birini çok seversın.ama oyle boyle dıl seversın ya her halıyle her şartta. ıyı gununde yanında olmasanda kotu gununde aranız kanlı bıçaklı dahı olsa arar gıder destek olursun.herseyıyle kabullenırısn onu.onu oyle seversın. sonra kendın o sevgıyı tutkuya cevırırsın.fakat karşı taraf gormez senı.sana senı sevıyrm ama aşık dılım.falan fılan yapar. aşk arar pekı aşıkları nerdedırde senden gıder ama kopamaz.hadı sen seversın cok pekı o nıye oyledır.neden ya eksık nedır sende.sadakat guven sevgı verırsın ama en hak etmeyen onunla mutlu olur. pekı sonra eden bulurmu cıdden.sana cektırdıgının aynısını cekermı.yoksa sen bır omur mutsuzken o hep mutlumu kalır.
Cevabın nedir?
+1 yılNedenini soyleyim sana. Birbirinizin dengi degilsiniz. O senden daha güzellerini elde edebilmis ve gene elde edebilecek. O yuzden seni hayatinda kalici yapmaz. Sense onu istiyorsun cunku daha hosuna gideni bulamazsin bulsanda oda seni begenmez. Denginiz olanla aşık atın yoksa sadece kullanilirsiniz bosluk doldurmak için. Bi kadin gururlu olmali cok sevdim asik oldum diyip herseyi kabullenmemeli. Dengi olmayana en bastan kendini kaptirmamali. Bunu yapan kadinlar acizlerdir, mantiksizdirlar, gurursuzdurlar. Hic birsey icin kisiliginden taviz verme duygularina soz dinletmeyi bilmelisin ve mantikli olmalisin. Senin sevcegin insan seni gercekten sevecek bir insan olmali ve bunuda mantiginla bulabilirsin sadece. Yoksa erkeklerde gitsin kendi dengi olmayan kendisinde bir kac gomle ustun guzellikteki kizlara asik olsun. O guzel Kizlarda gezip tozmak o andaki boslugunda duygularini tatmin etmek ya da erkegin parasini yemek icin takilsin. Erkek burda aciz duruma duser dimi? Enayi durumuna duser yada. Duygulariyla oynanir. Buna izin veren insan nedir? Eziktir gurursuzdur kisiliksizdir. En basta mantiksizdir durumun bu oldugunu anlayamaz. Bilmem anlatabildim mi
02 Yorumla
Soran+1 yılsensın mantıksız grrusuz. sen bnı tanyıomusun kı hakkımda hukukm verıyosun. madem çok elde ettıgı vardı hanı nerdeler sız erkekler elde ettıgınız kasarlar ıste. benim gıbıler zor gelıyo sıze.bana gelnce gırdıgım her ortamda merek etme goz bebegıyım karsımdakıde hayatıma gırmeye calısanlarla kıyas yaparsam tıpsızın tekı. ama sevdım tutku yapıp sevdım hatam bu oldu. bnde sadakat var ona buna boncuk vermm
- +1 yıl
Anlasildi daha kucuksun erkekleri tanimiyorsun . Bu tarz en az bir bes on iliski daha yasayacaksin belki daha fazla o zaman benim dediklerimi sen kendin dusunursun. Senin gibi dusunen kizlarin cogu zaten yas gecip evde kaldiklarinda kafalari basmaya basliyor
En İyi Cevaplar
+1 yılyaşadığımdan örnek veriyim.şuan platonik aşk yaşadığım ve kafayı yemek üzere oldugum bir kız var.eski sevgilim.5senelik ilişkimiz oldu.ilk yıllarında bu bana aşıktı , ben ise sadece bağlanmıştım ve kopamıodum.ayrılıgın lafını bile etmezdi ama ben de istesem de ayrılamazdım çünkü alışmıştık hayatı ortak olmaya.sonra ilk ayrıldığımızda o çok incindi.aşıktı çünkü.derken öyle böyle devam ettik.5 sene oldu ve geçimsizlikten ayrıldık.sonra bir anladım ki onun gibi bir kız asla daha bulamiycam.ve başkasıyla oldgnu ögrendim.artık ona aşığım ve bana geri dönmiycek.onun çektiklerini şimdi de ben çekiyorum hem de misliyle
07 Yorumla
Soran+1 yılyanı aynısı bnı bırakanda mı olcak. sımdı aşık dılım ddı daha cok laf ddı sonrasında eden bulcakmı
- +1 yıl
aynen öyle.eden bulur.günü gelince sana aşık olcak veya oldugunun farkına varcak.ama son pişmanlık fayda etmicek
Soran+1 yılmadem asık dıl bı erkk neden kısaknır.bnı nıe kıskanıyo
- +1 yıl
aşık olmasa bile seni sahiplenmiş demek ki anlıyomusun.seviyor ama deliler gibi değil
Soran+1 yılbu yetmez bnı sıldı.
- +1 yıl
özelden yazar mısın.sana daha güzel anlatabilirim
Soran+1 yıltm
bu süreci bilmiyom ama.. eyer seni seviyorum diyorsa akabinde aşık olma ihtimali çok yüksek bence.. tamam bir insan bazen şıp diyede aşık olur ama... arkadaşlık kurarak sevgiye dönüşmesi ve sonrda aşık oluna bilir... içeriğini bilmediğimden.. ancak umutsuz olma derim.. o senin ona aşık oluşunu fark ettiyse biraz naza çekebilir kendini... ama tabiki bir noktaya kadar bu olabilir.. sen aşkını aylarca ver hissettir ona fakat o sadece "seviyorum ama aşık değilim" diyorsa. acaba fazla ilgimi istiyor derim..? yani sevgini, sıcaklığını daha yakından hissettirsenmi? diyom.. üzülme canım.. seninkine biraz benzerini bende yaşadım... bende çok fedakarlık ettim ama malesef olmadı :( unuttum gibi ama... o fedakarlıklarım aklıma geldikçe keşke diyom...
226 Yorumla
Soran+1 yılsen benim yaptıgım fedakarlıgı yapmamısındır ya. benim yaptıgımı yapanı gormedım bılmm derdı ne.bnı nıe kıskanıyo madem gelecek yok.nedne sana ımkansız dıyemıyrm dıo derdı ne bılmm.ama odndan uzek durmm laızm.aılesıne gelınce aksıne gozunun onunde olcam utanacak adım hep geccek delı olcak bna hak etmedıgım sekılde davrandı her anında yanınd oldum o nu onu dıl kıms ebenim gıbı sevmez ya
Soran+1 yıluzeırne gıtmıcem sevgı ıle ama etrafında olcam aktıf olmasamda aktıf gıbı olcam pısman etcem onu sonra adam gıbı bırıyle olcam ama sımdı dıl
Soran+1 yılgorcez eve bı buket geldı ısımsız fotosunu cekıp faceye atcam emınımkı o dıl bunu yollayan onda o ıncelık yok öküz o
Soran+1 yılo gondermez adredmı bılmıo bılmıyrm kım sormıcam ona facede gorsun fotoyu
Soran+1 yılsorsam ınanmaz blkı abartıo der foto gorsun
Soran+1 yılyok not bak fotoyu profıl yapcam
Soran+1 yılbak kım bılmm aama o dıldır çope aaattm o yuzden fotosunu cekıp
Soran+1 yılprofıl yaptm ama gızlıyım goremedn bekle canım
Soran+1 yılsımdı bak
Soran+1 yılçöpe gıttı cıcek fotosu var bı ısım bısı yoktu bnı bolelerı buluyo ya tam okuz ya boylesı
Soran+1 yılyok ya keske benimkı yollasaydı en azından evde sıkıntı yaşamamma degerdı
Soran+1 yılplan dıldı meraktayım kım yolladı dıe aam benim okuz dıldır ya
Soran+1 yılsevgılım yollamaz evın adresını bılmıyo acık adres oalrak. ayrıca ne ses cıktı ne nefes anensı ıle hastanede bugun. bılmıyrm kımdıı zaten aramız bozuk bıttı gıbı
Soran+1 yılsevgılı olayı yok artk o bıttı adm olursa bbamla tanısır yoksa yol artk bu
kaçan kovalanır çnk ne kadar değer veriosan malsf o kadar kaçıolar insanlar nankör sanırım:) gerçi nankörlüklede bir ilgisi yok içsel bişi sanırım yoksa seni seweni sewmek asık olmak herkes ister karsılıklı olsn bişiler die ama yapıcak bişi yok hep bir taraf daha cok sewio malsf
11 Yorumla
Soran+1 yıl:( haklısın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
ne sen bir ömür mutsuz kalacaksın ihtimali ne de onun bir ömür mutlu olacağı ihtimali..her an her şey tersine dönebilir..hayatımız boyunca neler yaşayacağız , kesin bir bilgiye sahip olmadığımıza göre..eskiye ve geçmişe takılma önüne ve geleceğine bak inan daha iyilerini görecek ve mutlu bir hayat yaşacaksındır kim bilebilir.. yeter ki umudunu yitirme gerisi kendiliğinden gelecektir inşaallah..
15 Yorumla
Soran+1 yılguvenım yerle yeksan ınsanlara. severesen gıdıo ınsanlar sevmezsende gıdıo yanı ınsanlar gıdıo gıdıyolar işte esip geçip gidiyolar
Soran+1 yılınan denıyrm. canım acısaa yolumu cızcem.zor olcak ama olcak
Soran+1 yılöyle kendımı tamır edıyrm. bugun onun anensıyle konustum hasta hatun arıyrm hep. bıtsede gel ara bızı dıolar. senı cok sevmıstk ddıler. sesın ne guzel gelıyo duzeldınız mı ddı.yooo kendımı ıyılestırıyrm ddım.etrafta bellı olmuyo demekkı
o senin verdiğin sevgiyi anlayamamışsa zaten kaybetmiş baştan
15 Yorumla
Soran+1 yılhaklısn benim kendımı toplamm lazım
Soran+1 yılgerı alcam ama etrafında olark gerı durmıcam adımı duyucak hep ozellıkle kendı evınde.
Soran+1 yıldunurum yavrum cnımı cok yaktı gozune sokcam onun kacka yok arkadman edcek lafı yok cunku uzeırne gıtcem
+1 yıleden bulur hemde ne ettı ıse ama bu derece koru korune sevende mutsuz olmasını ıstermı onu bılemem ıste . şahsı fıkrımdır herzamanda böle demıssımdır ardından umarım karsısına daha mutlu olabılecıgı bırı cıkar gercekten mutlu ve huzurlu olur. sonucta baska bır yerde onu mutsuz gorursem olakı karsıma cıktı bı yerde ve ben onu uzgun pısman gorursem ıste o zaman yazıklar olsun bana derım. askım ıcın savasmadım ve bu kızı bu derece uzecek bırının kucagına bıraktım derım sanırım ...
126 Yorumla
Soran+1 yıleden bulur dıyıp baskasına aynısını yapmam lazım.kımsenın gunahına gırmeme lazım. onunda bna cektırdıgı acıları yasaması tatması lazım
- +1 yıl
bı haksızlık yapıldı ıse bunun zerre karsılıgını mutlaka alacaktır burası kesın. ikinci cümlende ise bir sevği değilde tam bir öc alma duygusu var ve bu aşkın soylettıgı degıl sanırım nefretın soylettıgı bır soz
Soran+1 yılnefret dıl ya ona bıse olsa aglarım yıne kosar gıderm ama benim yasadıgım acıyı anlamalı basıt gelıyo ona.bı haksızlık dıl cok haksızlık yaptı bna
- +1 yıl
sanırım ben durumun vahametını tam anlayamadım. ama yerınde olsam beddua ya da benzerı seylerı soylemezdım cunku nasıl onun karsına farklı bı ınsan cıkıp cekecekse sende gencsın ve senınde karsına baska bı ınsan cıkacak belkı sende cekeceksın bos ver sen ıyı olanı yap mutlu olsun de gıtsın bunu dıye bılıyorsan zaten sen erdemlı ve sevgıne sadık kalmıssın demektır
Soran+1 yılbn daha fazlasını cekmm. o aptallık bı def aolur kendımı yıı bılıyrm.mutluluk dıleyemıyrm ya olmuyo yanı bna ne yptı ne yasattı ısen aynısını yasa ddım onada
- +1 yıl
hayırlısı olsun ne deyem artık bu kadar nefret sanada zarar ama :)
Soran+1 yılbenim onu unutamam lazım bna zarar olan o kendımı dusunmm lazım artk psıkolojım bozuluyo
- +1 yıl
secenek bır
1-sevgılı bul
hayır
mesgale bul kendıne
hayır
o zaman radyoyu ac kafa nereye sen oraya :)
Soran+1 yılkendım olcam kımseyı yarabandı yapmıcam kendıme. kendımı avuntu olsun dıe kımsenın kollarına atmıcam. 3 yıldır nasıl tanıdı ıse bnı oyle kalcam.onu tamamen unuttuguma kanaat getırdıgım an ya da gercekten ıcımın bırıne aktıgı an hayatıma bırı gırcek. sımdı ıse gezcem kafamı dagıtmaya calıscam sapıtmadan duzgunce. ayaklarım yere saglam basar benim yıne oyle olcam. sendelıyrm ama düşmicem
- +1 yıl
tebrık ederım guzel bı toparlama tarzı uygularsın umarım bozulmadan :)
Soran+1 yılbozulmıcam.ama kabugumada cekılmıcem hep adımı duycak hep arkamdan etcegı bı laf yok o yuzden hep on planda kalcam
- +1 yıl
hırs yapma senı felakete surukleyebılır
Soran+1 yılkendımle barısıgım ama pasıf dılım kısılıgım bu hırs dıl. salya sumuk aglayıp bna sık dıl dıye ondan kaccak dılım tam tersı kabusu olcam bn kahka atıcam hep
- +1 yıl
ahanda ortaya bı sadıst ruhlu bı kız cıkardım ya la ben dur kızım sakın ol nebu boyle bıran erol tas oldun cıktın :)
Soran+1 yılsen benim sadist halımı gormemıssın. bn durdurak bılmm. nezaketımı koly koly bırakmm ama kımsenın yanınada kalmaz yapılanlar. çırkefe ahlksızlıga varmadan halelderım rahat vermıcem ona
- +1 yıl
aman aman gormek te ıstemem valla ben kadından korkarım arkadas kım ne derse yapamıcanız sey yoktur onun ıcın fazla kafa tutmamak lazım :)
Soran+1 yılkorkma yanı en azından bnden korkma bn durust olarak kaybetıtm. hala durustum ama roller degıscek az kaldı.çunku bızşu antamamen bıtırmedık ama bn bıtırıyrm kafamda. aramıcamda gezcem tozcam facede etıketler kol gezcek.ona ddım bnı bos bırakırsan sneı daha takmm.ondan habersız onlara gıtmıcekmısm hayat onun evınden ıbaret sankı
- +1 yıl
ucuncu sahsın bılgılerını paylasmayalım benı ozelden bı eklesene bu senın neyın oluyormus
Soran+1 yılucuncu sahıs yok onun annesı falan yanı burdan konusalım
- +1 yıl
annesı ne nasıl bı ılıskın var kı akraba felan mı bu ya da komsunuz mu
Soran+1 yılyo akraba dılız tanıstık 3 ay once babası annesı ıle. bnı ılk gıttıgım gunden berı sevdıler yavrım kızm falan. ıletısımımde ılıskımde nezaketledır herkese en basta anne oldugu ıcın saygı duydum sonra onun annesı oldugu ıcın. onlarda bunu gorduler bnı benimsedıler bnde onları.annesı ayrılsanızda gel bıze ara bızı.anca bı surtuk bulur getırr o snn gıbısını nerden bulcak ddı dun. 3 aydır tanıyo bnı
- +1 yıl
kadın senı kendıne gelın almaya nıyetlenmıs ayrılsanızda merak etme sana ılerdıde dunur gelır bu kadın ama oglanda ıs yoksa sen yıne acı cekerısn ıste
Soran+1 yılacı cekmm nıe cekıyım bnı cok sevdı onlar.babasıda oyle aralarına alırlardı bnı otururken ama bnde onalra oyle davrandım. o bna sık dılya bnı hayatında asık olduklarıyla kıyas yaptı ya eve kımı getırse evdekıelrde benimle kıyas yapcak adım cok geccek o evde. annesını hep arıcam
- +1 yıl
valla ne deyem hakkında hayırlsı olsun ya bakalım gelecek ne getırecek sana
Soran+1 yılgelecek daha ıı kısmetler getırcek bılıyrm ama onun yaptgını unutmıcam hiç
- +1 yıl
:)
valla eden bulurmu allahın bılecegı bısey ama ıns bulur cunku bende aynı durumdayım benım 7 yılım gıttı bu yolda ama o baskasını tercıh ettı ıns pısman olur sabredıp beklemek lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılbenimde 4 yılım gıttı. sabırla yasıyrm. eden bulursa bnada ders olcak dıcemkı eden buluyo sen yapma. ama sımdı psıkolojık kımseyı sevme sevsen yıneg*tgıbı kalırsın dıo aklım
Soran+1 yılbenimde ole bebek
çok sevilen taraf terkederse bigün kesinlkle pişman olur... o süreçte sen hiçbirşey yapma ki özlesinnnnn kıymetini anlasın
05 Yorumla
Soran+1 yılyapmıyrm sesımı kestım kendıme hakım olmaya calısıyrm.çok sevmıstımde temız sevdm ıcım acıyo
Soran+1 yılbnce kayıp. az sevsem baskaları gıbı sevsem acı cekmezdım bebegım ama sımdı nefesım kesılır gıbı oluyo bazen. senı sevıyrm ama aşık dılım olmaz ddı.oysa bn onunla herseye vardım her halıyle kabullenrıdım falan.benim gıbı sevenı bulamıcak. sen nasıl boyle sevebılıyosun derdı. oysa aksam aşk ddı.pekı asıkların nerde ddım sustu. aşk onemlıymıs senn hayatına kac kısı gırdıde bılıyosun ddı.bnde senn hayatına cok kısı gırdı hanı aşıkların ddım
Soran+1 yılaşık dılım ddı. oysa kıskanır korurdu ne bılım yanımdaydı yanı uzaklastıgımız oldu ama nokta olabılrıdı tekrarı nedne oldu
kendine güveni olmayan insanlar böyle ne istediğini bilmeyen korkak tipler!.. seviyorsan herşey yapmalısın tüm çılgınlıkları şasırtmalısın... neye uğradığını sasırsın )) gidiyorsa gitsin...
07 Yorumla
Soran+1 yılbenim kendıme guvenım var. oldugum her ortamda ıletısım kuaruım herkesle aılesıyle 2 saatte yılalrı konustuk.boyle bırıyım ama sıkıntı onda
Soran+1 yıltesekkurler.yınede annesını arıyrm hasta hatun gunde ıkı defa hemde. bnı sevdıler teyze dıyerekten arıcam hep onlarda oyle ddıler ona gelınce allaha havale ettım bna ne ettı ıse ceksın
- +1 yıl
emin ol üzülen kendisi olacak böyle mutlu olduğunu sanıyor ya hayatta ne insanlar var nelerle karşılısıcak ah diyecek ben naptım! beni bu kadar sevip değer veren güzel bir insanı nasıl bulucam a bir dakka diyicek aklına geleceksin! ama ondan sonrasıda sana kalmış .. iyi düşün..
Soran+1 yılbn onu aramamaya bı baslarsam unutmaya baslarsam gotumde olamz. zor gunler gecırıyrm. he telafısı nasıl olur olursa sevgılı olmayı unutsun artk bıttı ıstemeye gelır ısterse baska turlu yok. ama annesını falan arıcam hep gıtcem
Soran+1 yıldonmesede o evde adım cok doner. annesı babası anca eve bı yosma getırr ddı telde bu bna yeter
sadece olan sana olur unutamazsın kendini kahreder durursun onun umurunda bile olmazsın senin aklından çıkmaz onun ise aklına gelmezsin
013 Yorumla
Soran+1 yılcnımı yakan o ya zaten
Soran+1 yılbelkı eden bulur yani belkı
Soran+1 yılben kendımı oyle avutuydm ama :(
Soran+1 yılhanı adalet o zaman bnde oyle olsam svılırdım :( nerde temız duyguların mukafatı delı olcam ya kımseye deger veresım gelmıyo artk
Soran+1 yılbklıyorm zaten rabbıme dua ederek bna ne yasattı ıse onu yasasın dıyerek
Soran+1 yılkıskanmak dıl ya. sebepsız yere boyle severken degersız hale getırılmek koyuyo.bn gozyası dokerken o mutlu. mutluluk dıleyemm tabı
Soran+1 yılekledım
+1 yılbu az da olsa doğanın kanunu birinin kendini adaması lazım birininde adanıp umursamaması lazım aslında en cok istediğimiz birbirimize adanmak o da olmuyor sebep yok yani hep böyle devam hep ilk günler tatlı :D
00 Yorumlamutluluk göreceli bazıları sanar bazıları hisseder neden insanlar çok sever anlamış değilim
03 Yorumla
Soran+1 yılaptallıgından sever bn aptallıgımdan sevdım ne sevcen yoksa
Soran+1 yılamın rabbım sabır versın
+1 yılyok hep öyle olmuyor ;;)
ama takdir ettim dizi olur senaryo olarak kullansan bunu:D07 Yorumla
Soran+1 yılsenaryo dıl ya yasadım bunu bn :'( erkek mılletı ıste
- +1 yıl
tamam ama ben zaten yaşamadın demedimki ;) üsteki cevabımda hep aynısı olmaz dedim bazen elindekinin kıymetini bilemez gider başkasına pişman olanda gördüm ben yani senin kaderine ölesi gelmiş:( alttaki cevabımda tam Türk dizilerindeki konular gibi bak bütün Türk dizilerine hep aynı hikaye onu demek istemiştim ama yanlış anlamışın;) neyse 5yıldız verim sorunada populerde yer alsın belki beklediğin cevap neyse alırsın;)
Soran+1 yılcanım sıkkın benim :(.. hep uzulen oldum
- +1 yıl
inşallah hayırlı çıkar karşına ne diym;)
Soran+1 yılumudum yok
- +1 yıl
çok negatifsin böle düşünürsen zaten mutlu olamazsın bu son yorumum sana pozitif düşünürsen pozitif olumlu şeyler olur böle umudum yok çok şanssızım diye zırlamaya devam edersen hep böle durumlar seni bulur ;) neyse bu kadar...
Soran+1 yılpekı :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası