Eşimle yeni evliyiz. Şimdiden ufacık kavgada bile geçip ayrı kanepelerde takılıyo telefona gömülüyo beni takmıyo. Ne olacak böyle?

Eşimle 4 aydır evliyiz. O çalışmıyo evlendiğimizden beri. Ama bunu benim ailemden gizliyoruz. Önceleri misal ben işe gitmeden kahvaltı yaptı isek kahvaltı malzemelerini toplardı şimdi yapmıyor hatta evde hiç bir işi yapmıyo yapmamı bekliyo. Sigaradan nefret ettiğimi biliyo koynuma bile sigara içip geliyo. Bugün annemle konuşuyodum işten geldim damadın haftasonu evde ya hiç bir iğneye karışmamış dedim. Sana bir annene iki dedi. Çok zoruma gitti bende telefonu kapatınca o ne demek annemlere seni hep mükemmel bi koca olarak tanıtıyorum bu nasıl bi söz dedim. Eve de geliyorum artık bir iğneye karışmış olmuyosun diye sitem ettim. Senin amacın hep kavga üf ya zaten sülalen böyle dedi ve aileme tek değil sülaleme laf söyledi. Ben yaptıkça sen yapmayacan hiç bir işi amacın bu dimi dedi kestirip attı. Bende evlendik evleneli üzmediğin gün yok canım hiç bir şey yapmak istemiyo ama üzülüyorum dedim. Geçmiş şimdi karşı kanepede hikaye izliyo beni takmıyor. Napılır böyle bi adama nasıl düzelir?

Eşimle yeni evliyiz. Şimdiden ufacık kavgada bile geçip ayrı kanepelerde takılıyo telefona gömülüyo beni takmıyo. Ne olacak böyle?