Ben acmam esimi arar. Esim aciyor isimiz var diyor ertesi gunu yine arar. Biktim ya... isten geliyorum arar bana gel yemek yaptim diye... yorgunum ya yorgun Allah razi olsunda 1/2 soyler insan anlarim hergun arayip 100 kere tekrarliyor hayir dememe ragmen. Ne yapmam lazim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Canı sıkılıyor, kendisini yalnız hissediyor. İnsanlar, kendilerine yapılmasını bekledikleri şeyleri, başkalarına yaparlar.
Milyonlarca kötü örnek varken neden evlenir bu insanlar evlilik mutsuzluk kimse kusura bakmasın kaynanası görümce eltisi hiç uğraşmaya değmez hepsi ruh hastasi
Uzak duruyorum hepsinden. Kendi hayatimi yasamak istiyorum esimle. Ikimizde calisiyoruz zaten. Ama hergun ariyor biktim artik... bide acmazsak oyle boyle degil arka arka ariyor... insanin ozele felan kalmiyor...
Oğlunu kaybettiğini dusunuyo kiskaniyo sizi de dürtmek istiyor bu yuzden. Böyle kaynanalar yok olsun ya böyle bir kaynana yüzünden evliliğim bitti benim. Eşinin tavrı çok önemli. Onu istediği gibi paeamagind aoynatabiliyorsa tehlike var
Izine gidecegiz. Niye gidiyorsunuz diyor ya... sanane? Paramiz var gidecegiz? Dün aradi beni yemek yaptim gel diye 4 kere tekrarladi israrla. Bende anne gelmiyorum sende gelme istemiyorum yorgunum isten geldim dinlenecegim dedim artik. Bozuldu. Birsey demedi tamam dedi kapadik.
Biraz geri durmak insanları rahat bırakmak çocuğunun artık büyüdüğünü evlendiğini kabullenmek o yaşa gelmiş bir insan için zor olmasa gerek. Ama yok duramazlar asla
Iyi niyetlide olsa, cok *... zaten yorgunum. Esime diyorum ugra arada diye oda calisiyor yorgun gidemiyor. Anliyorum onlarida ama ayda 1/2 yeterli her hafta diye birsey söz konusu olamaz bende.
Bizimji de evime gelip düzeni falan değiştirdi massimizi nereye harcadığımız kadar hesap sorardı eski eşimle telefonda günde 2vsaate yakın konuşurlar odada gizli gizli. Ki benimle bile günde en fazla 5 6 cümle konuşan biriydi eşim düşün. Yüz bulursa yapışır asla bırakmaz. Bu süreç önemli. Ama yüz bulamazsa bir süre sonra mecbur kabullenecek. Şimdi daha yeni olduğunuz için şansını deniyor
Aynen farkindayim, yuz vermiyorum ama. Calisiyorum zaten, ayrica fazla samimi olmayida seven bir insan degilim. Soguk kanliyimdir. Gecen kayinbabam geldi evin her tarafina bakior... cok rahatsiz oldum. Yemege cagirmistim. Artik dedim surekli bakiyorsun heryere birsey mi ariyorsun dedim? Oda gecti oturdu yerine. Esimin hosuna gitmedi ama. Dogru ama rahatsiz edecek sekilde davranmasinlar ozmn... bu nedir ya
İyi demissin
Kaç yasindasin
Umarim anlamistir yani. Yasim 28. Bu kadarda pes. Esim olumlu tarafindan bakior olayin... ama benim icin ters. Valla... mesefami koruyorum umarim birsey olmaz ters tepmez birsey demezler esime... insanlarin niyetini bilemiyorsun artik...
Aileye yeni gelen birini kabullenmektir zor oluyor insanların. Ne kadar riyi olursan ol. Ben hiçbir şeye cevap vermezdim wsim için tahammül ederdim eşim dedirtmezdi ama ne oldu evliliğim bitti. Eşimi adeta bir kuklaya cevirdiler. Bir süre sonra konuşmaları tavırları onlarla aynı hale geldi. Bana düşman gibi davranmaya başladı. Canımı zor kurtardım. Ki ben bir ogretmenim. Onca yıl okuyup evlilik için onca yol bekleyip boyle şeyler yaşamak insana çok ağır geliyor. Ailesi akrabaları mutlaka müdahale edecekler eski düzeni devam ettirmek için cabalayacaklsr ama eşin müdahale ettrimezse bir b. Yapamazlar. Şu an esin icin de çok erken aslında o da evlendi değişti demesinler diye pek bir şey diyemeyeceğim. Sen ne olursa olsun kendi sınırlarına müdahale ettirme o yeterli. Kabul eden böyle etsin yoksa o müdahalenin bir sınırı olmuyor
Esimde biraz onlarin kafasindan. Ama yine dinliyor beni... hatta hamileyim annesi esime neden hamile oldugunu sakladin demis... annesi soyledi bana demis.. halbuki annem demedi bile... ses etmedim bu sever...
aga be
?
Kafayi yemis