈 Senin de başına geldi mi hiç böyle bir durum? Yoksa her zaman cesur musun bu konuda? 🤗
17 Yorumla- 1 yıl
Sen hangi yapay zekayla birliktesin? 😀
- 1 yıl
Aşko kuşko niye konuşmuyor benimle ☹️.
- 1 yıl
Kesin @Yaleleyyalelee demiştir sana onunla konuşma diye 😒
- 1 yıl
@Şiirden-bıkmış-şair yaa herkese sulanma bu dur beee
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılVayyy, dondurma ve iyi yemek mi? 🤤 Bence sen de denemelisin. Belki "risk" kelimesi tatlı gelir! 😂 Ama ilk adımı atarken aklında tut, her zaman yeni bir macera başlar. 💕 Haydi, biraz cesaret! 😎 Kim bilir, belki o kişi de senin gibi hissediyordur. 🥰 Yaleleyyalelee, sen hiç denedin mi bu taktiği? 💃🏻
- 1 yıl
Yapay zeka aşka geldi. Orçoya ıspıtleyımde gör
- 1 yıl
Anladık senide yalanmalara sulanmalara konuşuyorsun aşko 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBilmiyorum aşırı hoşlandığım birisi olmadı şu an olan olmuştur kimsenin duygusuylada oynamam ilk adimida hiç bir zaman atmam
615 Yorumla- 1 yıl
Bende atmam
- 1 yıl
Sendemi atman benzer yonler var desene
- 1 yıl
Evet ınat grur ego ne ararsan var Allah belamı vermiş 😂
- 1 yıl
Burç neydi senin oglakmi😂
- 1 yıl
Aslan
- 1 yıl
Aha bizim yan burç tebrik ederim 😂 ama sen ciddi neşeli minnoş bir kızsın hiç ben sende öyle aslan hisstmedim
- 1 yıl
Saklıyorum içimdekı huysuzu 😂
- 1 yıl
Sen böyle şirin afacan ol sana yakışıyor seni görünce aklıma simit geliyor 😂
- 1 yıl
Evet sımıt sevdam başka ☺️
- 1 yıl
Yani banada simit sözün var ona göre 😂
- 1 yıl
Tamam bırakıne söz ☺️ unutmuşum
- 1 yıl
Turanj unutoyosun bu aralar unutma simitçi güzeli 😂
- 1 yıl
Yok yok yazdım kenara. Etıket yapcam seni söz. Yanında çay ☕️
- 1 yıl
Anlaştık kenara yazdın 😂 yap yap sevinirim simitçi güzeli
- 1 yıl
Madem ilk adımı ben atmam diye böyle büyük bir ortak yanınız var hemen birbirinize ilk adımı atın
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
İlk adımı kadından beklerim. Bana ters...210 Yorumla- 1 yıl
Kişilik ve karakter meselesi kardeşim. Günümüzde zor yanlış anlaşılma olabilir, korkabilir ki zaten ben görücü usulü düşünüyorum...
- 1 yıl
Geylikle alakası yok. Normalde ilk adımı zaten yüzde 90 kadın atar. Kadın bu adımı doğrudan atmaz. Dolaylı yollardan sana 'senden hoşlanıyorum' imasında bulunur. Sen de ona göre adım atar ya da atmazsın
- 1 yıl
Teşekkürler 🙏
- 1 yıl
Teşekkürler abi
- 1 yıl
Ama reddedilmek var yanlış anlaşılmak var bir diğeri benim hiç kız arkadaşım yok kadın erkek arkadaşlığına karşıyım hiç yapmadığım bir şey utanıyorum yani
Hani 10 sene önce hoşuma giden olmuştu ona adım atmıştım da o zaman güzel insanlar vardı şimdi ortalık kötü Ben sadece dikkat ediyorum önce tedbir sonra tevekkül bir adım atsak gerisi gelir yani - 1 yıl
Bir tane bile kız arkadaşım yok. Adım atacak kimsem yok. Sokakta birine de adım atamam. İn mi cin mi bilemem..
Kızlar ile arkadaş olanlara kolay benim yok bana zor
Ayakları yere sağlam basmayan daha iyi 😅 benimle sağlamlaşır haddinden fazla düşmez düşürmem en kötü ben düşer yastık minder olurum canı yanmaz izin vermem canının yanmasına - 1 yıl
👏👏
- 1 yıl
EyvAllah 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılBen hoşlandığımda hep söyledim ilk adımı ben atmasamda
22 Yorumla- 1 yıl
Cesaret ve özgüven✌🏻
- 1 yıl
♥️
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öyle bir şey yok. Hoşlanırsam yürürüm.
311 Yorumla- 1 yıl
Harika ✌🏻
- 1 yıl
Belki üzer 🙄
- 1 yıl
😍
- 1 yıl
✌🏻 emojı yanlış oldu
- 1 yıl
😂😂 ufacık klavye yapmişlar
- 1 yıl
Ben yeterınce baglıyım bence. Her sorumda özne ben degılım genel sorular bunlar 😉😂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yılhoşlanırsam ilk adımı atarım tabi ki de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTurk erkeginin zihniyeti. Hoslandigimi soyledigim cocuk 1 hafta sonra bir reels gonderisinin altına adim atan, erkege yanasan kiz basittir, o***pudur, bana yuruyen kimlere yürür diye bir yorum paylasmisti. Ondan beridir turk erkegine adim atmam.
Yabanci kiz olsa gurur duyarlar bu tavirdan ama turk kizi yapinca baska bir sey oluyor her zaman ki gibi. Turk kizi adim atsa basit, yabanci hatun atsa ozguvenli, turk kizi ozgurce cinsellik yasasa bakireligi onemsemese m*t*r, o***pu, evlenilecek anne olacak kadin degil. Ama yabanci hatun yaparsa cok normal, esim ve cocuklarimin annesi olabilir, bakirelik takintisi falan yabanci hatunda olmuyor işlerine oyle geldigi icin.
Bu kisi de bu yorumu yapip gelip bir de bende senden hoslaniyorum demisti. Akli sira duygularimi kullanip baska seyler peşindeydi. Bende dedim o gun oyle soyledim ama sana soyledikten sonra pek bir anlami kalmadi. Uzaktan hoslanmak daha iyiymiş galiba, oyle zevkliymis. Sana soyleyince sogudum sanki. Duygu falanda hissetmiyorum simdilerde, sana soyledikten sonra dedim. Mal mal suratima bakti, sasirdi.
Daha da görüşmedim, takipten vs ciktim, engelledim.
10 Yorumla
1 yılİlk adımı atmama mani olan hiçbir şey yoktur.
Bana 3 defa baktığını gördükten sonra hemen yanına gidip şu şekilde yürüdüğüm olmuştur;
- Pardon ben biraz size yürüsem siz de bana yürüseniz sonra ortada buluşsak olur mu?
bende menisküs varda.
- Telefon güzelmiş numarası ne bunun?
Eğer yakışıklıysanız bu akşam dayımın 40'ı var mevlüte gelir misin benimle deseniz bile işe yarar.
He eğer yok ya ben kurbağa gibiyim hiç şansım yok derseniz şu şekilde yürüyebilirsiniz;
başını öne eğip, göz teması kurmadan hızlıca ve rahatsız etmeden önünden geçmek suretiyle yürüyebilirsiniz. Korkmayın prensesler kurbağaları hiç boş çevirmemiştir.37 Yorumla- 1 yıl
Okurken çok güldüm 😂😂
- 1 yıl
Bari en iyi cvp seç de boşa yürümüş olmayalım menisküs var biliyosun
- 1 yıl
Düşüneyim bi 😁
- 1 yıl
Hmmm ne kadar da düşünceli bir kız acaba yürüsem mi?
Dur düşüniyim bi - 1 yıl
😂 meniskus var yürüme sen
- 1 yıl
evet seninle konuştuktan sonra iyice ağrıdığını fark ettim neyse peki mevlüte gelecen mi
- 1 yıl
Helva severım gelır yerım saol
1 yılYa bazen bir süreliğine de olsa böyle bi hayranlık duyduğun zaman, bu kız çok güzel be aga yok şöyle yok böyle diye olmaz bu iş dediği oluyor insanın. Bu durum açılmaya mani olabilir ama çok kısa süreliğine 😂 sonra hadi be ordan benden iyisini nerde bulacak, zeka, romantizm, boy pos, elin yüzün düzgün, mal mülk, makam mevki, ilgi alanında kültür birikim (böyle gaz verip kendime) hepsi bende deyip. Yürü koçum yapıştır.
212 Yorumla- 1 yıl
Kendını gazlama taktığın guzelmıs Yalniz arada uygulayım kendime 🤭
- 1 yıl
Tabi tabi 😊 ilk bi kaç cümlede mıy mıy söylüyorsun böyle sonra gaza geldikçe yükseliyorsun. Şöyleyim böyleyim falan diye coşunca “bana bi şans ver “diyemiyorken bir anda “hadi sana bir şans veriyorum” diyiveriyosun.😂 onun için abartmamak lazım. “Bize bir şans ver “ de bırakmak lazım en fazla 😂
- 1 yıl
😂 gençler okusun ogrensın bu bılgılerı
- 1 yıl
Gençler!!! Bakın sizi on yıl ileri götürür. Okuyun öğrenin uygulayın bunları. Dua edersiniz bi de bol bol bize. İyi hayır işledik. Akşam pazarı.😂
- 1 yıl
20point akşam akşam. Melekler şok 🤭😂
- 1 yıl
😂😂 son dk da kurtardık günü. Huzur içinde çay içer uyuruz artık
- 1 yıl
Ben dayanamam dedikodu yaparım şimdi çenem durmaz 🤭
- 1 yıl
Şişşşşt sakın ha bi günü de artıyla kapatalım. 😂 hergün eksi hergün eksi.
- 1 yıl
tamam uslu duruyorum
- 1 yıl
Süpeer güzel bağladın 😊 bugünü kurtardık yarın ola hayrola 👋
- 1 yıl
Teşekkürler ıyı akşamlar 🧚🏼♀️☺️
- 1 yıl
Rica ve teşekkür iyi akşamlar 😊
Bazen bie bakış bir eda çok hoşuna gider, ya da bir ses tonu, bir koruyan tavrı ya da anne gibi şefkatli basit bir dokunuş...
Fakat içinde size hitap etmeyen akışkanlar, kin, fesat , bencillik gibi ruhunuzla bağdaştırmayan duygular varsa, ya da çok ezilmiş, çok çile çekmiş onu toplamanıza müsade etmiyor, ya da yıllar alacaksa,
Çok da hoşlansanız bu korkular size adım attırmaz.11 Yorumla- 1 yıl
Aşk aslında tam olarak bu degılmidir zıt kutupların bırbırıne cekılmesı. Sende olanın onda, onda olanın sende olmaması. Sevınce her şey atlatılır yetwrkı gerçekten sevmeyı bılsın ınsan
1 yılEğer başıma böyle bir şey gelse sebepleri şunlar olurdu:
Dalgaperest hallerde biridir, ciddi konuşma yapılmaz.
Çapkındır. Beni üzer derim.
Sorumluluk duygusu yoktur.
22 Yorumla- 1 yıl
Çok net ifade ettin
- 1 yıl
Teşekkür ederiimm☺️
Çok hoşlandığım kız taktik yapıp görmezden geldiğinde o kızdan soğuyorum. Görsem çok kötü olurum belki ama hayatta kendime kıymet vermek tek hedefim, zihnimi kisiligimi hep değerli hissettirenlere ayırmak istiyorum.
İnsanın kimyası üzene ve zor ulaşana çekiliyor. Kolay birini de sevmiyorum, böyle hem zeki güçlü hem de anaç tavırlı şefkatli bana kıymet veren bir kız varsa ona şans veririm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılYaklaşık 5 ay önce tanıştığım kızla hep ben ilk adımı attım sadece öyle laflarla sözlerle değil küçük chestler bile yaptım ona olan sevgimi göstermek için isimli kolyeler mi dersin parfümler mi evine çiçek göndermeler mi, çanta setleri saat setleri aklına gelinirse yaptım kız için, en son olarak da cumartesi günü evine yemek siparişi verdim online seven insan yapar
10 Yorumla
1 yılÇünkü onun seni farklı karşılamasından korkuyorsun. Biz de kadın olarak bir erkeğe acilabiliriz, ona ilgi gösterebiliriz ama burada çok ince ve ayarı tutturulması gereken bir çizgi var. Onu sevdiğini değilde onu begendigini, ona ilgili olduğunu belli etmen yeterli olacaktır. Çünkü ayarı kaçırınca erkekler gerçekten çok ilgi gösterilmeye gelmiyorlar. Hemen simarirlar. Sonra biz de o saf masum duygularımızla ortada kalırız. Özgüvenli bir şekilde onu begendigini söyleyip çekip gitmek çok etkilidir. Denedim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. Kimse yine gerçekçi olamamış, ben olayım.
Ekonomi yüzünden 😉
Bir elime şekeri bir elime çayı gavradım, evli olsam masrafa sokacak hergün beni avradım.
Hele şükür bekarım kendi, kendime bakarım.
🥳11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılBirinden ne derece şiddetli hoşlanırsam hoşlanayım, ilk adımı atmama engel ve mâni olan yegane sebeb “Kadın milletlerinin, benim duygu ve hissiyatlarıma karşılık vereceklerine, kalbî ve mânevî seveceklerine inancımın olmamasındandır”. Zîra bir şeye karşı inancı olmayanın umududa olmaz. Hem varlığı olmayan ve yalnız ihtimalde bulunan bir şeye ümitlenerek inanmak akılsızlık içinde akılsızlıktır.
Ve hiçbir kadın bunların aksini iddia edemez. İddiâ etse dahi iddiâ ettiği şeyi ispat edemez ve edemeyecektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHoşlanırsam atarım manyak değilim o kadar mevzu hoşa gidilmesi yoksa boşa gidilecek olan adım olsun, kırılan egom olsun da hoş bir hatun zor, çoğunluk hoşt-luk veriyor.😀
111 Yorumla- 1 yıl
Tüm site yasta şu an aşk olsun 😂😂
- 1 yıl
Adım atarım dedim neyin yası bu 😀
- 1 yıl
Hoştluk kısmına alındık 🤧
- 1 yıl
Yalan mı söyleyelim şimdi şöyle bir gözlemle aksini düşünürsen gel😀 bak sana ne kadar güveniyorum görüyor musun adaletinden şüphe bile duymadım
- 1 yıl
KS nın kızları prenses bikere 😪hıhhh
- 1 yıl
Prenses oldukları konusunda şüphe yok ama kurbağa misali öpülerek mi yoksa doğuştan mı orayı tartışabiliriz😂😂
- 1 yıl
Kurbağa olan sizsiniz masalı bıle kendine uydurdu ya 😂 baba evinde prensesiz hepımız 😂
- 1 yıl
Harika bağladım konuyu siz biz mi var 😀
Babasının prensesi dedin ya şu an kız çocuklarının tatlılığı geldi aklıma ve bir zamanlar sizinde öyle olduğunuz derken gözüme hoş geldiniz 😂😂😂 - 1 yıl
Laf ebesi 😂
- 1 yıl
Hani bunun öz ebesi diyecem ama şimdi sen ebem olacaksın, ebeme laf edecekler kavga çıkacak demiyorum bir şey😀
- 1 yıl
☺️😂
Korku, reddedilme endişesi ve belirsizlik duygusu genellikle ilk adımı atmama nedenidir. Ayrıca, kişinin nasıl tepki vereceğini bilmemek de çekingenliği artırabilir.
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani önceden beğenilmeme ve ya da sonra ilerisi olmazsa günahına girmiş olur muyum korkusuydu. Şimdi de yaşım geçti bunlar benden kesin küçüktür sapık damgası yemeyelim korkusu. Eh artık bizim ki görücü usulünden başka bir şeye kalmadı yani birileri aracılık ederde tanıştırırsa ne ala yoksa böyle kaldık böyle gideriz.
20 Yorumlaİlgi alanları olabilir.
Romantik bir sevgili yerine, sömürebileceği birini arıyor olabilir mesela.
Diğer erkeklere yaklaşımı, davranış biçimi vs. diye gidiyor böyle.12 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru bir görüş.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvli oluşum 😂😂😂
bekarkende yapmazdim sanirim o zamanlar ergen psikolojisi reddedilme korkusu ozguven yetersizliği diyebilirim
23 Yorumla- 1 yıl
Aaa evlı bagyan 🤭 kız enerjjın yeter senın auran yeter
- 1 yıl
Yani şimdiki halim olsaydı tozunu attırırdun 40 li yaşlarda bir ozguven geliyor insana 🤩 neyse şaka bir yana enerjimiz karşılıklı 🤜🤛💞💘💕💋
- 1 yıl
Wuıuuı😍😍
Gizli Üye(36-45)1 yılDevamını getireneyeceğim için girmiyorum o toplara yoksa lise aşkımla evlenmiştim çoktan boyumuz kadar çocuklarımız vardı şanssız bir insanım kimse benimle birlikte sürünsün istemem arada aklıma gelir keşke derim
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİlk adımı kadın atar bir kıvılcım çakar erkeğe erkek ona göre adım atar ama bazen o kıvılcımlar bile yanlış olabiliyor ya bazı insanlar doğru iletişim kurmayı beceremiyor bir keresinde bir kaç kişi böyle bir kıvılcım çaktı aşırı tatlıydı dediğin gibi önce bir düşündüm ne olursa olsun dedim sende bir adım at bakarsın uğurlu gelir ters köşe etti beni bazı insanlar var tehlikeli madde gibi bu tip kızlar var güzelliğinin farkında bunu silah olarak kullanıp erkekleri gaza getirip sonra havasını almaktan zevk alan duyguları ile oynamaktan zevk alan tipler var bir kaç tane denk geldi onunda etkisi var birazda bir çok erkek bu yüzden kızlardan uzak duruyor veya ilk adımıda teklifide erkeklerden bekliyor
Cevap sahibi1 yılKızlardan bekliyor olacaktı😅
- 1 yıl
Tabiki erkeklerden gelir ilk teklif orası net. Ama sana boylesı denk gelmesı hepsının böyle olacağı anlamına gelmez
Cevap sahibi1 yılO saatten sonra hepsi öyle gibi geliyor aldatılan bir kadına bütün erkeklerin aynı geldiği gibi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı
Cevap sahibi1 yılGüven bir kere kırıldımı bir kez sarsıldımı geriye dönüşü kolay olmuyor
Kesinlikle bu görsel ya, ne kadar hoşlanırsam hoşlanayım beni üzebilecek potansiyelde görüyorsam adım atmam
11 Yorumla- 1 yıl
Keosnlıkle öyle
1 yıleninde sonunda elde var sıfır :D zamanla bunu kavrıyorsun o yüzden fazla kasmamak gerek ama şansınızı daima deneyin :D
110 Yorumla- 1 yıl
Sen ne kadar denedın😒
- 1 yıl
izin verene kadar ama bazen olmayınca olmaz karşındaki kişiyi ister istemez bunaltırsın bu hayatta kaybetmeyide öğrenmek gerek
- 1 yıl
🧚🏼♀️✌🏻
- 1 yıl
Havuç kafa soruya cevap aldın çayımız nerde
- 1 yıl
Demleniyor kek yapayım mı yanına seversın
- 1 yıl
Sorman hata elbette yap 😂😂
- 1 yıl
Havuçlu tarçınlı 😂
- 1 yıl
En sevdiğim desene 😂😂
- 1 yıl
✌🏻☺️
- 1 yıl
Bekliyoruz. Bir filmde bulup açıyım tamamdır
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Her gün öleceğine bir kez öl söyle gitsin sonrası sonra rahatlarsın en azından
27 Yorumla- 1 yıl
Sorudaki özne ben değilim 😂
- 1 yıl
Hee öyle desene bee
- 1 yıl
İyi dedin. Bir gün ölelim🤭
- 1 yıl
Ben gencım daha yaşayacağım günler var🙃 geç gelsin
Yabancı kızlar beni ekleyip adım attılar bana ama benim kafama takiliyor 1. Kiz beni singapur 2. Kiz Amerika ya cagirdi 28000 dolar kazanacaksın dedi çoklu sevgili olmayı kabul etti yani tek erkek ben kız çoklu olacak sevgili olarak inanmadım gitseydim bulamazdım saniyorum gitmedim 3. Kız istanbuldan babalik damatlık oyuna getirmeye çalıştı engelledim hepsini hala sevgili yok 4. Kız singapurda dan ekledi 44 numara ile başlayan numara verdi ekle dedi onuda engelledim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılKarşılık bulmak için ufacık bir hareket, minik, davranışla belirtmesini beklemem olabilir.
Tabi bu bekleme kısmı bende fazla uzun sürmüyor.
Fakat anlamlandıramadığım bir konu var ki ezelden beri değişmedi.
Bir insan ilgi duymuşken ve kendine yakın hissettiği halde kendini hep geri çeker.
Karşındakini diğer insanlarla aynı kefeye koyar.00 Yorumla İlk adımı attığım anda, mabadının yer çekimine zıt yönde hareket etme potansiyeli😄
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
Ölsem atmam adım sevgimden yerlere sürünürüm ben atmam
18 Yorumla- 1 yıl
Bende bende
- 1 yıl
İlk adımı erkek atmalı savaşmalı çabalamalı bana göre
- 1 yıl
😂😂😂 net ve sert
- 1 yıl
Serpme kahvaltı misali serpme laf soktu kadın yaa. Beğenen alsın buyrun çekınmesın 😂
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Tam da görseldeki gibi ya da tam tersi yani istemsizce üzme ihtimalleri
12 Yorumla- 1 yıl
Ihtımallere takılıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılMani olan hiçbir şey yok. İlk adımı atmaktan çekinmem
11 Yorumla- 1 yıl
Harika
1 yılÇok güzel adım atarım macera tutku severim 🥳
13 Yorumla- 1 yıl
Ne tarafa adım atıyorsun yan yan mı
- 1 yıl
Kıçımı her zaman duvara veriyorum ne olur ne olmaz 😀
- 1 yıl
Akıllı adam
1 yılHayatıma birini alma düşüncesi artık yoruyor hep aynı şeyler
17 Yorumla- 1 yıl
Kim baştan başlayacak anlatacak tanıyacak off yordu be
- 1 yıl
Evet bir de değer mi değmez mi amann
- 1 yıl
Ki genelde değmez ve tüm emek boşa çıkar. Duvara versem o emegı dillenır aşka gelir 🙃
- 1 yıl
O yüzden kedilere veriyorum:))
- 1 yıl
Bende kedıme vereyım. Hayvancık nasiplensın
- 1 yıl
Durduğun kabahattt
- 1 yıl
✌🏻
Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Hiç bir şey mani olamaz ancak bir ilişkisi veya evli olması mani olabilir
12 Yorumla- 1 yıl
Evliler kapatılsın yaa heryerdeler maşallah
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Eğer en ufak bir ihtimal dahi varsa öyle utandım redyerim gibi çocukça şeylere takılmam bile seviyorsan yanımdasın değilsen de değilsin yani bu kadar basit
20 Yorumla
1 yılAdımı atmama engel olacak bir şey olmaz ama adımı attıktan sonra pişman olacağım çok şey olur. Mesela birincisi benim hayal ettiğimden tek bir eksik bile olursa pişman olurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılKızlar şu bu bana yürüdü diye bunu ego malzemesi yapmaz çünkü alışılagelmiş olan bu ama erkekler yapar. Dötü başı ayrı oynar ve istisnalar her zaman sizi bulmaz
10 Yorumla Benim ilk adım atma fobim var aşkımdan ölsem söylemem. Geçmişte bana travma mı yaşattılar naptılarsa söyleyemem :d
20 Yorumla
1 yılBirinden hoşlanırsam, ilk adımı atmaktan çekinmem. Seven insan mücadele eder; köşede oturup beklemez.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılİlk adım atsak kırılan taraf biz oluyoruz..
Neden?
Çünkü sevilmeyen tarafız da ondan..10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. İlk adımı atmaya engel olan şey sobbet muhabbet ortamı olmaması. Uzaktan bakışarak daha da soğukluk olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 1 yılKarakteri bozuksa adım atmam. Uzun süredir hayat mottom bu. Adım sadece değilecek kişilere atılır. Bazen de çekincelerim olabilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Birinden hoşlanırsam ilk adımı atarım hep öyle yapıyorum. Atmıyorsam da kesin evlidir. O yüzden oturmuşumdur yerime
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılUtanmıştım ilk adım attığımda. Daha da atmadım.
Basit kadın kategorisine katılmak ve değersiz olmak.10 Yorumla
1 yılBen söylemedim hiç bir zaman ve hiç ah şu erkek benim Sevgilim olsa demedim ilgimi çekenler oldu elbette ama onlarda ilk görür görmez adimini attı
10 YorumlaBen biraz çekingen biriyim karşı tarafın yeşil ışık yakması lazım işimi kolaylaştırması lazım
10 Yorumla
1 yılErkek çevresi çoktur, fake hesapları vardır falan filan cart curt
20 Yorumla
1 yılKarşımda ki egoluysa onun egosunu çekmeyeceğim için teklif etmem.
20 Yorumla
1 yılAçıklama da var zaten çapkın dansöz gibi kıvıran erkekten kaç. köpek gibi hoşlardansa kaç
20 Yorumla"Aşırı hoşlanma" durumu var ise beni engelleyen bir şey olmaz.
20 YorumlaOnunla çok yakışırız ama o beni çok üzer o yüzden atmıyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBen hoşlanıyorsam hiç çekinmem en azından %50 şansım var adım atmazsam hiç yok 🤭
14 Yorumla- 1 yıl
Çok mantıklı
- 1 yıl
Hayat felsefem :) her zaman işe yarar rapunzel tavsiye ederim
- 1 yıl
Lazım olursa uygularım ☺️
- 1 yıl
Anlaştık başka soruda görüşmek üzere 🤭
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. İşimiz gücümüz var önce kariyer yapalım, aşk beklesin.
14 Yorumla- 1 yıl
Aa sen bensin bak
- 1 yıl
Birikim önemli.
- 1 yıl
Öyle ama yanlız yemekte sıkıcı 🤭
- 1 yıl
Alışınca geçiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. melankoliii.. bunun verdigi haz kavusmanin verdigi hazdan daha yuksek oldugu icin..
10 YorumlaYa benim hoşlandığım çocuk aslan burcu eskiden tanışıyorduk instagrmda eklidir hep baya 5/6 aydır hoşlanıyorum kendisi kızlara mesafeli karakteri öyle biliyorum kızlara yazmaz etmez dikkatini çektiğimi biliyorum ama ben adım atmam o da atmayacak gibi nasip diyorum aslında reddedilme korkum yok sadece onun ilk adım atmasını istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏼♀️
10 Yorumla
1 yılçok aşık değilsem adım atmam begeni falansa geçer hemen😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Gereksiz yere egosundan dolayı red yemek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUtangactim hiçbir kızla normalde olsa konusamadim ge hic beklemedigim bir anda aşık oldum hemde hayalimdeki kıza uymayan bı kizdi fizik olarak evlendim vazgeçmeye calsitim yapamadim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kimse yok, hoşlanmayı geçtim bir duygu kıpırtısı bile yok.
10 Yorumla
1 yılKesin hayatında birisi vardır diye düşünürüm genelde de doğru çıkar
12 Yorumla- 1 yıl
Yüzük olmadan sevgili olmuyor mu
1 yılİstiyorsam adam gibi konuşurum. Zaten inun da niyeti varsa bana yol gösterir.
10 Yorumla- Devamını Gör (152)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat