Gurur ve reddedilip kırılma korkusu.
Ben hayatta pek çok şeyi kırılmamak ve yara almamak için yapmadım. Şu an arkama bakıyorum da keşke yapsaydım demektense keşke yapmasaydım demek daha iyi. Ben pişmanım zamanında yapamadığım ve söylemediklerim için. Sen olma söyle gitsin21 Yorumla- +1 yıl
☺️🌸
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen birinden hoşlanıyorsam zaten o da benden hoşlanıyor demektir yani hiç bir kızı tanımadan zaten hoşlanamam önce karakterini bilmem tanımam ve güvenmem lazım bu yüzden de karşılıklı eğer çekim varsa o zaman zaten o ya da ben adım atarız birbirimize ama bunun dışında ben hiç ilk adımı atmıyorum çünkü zaten olmayacağını biliyorum.. bu yüzden de akışa bıraktım
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bana karşı boş olması kâfi.
110 Yorumla- +1 yıl
Ooo Zodiii 😅
- +1 yıl
Neden 🥹
- +1 yıl
Aslında biliyorum ama 😃 sjsj
- +1 yıl
🥹 ya yeniden şekillendirmeye karar vermiştim de ben jsjs kendimi de çıkartım takipten ama süperim dimi
- +1 yıl
Yes Zodi 😌💅
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen ve birinden hoşlanmak 🤣🤣 imkansız çünkü kalbim dolu. Kalbim boşken bile ben sevilmeden sevemeyen his besleyemeyen oldum. Sanırım benim hoşlanmam için karsi tarafin bana adım atması gerekti hep...
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥰💙
- +1 yıl
Rica ederim ☺️💙
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. "Sen kimsin de bana böyle bir şey diyosun" gibi bir cevap alma potansiyeli sezdiysem açılmam. Yoksa bende ağzımı bozarım durduk yere kendimi sinir etmiş olurum
23 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey diyen olursa sen de misliyle cevap verirsin 😅
- +1 yıl
youtube.com/shorts/E9fQly1UWGc?feature=share
Şöyle başlarım artık 😅 - +1 yıl
ahahha süper bi sahneydi 😃
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşırı hoşlandiysam zaten karşılıklıdir hiç boş hoş-beşe düşmedim. Düşersem düşürürüm düşürülmüşümdür))
113 Yorumla- +1 yıl
Hoşbeş bisküvisi geldi aklıma 😃
- +1 yıl
Hiç yemedim 😃 sjsjs
- +1 yıl
Yok sırf reklamını görüyorum sürekli :D ama hiç alıp denememişim jsjs büyük kayıp mı
- +1 yıl
Alıp deneyeceğüüm
- +1 yıl
shshs fırlatma? 😃 gönderme var
- +1 yıl
Ahaha tamam ya ne çemkiriyon 😅 sustum al
- +1 yıl
Tamam şekerim 😃 ahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKorkularım nedeniyle zaman içinde etrafımda beliren sınırlar yüzünden veya üşengeçlik de olabilir bilemedim aslkdfj
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe gerek var kıçını kaldırmaya amannn...😄
13 Yorumla- +1 yıl
Belki kalkmayacak 🤧 hiç hiç hiç
- +1 yıl
Şu belki düşüncesi bile yetiyo adım atmamaya...😄
- +1 yıl
Hayır tam tersi olması lazımdı 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEgolu olması kendini övmesi ne kadar hoşlansamm da itici gelir geri basarım
21 Yorumla- +1 yıl
Ay evet ya
- Genelde yetersizlik kaygısı (bu kendini yeterli yakışıklılıkta görememe, mali, ailevi, sosyal belkide siyasi olarak farklı olması sebeplerinden olabilir.)
- Bazı durumlarda sosyal fobi ya da a sosyal birisi olmak olabilir.
- Bazende reddedilme kaygısı (aslında 1. maddedeki yetersizlik gibi görülebilir ama ondan faklı olarak red yediğinde o kişiyi hayatından tamamen çıkarmış oluyorsun)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılBu derin mevzu kişisel olarak değişkenlik gösterir
Kendi görüşüm olarak eğer birisi ile yakın ilişki kurmayı hedeflemişsem o kişi ile evliliği düşünürüm mevzu da buna göre ilerler
Ona adım atmama mani olan şeyler
Kızın istemiyor olması
Maddi sorunlar
Ailevi sorunlar
Kızın kendinden kaynaklanan sorunlar (uygunsuz davranışlar kötü alışkanlıklar vs)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Burcumuz uymuyor yıldızımız barışmıyor. Aramızda hiçbir problem yok fakat benim uzak durma nedenim burç özellikleri bana uymuyor serbest radikal biri. Evleneceğin veya kafanda düşündüğün insana önce bi bakarsın ne kadar güzel veya yakışıklı olursa olsun bu bana eş olur mu diye kafandan bi geçirirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer birine karşı ilgi duyup duygu besliyorsam gidip bunu ona söylerim uygun bir zamanda ve uygun bir yerde erkek dediğin cesaretli olmalı ki bana göre bir kadın duygularını erkeğe açmaktansa erkeğin ona açılmasını sağlamasını tercih ederim ben şahsen
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İçinde bulunduğum ve değiştirmem mümkün olmayan şartlar. Hatta öyle bir durumun içindeyim aslında şu anda. O yüzden bir ileri bir geri yapıyorum o da bana dengesizsin diyor 😂
14 Yorumla- +1 yıl
ahaha dengesizsin mi diyor haklı olduğunu söyle 😃
- +1 yıl
Niye öylesin ona karşı :D
+1 yılHer zaman red edilme korkusu olmuştur. Olurda tamamen uzaklaşırsa vs. vs. Yani vardır ya kızların klasik cevabı "Ben seni öyle düşünmedim.. " bu cevabı hangi erkek almak ister ki? Düşünmüyorsan flört etme...
10 Yorumla
+1 yılböyle bir engel söz konusu dahi olamaz. 3 aydır peşinden koşuyodum galibiyet benim. şimdi sesimi duymadan uyuyamıyor bile demem o ki ben aşkta gurur tanımam. ilk adımı atsın diye bekleyen taraf olamam isterim ve yaparım geri çekilmem.😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Gelecek görmemem ya da reddedilme korkusu 😂
121 Yorumla- +1 yıl
Gelecekte kendini göremiyor musun 😬 tüccar zengin olmuş shdjs
- +1 yıl
Bizi tanımayacan mı? Hani hepimiz kardeştik sjdjsjak
- +1 yıl
Lan cv ne gerek daha :D tanısana beniiii zengin olunca
- +1 yıl
Tamam dur ekran görüntüsü alayım 😂
- +1 yıl
Son gülen iyi güler 😃
- +1 yıl
Hayır ben, kes 😃
- +1 yıl
Yürüüü 😒 djsj
- +1 yıl
Bak sana son gülenin kim olduğunu gösteren delil sjdhsjdh hadi eyv :D
https://hizliresim.com/ttm34yg - +1 yıl
piüüüühh çekil git şurdan 😃
- +1 yıl
En son gülmeye çalıştığının farkındayım 😅 yürü git
- +1 yıl
Son gülme bana ait. 😌💅 çekilebilirsiniz jsjssjsk
- +1 yıl
Merci 😅 hunharca güleyim bari djskdjska 😂
+1 yıl“Sen benim peşimden koştun” bunu söyletmemek için 😒
15 Yorumla- +1 yıl
Ay desin nolacakk 🥹
- +1 yıl
Çirkefleşip denilince sıkıntı yaratıyor 23 Nisan’da çocuk bayramım bile kutlandı ya 😅
- +1 yıl
Sıkıntı yaratsın :D ekşııın
- +1 yıl
Kanlı pıçaklı 🔪 beddua alıyoruz aşk hayatımız terse dönüyor sjsj
- +1 yıl
Dönmez yahu :D alevlenir uuu
+1 yılBak mesela acayip takıntılı birisiyim ve hoşlandığım kişinin 5 aylık falan ilişkisi var normalde acayip flört eden birisiyim çocuk sevgilisinden ayrıldığı zaman ufak bir sohbetimiz geçti ama acayip saçma sapan konuştum yani bundan falan korkuyor olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılO kadar güzel sevdim ki acaba onun için iyisi ben miyim diye düşündüm benim verebileceğim şartlardan iyisini hak ediyor diyip açılmyıp içime gömüp onun yerine beni seven bi kıza açılıp zamanla sevmeyi denedim ama o da olmuyor bi süreden sonra keşke konuşsaydım en azından içimde kalmazdı diyorum
10 YorumlaEğer rahatsız olduğunu belirttiyse ya da sezdiysem zorlamam. Bir daha asla yazmam, o kişiyi rahatsız etmem. Medeni olmak bunu gerektirir. İstersem sırılsıklam aşık olayım hiç önemli değil.
10 Yorumla
+1 yılOnun eskiden benden hoşlanıp şimdi başka bir kızla sevgili olması 😔
Benden hoşlandığını öğrendiğim zaman ilk önce onun söylemesini bekledim ama o utandığı için söyleyemedi, sonra ben bir gün söylemeye karar verdim ama o gün başka bir kızla sevgili olmuştu ve bütün herkese duyurmuştu herkes onları konuşuyordu ben ise öylece duruyordum...
10 Yorumla
+1 yılher şey çok güzel gidiyordu 2 ay falan flörtleştik ikimizde birbirmiziden hoşlanıyorduk ama işlerimden dolayı ona geç açıldım ve geç acildigim için artık biz ilişkiye giremeyiz ben soğudum sen Benim için değerlisin arkadaş oluruz ama ilişki olmaz diyor ve bu beni yakıyor o saatlerce benimle konuşmaktan sıkılmayıp sevgili konularını konuşan kıza noldu beni kıskanan özen gösteren kıza ne oldu hala şaşkınım onu çok özlüyorum ama elden gelen nedir ki?
10 Yorumla
+1 yılfarklı şehirlerde, farklı uğraşlar içerisindeyiz ayrıca bir zamanlar hoşlandığım vakit sınıftaki arkadaş çevresi ağzımdan laf almaya çalışmış kendisi sadece susmakla dinlemekle yetinmiş konunun değişmesini bekler gibi bir hal içerisindeydi en azından bana öyle hissettirdi daha sonra da aynı sene başka kızla çıkmıştı sınıftan "kalsın"
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kız arkadaşlarıyla konuşma tarzının asker arkadaşıyla konuşma tarzıyla aynı olursa. Anakuzulari, sürekli şu kadar param var derse, reddedildiginde cirkeflik yapmışsa anında şutlarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olduğum için erkeğin ilk adımı atmasını tercih ederim. Ben şunu anladım bir erkek beni gerçekten seviyorsa nerede olursa olsun bana ulaşır ve iletişimi başlatır. Nett.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılona zihnen ve duygusal olarak erişemeyeceğim duvarlar var ise hiçbir şekilde adım atamam... atmaya kalksam bile eğreti bir çaba olur, bu daha fena bir durum... elektrik şart 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBiri var sadece bir kere gördüm çok beğeniyorum ama babasıyla babam arkadaş adım atsam çocuk beni reddetse ilerde nasıl yüzüne bakacağım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Bence en büyük etken Gurur.
Reddedilme paniği, kimse reddedilmek istemez
10 Yorumla
+1 yılGüven problemi
Red edilme korkusu
Hadi güven aşılır bir şekilde ama red edilme sıkıntı işte. Bir tık özgüven düşüklüğü de var10 YorumlaCesaret olmayınca teklif edemezsin. Baskıcı bir durum varsa, meselâ kariyer sahibi, çok zengin gibi... Her ne olursa olsun çekinecek bir durum yok...
10 Yorumla
+1 yılSanki birine adım atarsam bana engel olacak gibi hissediyorum (kariyer olarak) Bu yüzden biri hoşuma gitse dahi söyleyemem.
10 Yorumlaşu an yaşadığım durum. Önceden ne güzel teklif etmişti kabul etseydim şu an sevgilisiyle ona 🙄 böyle bakmazdım
10 YorumlaEmm şey korkuyorum ya söylemeye valla ya arkadaşı olarak görüyorsa diye o yüzden soğumasın diye söylemiyorum
10 Yorumla
+1 yılReddedilme ve rezil olma tabiki de. Ayrica bu konuda ozguvensizim. Cunku birine çıkma teklifi edecek kadar güzel görmüyorum kendimi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşımdakinden emin olsam adım atarimda git gel tavirlari.. seviyormu nefret mi ediyor anlamiyor insan
10 Yorumla
+1 yılOnun bana olan yaklaşımıdır en büyük olasılıkla
10 Yorumla
+1 yılAyağım yoktur muhtemelen, olsaydı duramaz koşardım ndnddmd
10 Yorumla
+1 yılBen atarım attıgım adımı bilmeden adım atmam 😎
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Hoşlanırsam engel olacak bir şey düşünemiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Beni tanımıyor oluşu acaba söylersem beni yanlış anlar mı tek çekindim bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMizaç olarak soğukkanlı tabir edilen tiplerdenim o sebeple olabilir
10 Yorumla
+1 yılGüvensizlik zaten ruhen öyle tükendim ki katlanamam kimseye
10 YorumlaYa kabul etmezse ya da birdaha konuşmada sevgilisi varsa falan filan
10 YorumlaBuna cesaret edebilecek şartlara sahip değilim maalesef
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen karşımdaki kişinin hislerinden emin değilsem açılmam da ondan. 🤪
10 Yorumla
+1 yılValla netim kralın kızı olsa küreği vurur bayiltir kaçıririm deli tarafim ağır basar her yerde
10 YorumlaBen kimseye açılmam 😌 hep ondan beklerim gelmezse o kaybeder 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşırıya gerek yok biraz hoşlansam direkt yürürüm. Engel mengel tanımam
10 Yorumla Hoşlanmaktan ileriye gitmek istememen olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTereddütlerim varsa belli etmem.
Ama tereddütüm yoksa veririm cesareti koşsun bana 😀10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAramızdaki ilişkinin sağlıklı bir ilişki olacağını düşünmüyorumdur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Çok red edildim bundan dolayı da çekingenlik oluştu bundan dolayı artık varsa hoşlanan gelsin itiraf etsin diyorum.
10 Yorumla
+1 yılHoşlandığım adam hocamdı ben hiç evlenmedim ama o dul biri bu sebeple aramızda gerçek bir ilişki olmayacağı için o bana yürüse de hiç yürümedim kendime de hoşlanmayı yakıştıramadım ama gönül yani fakat kendimi tutuyorum bana yakışmaz
10 Yorumla
+1 yılCevabi okadar basit ki... erkek olmak maalesef..
Mesela parkda kiz gordum cok hoslandim icim gitti... konusamasim... biz erkeler cunki sizden korkuyoruz...
Tanimadin kizla konusunca hemen yanlis anlama oluyor... tepki görüyoruz..10 Yorumla
+1 yılBugune kadar hic reddedilirim korkusu yasamadim acildim kimisi kabul etti kimisi reddetdi agladim kimisini hemen unuttum kimisinin pesinden kostum simdi ise yasadiklarimin hepsine guluyorum o yuzden korkmayin soyleyin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedense bazen kendimi yetersiz görüyorum ve açılamıyorum. Geri çevrilmekten sıkıldığım içinde hiç oralı olmuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTertemiz duygularım ile açıldıktan sonra reddedilmek korkusu var bir de ters bir şey söylerse sevdiğim kızı da sonra kendimi de üzmek istemem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Çekinme durumu 😏
14 Yorumla- +1 yıl
Sen ve çekinmek aha
- +1 yıl
Ya bıraaaak 😃
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aşka fobim var benim 😀
10 YorumlaTers yapma ihtimaline karşılık özgüvensizce davranıyorsun herkes herkese evet demek zorunda değil ya da şu an ki zamanda illa erkekler Adım atacak diye bir şey yok 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
10 YorumlaHerkesin farklı sebebi vardır bu konuda bence kiminin hedefi vardır kiminin ailesel problemleri kimi ilişki istemiyordur uzar gider by hikaye herkesin sebepleri farklidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHavalar girip kendilerini nimetten sanatlar hiç gerek yok
10 Yorumla
+1 yılret eterse artık eskisi gibi arkadaş kalmayacağın içindir belki, ama bana sorarsan yarın ne olacagı belli değil açıl bence
10 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne