Sürekli oyun oynuyor ve elinde telefon oysa ben beraber zaman geçirelim diye sosyal hesap bile açmıyorum kendime zaten akşam sadece 1-2 saat zaman geçirme şansımız oluyor. Dün akşam yine aynı şeyi yaptı oyun oynuyordu ona bir sıkıntımı anlattım derdimi paylaşmak istedim aaa öyle mi falan tarzında sırf laf olsun diye konuştu başını oyundan kaldırıp dinlemedi bile ben de o dakikadan sonra konuşmadım onunla ve o da oyun oynamaya devam etti odama geçip saatlerce ağladım kalbimi çok kırdı ama onun umrunda değil 3 saat oyun oynadı sonra geldi odaya arkasını dönüp yattı ve en acısı bunu paylaşacağım bir arkadaşım bile yok evlenmeden önce yalnızdim evlendim yine yalnızim
Cevabın nedir?
Bu adam bağımlısı. Maalesef bacım durum vahim. Çoğu çift bu şekilde yaşıyor. Geçen komşunun hikaye dinledim onların yaşı da 50 üstü. Ikisi Sürekli telefon karıştırıyorlar - sadece evliliğin yil dönümü diye telefonlar kenara koydular sohbet, sarılma güzel geçti akşam sabah yine telefonlar karıştırmaya tam gaz. Artık bu bela her yaşı ele geçirdi millet habire telefonu kurcalıyor. Bağımlı olan insan umursamaz empati kurmaz mutsuz ve paylaşıma açık değil. Bu yüzden gençler buraya aynı şeyler yazıyor- mutsuzum damsız veya umursamaz biriyim. Çünkü herkes telefonda. Onu seviyorsan anlaşma yap telefonsuz 1 hafta planı yaz ve ikna et bu planı uygulamaya. Tanrı seni korusun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Amcam 35 yaşinda hala oyun oynuyor benim odevim vardi bize geldiğinde beni pcden kaldirip sonra yap demişti bunlar hep boyle gider hem oyunmu oynuyo biriylemi konuşuyor bilemezsin belki sen gelince oyun açiyor yani insanin 3 saat hic kalkmadan telle oynamasi bana garip geldi biriyle konuşsam tel elimden duşmez ama oyunda sıkılırın oturup duzgunce konuş anlat ne bu oyun meraki de olmazsa bir sure interneti kapattirin
23 Yorumla
Soran+1 yılSohbeti bir oyun değil zaten oyun olayına son 1 haftadır başladı sorun telefonla oyalanırken beni duymaması görmemesi tüm ilgisini dikkatini ona vermesi
Soran+1 yılSilsem yeniden yükler zaten söyledim bu oyunu silicem diye güldü ya sorun oyun değil dediğim gibi bu bir haftalık bir şeydi telefon sorun. Beni duymaması sorun
+1 yılVay efendim oyun oynuyormus ilgilenmiyormus ne basit dertleriniz var adam evine gelip karisinin dizinin dibinde oyununu oynuyor sokaklarda asiftelerle surtup boynuz mu takmasi icip icip dayak mi atmasi lazim. Bence ufak seyler dert edilmemeli bende oyun oynamayi severim bu oyunlar ille tek basina oynanacak seyler degil ayni evde otururken birbirinize rekabet edebileceginiz tarz oyunlarda var anladigim kadariyla bolumlu bir bulmaca oyunu sende o oyuna baslayabilirsin mesela gecemedigin bolumleri ona sor onun gecmesini falan iste gereksiz kapris yapmayin sadik naif erkeklerin kiymetini bilin azimi bozdurmayin 😂
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle aptal erkekleri anlamak mümkün değil.
Be dümbük, orada oyun oynayacağın daha iyi bir seçenek var
ne diye telefonla uğraşıyorsun daha?
Ben sanmıyorum sadece telefonda oyun oynadığını.
Aldatmadığına emin misin?022 Yorumla
Soran+1 yılEminim
- +1 yıl
Hiçbir erkek dayanamaz karısı oradayken
gidip başka bir şeyle uğraşmaya. İşin içinde
başka sıkıntı var.
Soran+1 yılİnat gurur
- +1 yıl
Neyin inadı? Neyin gururu bu?
Soran+1 yılİşte ben de bunu anlayamıyorum şöyleki adam ortada bir sorun olduğunu idrak edemiyor ya da işine gelmiyor yani çözemedim birbirini seven iki insan neden inat gurur yapar
Soran+1 yılBen bu saatte ona kalktım kahvaltı hazırlıyor um ise gidicek ama dün mesela o saatte kalkıp Börek yaptım oyun oynamaktan yemedi bile sonra da kalktı ise gitti anlamıyorum çarşaflı bir bayan olmama rağmen evde sürekli bakimliyim makyaj vs. Yapıyorum hoşuna gitsin diye beğenmiuo
- +1 yıl
İki ihtimal var. Başkası yok.
Ya hayatında farklı farklı kadınlar da var
ya da bu kişinin içi geçmiş, çökmüş, yaşlanmış.
2 aylık evli olsam ben elimden gelse işe gitmem karımla kalabilmek için.
Gerçi bana 2 ay da yetmez. 2 asır ancak.
Soran+1 yılEvet yaşlanmış içi geçmiş ama bu yaşlılık cinsel anlamda değil genciz biz sürekli el ele diz dize olmamız lazım öyle değiliz işte yani ben öyleyim o değil
- +1 yıl
Sadece cinsel olarak düşünme. Her anlamda. Bir insanın eşi neden var?
Yaşayamadığı ya da yaşamak istediği her şeyi onla yaşamak için.
Ben eğer eşim orada otururken gidip birlikte bir şey yapmak yerine
telefona bakıyorsam ve yeni evliysem kusura bakma bunun arkasında
başka şeyler olduğunu düşünürüm. Doğru kişi olduğunu sanmıyorum.
Tabi yine de tanımadan, uzun uzuna dinlemeden bilemeyiz tam olarak.
Bazısı var gerçekten sıkıntılı bilgisayar oyunları konusunda.
Sigara bağımlılığı, uyuşturucu bağımlılığı seviyesinde neredeyse..
Soran+1 yılYa oyun konusu son 1 haftadır var daha önce faceden video izleme olayı vardı sürekli açıp videolar izliyordu sorun şu ki elinde telefon varken ya da televizyon izlerken yanında ölsem haberi yok kendini o kadar kaptırıyor ki ve bu konuda çok kavga ettik o yüzden dün işte oyun oynuyordu ona bir sıkıntımı anlattım sırf cevap vermek için AA öyle mi aa neden tarzında cevaplar verdi oyundan kafasını bile kaldırmadan ve en kötüsü benim ne kadar kırıldığımin farkında bile değil ben saatlerce ağladım yatak odasında o geçti Burda 3 saat oyun oynadı sabaha kadar uyumadım o arkasını döndü horul horul uyudu benim hayalindeki evlilik bu değildi ki çevremdeki herkes 18 yaşında evlenirken ben 25 e kadar bekledim doğru karar vermek için her şeyi düşündüm oysa neden böyle oldu anlamıyorum sosyal hesap bile açmıyorum ben de onun gibi olursa
Soran+1 yılm bu evliliğin bir anlamı kalmaz diye tüm ilgimi sevgimi ona veriyorum o gelince akşam bulaşık bile yikamam zaten çok az zaman geçiriyor ruz diye hep onunla ilgileniyorum ama o
- +1 yıl
Bu kişi ya bağımlı biri ya da dediğim gibi senin sandığın gibi
masum değil..
Soran+1 yılBağımlı değil çok yoğun çalışıyor işi baya ağır gün içinde eline telefonu almaya fırsat kalmaya bu yüzden akşam telefonla oyalanıyor ben onu anlıyorum hiç oynamasin hiç telefonla ilgilenme demiyorum hayatta kafasını dağıtsin diye tatil gününde arkadaşıyla denize gitmesini bile söyledim yani kısıtlayan biri değilim sorun benim yanımda telefonla oynarken beni duymaması gormemesi bir şey anlatıyorum duymuyor sohbet ediyorum dinlemiyor
- +1 yıl
Ne iş yaparsa yapsın, böyle bir davranışta bulunmaya hakkı yok. İşten falan değil. Yine de takdir ediyorum seni. Anlamaya çalışıyorsun..
Soran+1 yılDün çok kötü oldum kendimi çok yalnız hissettim aldı beni getirdi buraya şimdi de yalnız bırakiyo anneme bir şey söylemiyorum bir de onu üzmek istemiyorum babamla yaşadıklarımdan sonra zaten bir erkeğe güvenmek benim için çok zordu güvenmeye denemedim evlendim ama şimdi böyle davranıyor bir insan sevdiğini bile bile nasıl üzer anlamıyorum
Soran+1 yılBabama çok mu bahane verdim de başıma aynı onun gibi biri geldi anlamıyorum maddi anlamda her istediğimi yapınca yatakta o işi yapınca sorun bitiyor sanıyor evlilik bu değil ki
- +1 yıl
Sakın, sakın ola herşeyi özellikle annene anlatma. Karar aşamasında dahi olsan anlatma. Kendi kararını kendin ver. Zaten yeterince bizleri büyütene kadar sıkıntı çekiyor kadıncağızlar bir de bu yaşında bu yüzden sıkıntı verme. Eşinle bu durumu konuş. Bu yüzden mutsuz olduğunu belirt. Her şeyi anlat. İçinde ne varsa. Tamam deyip belli bir zaman sonra aynı şeylere devam ederse kendi ayaklarının üstünde durmaya bak.
- +1 yıl
Babana ne yaptın ki başına bu gelecek? Senin suçun mu var ki onu yaptıklarından? Öyle düşünme.
Soran+1 yılAma anlatacak başka kimsem yok dün o kadar kötüyken telefon rehberine tek tek baktım ne yazık ki paylaşacağım hiç kimsem yok bunun sebebi de sahte insanları etrafımda barındırmadigim için hiç dostum yoktu evlenince eşim arkadaşlarım olur dedim sonuç değişmedi en azından evlenmeden önce annemle paylaşıyordum sıkıntılarımi şimdi evlendim anneme de anlatamıyorum
- +1 yıl
Seni tanıyan birine anlatma bence. Eşinle arandakileri sır gibi kabul et. Ama yabancı biri olursa anlat. Onun penceresi gerçekten tarafsız ve mantıklı olabilir. Biliyorum insan anlatamayınca birilerine daha da çok doluyor, taşıyor. Yaşamışlığım var bu hissi. Sen öncelikle eşinle konuşmayı dene. Hem de fazlasıyla şeffaf, gayet açık ve net. Anlatmak istediklerin olursa, her hangi bir art niyet düşünmezsen hayatının her detayını dinleyebilirim her zaman. Benim de senin pencerenden görmek istediklerim olabilir..
Soran+1 yılYa benim pencerem her zaman objektif zaten ben her olayda önce kendmi sorgularım ama düşünüyorum benlik bir durum yok mı tamamen eşimle alakalı zaten bu durumu kimseye anlatamıyorum anlatacağım biri de yok aslında bu hayatta en kötüsü o biliyor musun sarılıp da ağlayacağın birinin olmaması.
- +1 yıl
Kimseye sarılma boşver. Ağaca, taşa sarıl insanların samimiyetine güvenme. Bu yüzden kendini boşlayıp yanlış yola da sürükleme farkında olmadan. Önce mantıklı iki insan gibi her şeyini açıkça, hiç bir hissin gizli kalmadan anlat. Belli bir zaman sonra devam ederse bu insan asla düzelmez. Kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış. Dediğim gibi insanlık beklersen insanlık yaparsan her zaman her şartta sıkıntını, hayatını, anılarını, sevinçlerini, kederlerini dinlerim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
42Cevap
Haline üzüldüm benim şu an ki halim gibi ama artık oyun oynamıyorum arada cok nadir senin gibi biriyle evlensem senden kafamı kaldırmazdım eşin yanlış sularda haberin olsun cünkü o oyun oynamak ve partnerin veya eşinin sözünü dinlememek oyun veya bilgisayar veya başka birşey olsun ciddi ciddi bir hastalık bundan derhal kurtulması lazım. ve merak ettiğim şey ailece maddi durumunuzun ne olduğu ona göre tekrar yazıcam
04 Yorumla
Soran+1 yılAilece derken eşimin maddi durumu iyi kendi ailemin kötü
- +1 yıl
çok iyi maddi durumunuz varsa o adamı evden çıkartman lazım hatta mümkünse alışveriş merkezlerinden ve cafelerde gerek sinemalardan cıkmayın bak bende suanda bu haldeyim sürekli oyun ve film oynardım allaha cok sükür azalttım bide kız arkadaşım olsa pcyi acmam bile öyle düşün benim için maneviyat önemli senin yapman gereken şey o adamı evden cıkartman
Soran+1 yılAdamın evden çıkıcak vakti olmuyor ki sabah 7 akşam 8.30 çalışıyor
- +1 yıl
aksamları 1 1.5 saat cıkın ne bileyim evde bir etkinlik yap farklı birşeyler yap yiyin için hafta sonuda film izleyin ama sinemada olsun mümkünse alışveriş merkezine felan gidin yoksa cidden ilerlerse asabi ve aksi olur hatta evde arbede bile cıkar o yüzden gidip oyun oynamaması için felan fişi çekeyim deme deler geçer
Gizli Üye(36-45)+1 yılSayenizde böyle erkeklerin de olduğunu görüyoruz. Gerçekten çok garip. Yanındaki arkadaşın değil eşin be eşin. Kapıdan girince ilgi göstereceksin kadınına. Akşam onu dinleyeceksin dizine yatırıp. Anlatcakları vardır elbet. Yoksa paylaşım olmadan evlilik mi yürür. Arkadaş gibi otur. Gece yatağa girince birlikte ol. Tatmin ol geç. Kısura bakma da sana eş gözüyle bakmıyor beyfendi. Ben de evliyim. Neyin ne olduğunu anlayabiliyoruz
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle işte
Cevap sahibi+1 yılUyarmana rağmen mi bu davranışında ısrar ediyor?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSenin istediğin ilgiyi o vermiyor. Madem öyle onun istediği şeyi de sen verme bakalım görsün
Cevap sahibi+1 yılNasıl son durumlar
+1 yılmalesef teknolojı bızı ıcıne cekıyor oyunlar bagımlılık oldu evlenmeden once bende cok oynardım ama sonrasında butun oyunları sıldım aksam beraber fılm ızlemek bırbırımıze yastık fırlatmak daha keyıflı
10 Yorumla
+1 yılBenim arkadaşım da bundan çok şikayetçiydi o da her akşam ağlıyordu bana anlatıyordu en azından o sıkılıyorum falan diyordu sonra bebekleri oldu o bebekle vakit geçiriyor 3 yıl oldu onlar evleneli kocası hala oyun oynuyor
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah ım ya ne insanlar var o oyun 3 yıl sürmez telefonu kırıcam da anında yenisni alır gene bana zarar yani.
- +1 yıl
Arkadaşım da bilgisayarı bozdu akşamına eve tamirci geldi
Soran+1 yılAma insan böyle nasıl yaşar arkadaşın mutlu mu
- +1 yıl
Eh işte büyümeden almayın şu adamları 😂
İlk önce uyar güzelce tabi ne bilim kadınlığını kullanarak. Uyarılarını dikkate almaz ise akşam eve geldiği zaman yemeği koyma önüne , al eline telefonu oyna. Restine rest ulan de.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen kadınlığımi kullanmak istemiyorum bu bence hiç hoş değil beni seven insan zaten bunu beni üzmemek için yapmali
Allah yardımcın olsun işin çok zor.
Konuşmak istersen ben dinlemek isterim18 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun ne kadar anlatsam da sorun çözülmüyor ki evlilik çok zor bir şeymis çok güçlü ve sabırlı olmak lazımmis ya da umursamaz olmak
Soran+1 yılAnlayış ve özveri işte bunlar tek taraflı olunca olmuyor
Soran+1 yılZarar görüyorum işte 2 ayda bittim ben illa eli maşalı sert kadın mı olmam lazım güler yüzlü tatlı dilli olmakla olmuyormuş galiba
Soran+1 yılSorunu bilsem ah bir bilsem evlilik ne kadar zor bir şeymis niye evlendim ben niye
Henüz yenisiniz. Bu böyle devam etmeyecek. Ona azıcık zaman tanı. Bir anda yeni bir hayata başladı yavaş yavaş adapte olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTek yeni hayata başlayan o değil asıl ben başladım ailemden ayrıldım onun kalabalık sülalesinin içinde tek başımayım bir de o böyle yapıyor
ablam sana tafsiyem böyle gibi durumlarda eşinin elinden tlfonu al deki yeter tepkini göster hep susarak olmaz sen böyle yaparak kaybedersin unutma
023 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten susmuyorum güzellikle konuştum olmadı surat yaptim olmadı
Soran+1 yılAnnesine nasıl söyleyim kadın zaten yaşlı annesi babası hasta insanlar hem onlar memlekette oturuyorlar ne yapabilecekler ki
Soran+1 yılVar da ablası napicak ablasına mı şikayet edeyim ana okulu çocukları gibi. Bu sorun bizim sorunumuz
Soran+1 yılAma daha çok kızar ablasına söylersem
Soran+1 yılÇocuk mu şu durumda istemiyorum problemlerimizi çocukla kapatmak istemiyorum o beni ya anlayacak ya anlayacak bunun sonu yok
- +1 yıl
vallah öyle düşünme istersen bence ben hastahanede okadar hastalarla ilgilen sora eve gelince eşim biraz çok konuşurdu eve gelmek istemezdim şimdi bir kızım var ilk günümüzden daha çok mutluyuz ve şuda var nazara gelmişte olabilirsiniz onun içinde ayetel kursi oku hergün günde bir defa çok mutlu olcaksınız
Soran+1 yılEşimin de en büyük isteği bir kızi olması çocuk olsun diye bekliyor. Ama boşa bekler o zaman böyle davranmayacak koca olamayan adam baba nasıl olucak beni ağlattigi sürece bu böyle devam eder. Yok ya nazar falan değil bu nişanlıyken de böyleydi o zaman da uyardım bak dedim evlenince bu konuda çok kavga ederiz düşün şimdi ben adamı sadece haftada 1 kere ve 1 saat görebiliyorum ama o yanımda bile telefonla meşgul oluyor buna kim anlayış gösterebilir nişanlıyken böyleydi iste
Soran+1 yılKonuşmuyorum şu an. O da konuşmuyor nereye kadar gidecek bakalım Allah ım ben neden evlendim neden ya
Soran+1 yılEvet sorun da bu daha yeni evliyix birbirimize daha bağlı olmamız lazım 2 ay önce o gün gelse diye benden daha çok sabırsızlaniyordu Sana istediğim zaman sarılmak istiyorum diyordu şimdi ne değişti yanındayım işte
Soran+1 yıl27.
Soran+1 yılYeni üye falan yok eşi eve bağlamak için çocuk yapılmaz
- +1 yıl
sen çok ön yargılısın valla aynı ablam gibi ilk evlendiğinde yok boşanacam yok öyle olmaz falan derdi bir oğlu oldu eniştem baktım resmen iş adamı ev adamı oldu hergün yemeğe götürmeler gezmeler falan ablam uyurdu eniştem bebeğe bakardı tam bir anne gibi eniştem bilgisayarın başında kalkmazdı
Soran+1 yılYa ben çocuk istemiyorum kocamı istiyorum
Bak bence sevgilinin telefonunu sakla sende telefonu al sakla televizyonu açtırma ve ona deki bugün sadece birlikte zaman geçireceğiz de bakalım ne yapacak ne diyecek.
00 Yorumlaonun suyuna fegilde huyuna gitmeyi dene onunla oyun oyna duzelir eger bu boyle devam eder ise baska bir kadin mi var endişesi tabi haliyle yukselir
110 Yorumla
Soran+1 yılO endişe zaten var babamdan dolayı zaten bir güven kırıkligim var ona ona güvenmeye çalışıyorum ama böyle davrandıkca haliyle olmuyor
Soran+1 yılAma böyle davranan bir insana nasıl güvenirsin ben onun yüzüne karşı hiçbir zaman sana güvenmiyorum demedim güvendim de zaten ama böyle şeyler olunca içimde bir şüphe oluyor
Soran+1 yıl10 gün mü 10 günde ben mahvolurum işte öyle şeyler bana göre değil ben karşıma alır konuşurum
Soran+1 yılYa bu anlamıyo ki bak böyle güler yüzle derdimi kaç kez anlattım olmadı değişmedi başkasının karısı gibi bağırıp çağırıp küfür mü edeyim ya da yatakta cilve yaparak mı onu etkileyerek mi anlatayım hayır ben böyle bir kadın değilim
Soran+1 yılBen onu seviyorum ve bir kadın nasıl davranması gerekiyorsa öyle davranıyorum ama ne olursa olsun kadınlığımi kullanıp da onu ikna etmeye çalışmam benim de kendime bir saygım var tatlı dil güler yüz ilgi alaka bunlar yeterli olmalı bence bu huyuna vazgeçmesi için
Sakin ol allahın izni ile herşey düzelir seni sevdiğine emin isen illa ki mutsuz olduğunu fark edecek hayat oyundan ibaret değil yani arkadaşının olmaması kötü bişey en azından derdini anlatır bir nebze de olsa unuturdun esin ne sever mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdiğinden eminim ama neden böyle davranıyor
bu oyunlar cok ailenin basina dert oldu donemsel birsey sıkılınca bırakir belki
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun oyun değil ki eşim sorun televizyona da aynı böyle dalıyor telefona da aynı böyle. Hiçbir şeyi görmüyor duymuyor
+1 yılSorumsuz ilgisiz erkeklerden nefret ediyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen madem. ilgisiz olucaksin niye evlendin derler adama
- +1 yıl
Aynen ya bir insanın hayatını mahvediyorlar.
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeyleri bildigin halde ısrar edip evleniyorsan boşuna ağlamamalısın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sakın çocuk yapma. Eşine de biraz cilve falan yap onu cezbetmeye çalış. Peki yatak durumu nasıl orda bir problem var mı
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı. inşallah düzelir kardeşim ne diyelim şimdi
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum abi ama inşallah
Sen yakında bu adamı boşarsin ya da boynuzlarısin
04 Yorumla
Soran+1 yılLütfen ciddi cevaplar verir misin zaten yeterince üzgünüm
Soran+1 yılGüzellikle bir kaç kez konuşmayı denedim sonuç değişmedi ben de böyle konuşmayarak ifade etmeyi denedim kendimi ama onun bu kadar rahat olması beni gerçekten çok incitiyo
Aile & Toplum konusunda 9,7b cevap paylaştı. Günümüz evliliklerinde yaşanan en büyük problem teknolojik aletlerin kişiler arasına girmesi
02 Yorumla
Soran+1 yılTeknoloji benden daha mı önemli ya bence bu insanın kendi elinde olan bir şey ben niye öyle yapmıyorum bir tane bile sosyal hesabım yok üstelik tüm gün evdeyim 1 arkadaşım dostum cevrem yok ama ilgimi sevgimi ona veriyorum
+1 yıl2 aymı kızm ıszn yıı ıcıp ıse gıdıp gelıp yatak odasına gırmenız laızm dur baklım daha hasretınız bıtmemeıso lması lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik yatak odasından ibaret değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatakta sevisirken anlat derdinu. Bu bedenle mi yoksa telefonla mi uyucaksn secim yap de
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyle hileyle hurdayla istemem
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha. dikkat çekici ol evde esifmanla gezme
Soran+1 yılÖyleyim zaten çarşaflı bir kadın olmama rağmen evde sürekli makyaj falan yapıyorum parfümsuz gezmem kıyafetime dikkat ederim demek ki bunlar çözüm değil
Cevap sahibi+1 yılUzakta durma. Yakinlas cilveli ol. Erkeğin nefsini ayni odada yenemiyosan probpem sende
Soran+1 yılProblem bende tamam
Cevap sahibi+1 yılYa oyle demek istemedigimi biliyorsun. Ama biraz ugras sende. Olmuyorsa bosarsin gider. Onu krndine yemedigini soyle gururu kirilir prsine duser seni mutlu etmek icin bu da bir yontem
Soran+1 yılSen benim ne kadar uğraştığımi bilsen vallahi gurursuzsun dersin suratsız bir insanin yanında her gün gülümsemek nasıl bir şey biliyor musun sen ciddi bir insanın yanında çocuksu olmak o sürekli televizyon izlerken telefonu elinden dusurmezken gelip zorla sarılmak öpmek kokusunu içine çekmek ve onun hala telefonla ilgilenmeye devam etmesi canı cinsellik istediği zaman sana yaklaşması
Cevap sahibi+1 yılE seninle tek ilgilendigi an olan cinsellik sirasinda konusmuyomsns bunlari. Sadece isinizi gorup dusa mi gidiyosns. Hem sevis hem gozlerinin icine bakarak anlat ona birak su oyunu soz ver de.
Soran+1 yılHayır işte ben kadınlığımi kullanarak ona birşeyler yaptırmak istemiyorum bu bence hos bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılAma o. kutugu yontman lazim. Kendi kendine senle ilgilensin diye beklersen zaman kaybi sadece. bir an önce butun silahlarini kullan. ve saldiriyA gec. Kadinligin kullanmak icin var. Seninle ilginirse ona neler yasatabileceginin sinyallerini ver
Soran+1 yılNiye ben benimle ilgilenmesi için ondan cinsel birşeyler mı bekliyorum seven insanın bunlara ihtiyacı olmaz demek ki benim onu sevdiğim kadar sevmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu benim sorunum olabilir ben pc de fazla. oyun oynarım ama eşim bişey istese zikmişim oyunu atlarım hemen
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte sorun bu
Cevap sahibi+1 yılama ben kucama felan alırım öperim cilve yaparsa bırakırım oynamayı onunla olurum yeterki bana gelsin
Soran+1 yılCilve yapmayınca ne oluyor
Cevap sahibi+1 yılbişey olmuyo onada oyun oynamayı ögretiyom konusalım istersen 🙄
Soran+1 yılOyun oynamadaki amaç nedir yani anlamadım ki çocukluktan daha cikamadiniz herhalde luna parka gidelim deyince sen çocuk musun diyen insan telefon oyununa gelince oynuyor deli gibi
Cevap sahibi+1 yılben lüna parka giderim oyunlar ise savaş içindir toolu oynanır sen onu bunu boş ver sana ilgi verebilirim
Soran+1 yılBen ilgi aramiyorum öyle boş bir kadın değilim derdimi yazdım sadece sen de doğru düzgün dur adam. ol
Cevap sahibi+1 yılsen varya fenasın 😂😂😂😂
+1 yılYanlizlik zor istersen kknusabiliriz arkadas olabiliriz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu arıyorsunuz böyle adamları bilmem ki.
16 Yorumla
Soran+1 yıl25 sene aradım sonuç bu işte eşim diğer konularda çok iyi ama bu konuda durum ortada bu sorunu nasıl cozerim onu da bilmiyorum
- +1 yıl
Ne oynuyor peki?
Soran+1 yılCookie crush tarzı oyunlar
- +1 yıl
Al karşına konuş kendi aranızda bölüm sınırlaması getirin. Atıyorum o akşam için 4 level atınca bıraksın seninle ilgilensin, sende o 4 level bitene kadar kocanı darlama sesini çıkarma hiç.
Soran+1 yılÖyle bir anlaşma yapmak saçma değil mi o gelince ben tüm işlerimi bir kenara bırakıyorum sadece onunla ilgileniyorum evlilik bir sözleşme değildir insan akşama kadar eşini özler ve onunla vakit geçirmek ister ben öyleyim o niye öyle değil
- +1 yıl
Öyle olmak zorunda değil çünkü. Sen ilgilenmeyi, göstere göstere sevmeyi seviyor olabilirsin ama karşı tarafı boğabilir bu. Ve malesef evlilik anlaşma sanatı gibi bir şey. Huyu suyu seninle aynı olmayan bir insanla aynı evde 7/24 demek biraz anlaşmayı gerektiriyor. Sen de oyun oynamıyorsun eşin de ben seviyorum oynamayı o sevmiyor o da sevsin banane desin o zaman oldu mu?
+1 yılKıyamam lan sana nerden buldun bu herifi 😒
11 Yorumla
Soran+1 yılAşkla da olmuyordu mantıkla da olmuyormuş onu anladım ben 10 kere düşündüm olmadı bak işte sonuç sen 100 kere düşün
+1 yılEvlenmeseydin o zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok geç değil mi bu yorumu yapmak için ayrıca eşimi seviyorum
+1 yılIşine karışmam ama sizde hocalık iş var
03 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
- +1 yıl
Inancına bağlı ne deyim.
Soran+1 yılİnançla ne alakası var
Var
Sen bir çocuk ile evlenmisin kır at o telefonu.
05 Yorumla- +1 yıl
Oyunlar çocuk işi olarak görülmemeli oyunlar ciddi şeylerdir. şu an esport (elektronik spor) diye bir şey çıktı. yani bizim bu bilgisayar oyunları artk bir spor sayılıyor ve yarışmaları ödülleri var :)
Soran+1 yılBırak yarışmayı ödülü ben kocamı istiyorum ödül değil
- +1 yıl
Ona bir şey demiyorum. Sen haklısın sana ilgi göstermeli zaman ayırmalı. Ben de gamerım ama ben olsam eşimle ilgilenirdim oyundan kalkamıcak durumlar olucak zaman zaman ama en azından dinleyip en kötü ihtimalle bu durumu sonra telafi ederdim. Bir de oynadığı oyuna sen de katılmaya çalış bakalım ne olacak
Soran+1 yılAllah Allah oyun oynamak için mı evlendik biz ya sen benv değiştir bu kafayı
- +1 yıl
Ben niye kafamı değiştiriyormuşum? Ya sen kafanı değiştireceksin ya da o. Evli olan ve sorunu olan sizsiniz. Sen çözüm bulamıyorsun diye bende kendimce bir çözüm sundum sana. Sürekli onunla oyna da demiyorum o telefonla oynarken sende sarıl ona konuşmaya çalış vs. Bir de kendini özlet, dışarı çık alışveriş yap kendini mutlu edecek şeyler al kıyafet vs. Eşin eve geldiğinde eve gelmemiş ol belki özler seni
Evlenmeden once dusunmedin mi bunlari?
00 Yorumla
+1 yılTek cümleyle 1.5 seneye kalmaz boşanırsınız
00 YorumlaSeverek değil mi çok erken başlamış
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı. Yanlış koca seçimi yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılYazık gerçekten . Konuşmadın mı bunu onunla?
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu onunla daha önce kaç kez konuştum bir kaç gün değişse de sonra yine aynı olur şimdi kahvaltıda neden böyle davranıyorsun hasta mısın falan diyor yani daha neye kırıldığıni dahi anlamamış işte bu daha çok canımı yakıyor
Direk konuya gir ona bunları söyle
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim değişmedi
sosyal hesap acmiyor ama oturup ks de takiliyor mk
06 Yorumla
Soran+1 yılHesabı az önce açtım sırf bunları yazmak için çünkü dediğim gibi anlatacağım kimsem yok anneme de anlatamıyorum
Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Odunla evlenmısın. Zor işin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sizin daha cicim aylariniz bitmemesi lazim
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk haftada kavga etmemizin sebebi de buydu
Soran+1 yılSürekli telefonla oynaması
Soran+1 yılYa bu oyun işi yeni çıktı bir haftadır falan var ama telefon işi hep vardı
+1 yılÇocukla mı evlendin 😐
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır dışarıdan baksan çok olgun ve ciddi biri zaten bu oyun olayı son bir kaç gündür var ama telefon olayı hep vardı nişanliyken de tartıştık ve uyarmıştım onu
- +1 yıl
Büyük sıkıntı canım umarım düzelir aranız
Soran+1 yılBir kaç sonra düzelir ona eminim ama sorun devam eder canım maalesef
- +1 yıl
Sakın çocuk düşünme şimdi yoksa sen pişman olursun
Soran+1 yılEşim çocuk istiyor hemen ben istemiyorum ama bilmiyorum böyle sebeplerden boşanmayı da dusunemem
- +1 yıl
Çocuk olursa tüm sorumluluk sana kalacak daha ilgisiz olacak
Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Karşına alıp güselce konuşmalısın denedin mi bunu?
012 Yorumla
Soran+1 yılHem de defalarca nişanlıyken bile
Soran+1 yılAma sadece bu sorun vardı aramızda başka hiçbir sorun yoktu ve zaten bu konuda da onu uyarmıştım sorunu hallettik sanmıştım ama hallolmadi demek ki
Soran+1 yılDeli gibi aşık değildim ama eşimi seviyorum daha çok mantık evliliği oldu
Soran+1 yılÖzel hayatta bir sıkıntımız yok hiçbir zaman da olmadı
Soran+1 yılYanımda telefonla oynuyor ilgisizlikten kastim bu
Soran+1 yılHayır
- Aile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir durum, senin durumunda olan çok insan var
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef yazık bu kadınlara ya cennet annelerin ayaklarınin altındayken erkekler eşinin rızası olmadan cennete bile giremezken neden üzülen hep kadınlar
- +1 yıl
Valla haklısın ama yine senin elinde... dua et bol bol dua et düzelir inşALLAH,
+1 yılSiz kadınlar hep istiyorsunuz birşeyler
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet adam olmanızı istiyoruz haklısın fazla şey istiyoruz galiba
- +1 yıl
Demekki adamı bıktırmışsın. Seninle vakit geçirmek istemiyor.
Soran+1 yıl2 ayda mı
+1 yılDaha cicim aylar yataktadami oyun oynuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılYatakta hayır cinsel anlamda sıkıntımız yok ama sevgi sadece yatakta olmuyor
- +1 yıl
Telefonu u boz ilgilen kurnaz ol
Soran+1 yılAnında yenisini alır bu çözüm değil
- +1 yıl
1hafta yatakta verme bkbakalim ne olacak
ilgisizlik evliliği bitirir bu gidişle
00 YorumlaDüşüncesiz bir eşin var
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle evliliğin bu kadar zor olacağını bilseydim evlenmezdim 10 kere düşündüm oysa her şeyi düşündüm
Soran+1 yılEn sevdiğinim seni uzmesi bu dünyadaki en kötü şeymiş üstelik evlenmeden önce 10 kere düşündüm demek ki 100 kere düşünmek lazimmis
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülme arkadaşın olabilirim
03 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeklerle arkadaş olmam
Cevap sahibi+1 yılO zaman umarım arkadaş bulursun
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılTelfonu elinden al anlat konus
00 Yorumla
+1 yılEşin çalışmıyor mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor
- +1 yıl
İlginç.
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Genelde zamanı olmadığı için oyun bağımlılığının bitmesi gerekirdi. Belkide bebek yapmanızın vakti gelmiştir. Kafasını o oyundan kaldırması için bir değişiklik olması şart yani.
Soran+1 yılHayır bebek istemiyorum hele şu durumda hiç istemiyorum biz daha kendi sorunlarımızı halledemiyoruz tabi bu sorunlar bana göre sorun eşime sor şimdi ne oldu diye ne olmuş ki der bihaber yani her şeyden işte bu beni deli ediyor güzellikle konusuyorum idrak edemiyor surat yapıyorum iyice uzaklaşıyor çözemedim hani öyle sıkıntılı biri de değil uzaktan baksan ne kadar olgun ve ciddi dersin ki öyle de. Ama neden böyle davranıyor anlamıyorum
Oynasın ya sanane?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen onun eşiyim benim de ilgilenmek zorunda
Soran+1 yılKonuşuyorum biraz değişiyor sonra yine aynı
Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ne oyunu oynuyor o
08 Yorumla
Soran+1 yılCookie crush
Soran+1 yılAynen çoluk çocuk oyunu
Soran+1 yılÜniversite mezunuyum ama eşim çalışmamı istemediği için KPSS ye girmedim
Soran+1 yılAkşam da aynı mı olucak bakalım
Kotuymus
015 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü
Soran+1 yılBir erkek nasıl karısına arkasını dönüp de yatar yani aklım almıyor eşim niye böyle davranıyor niye sürat asıyor ben ne yaptım diye düşünmesi gerekiyor o sürat asıyorsa ben de böyle yaparım mantığı nasıl bir şey anlamadım
Soran+1 yılGider dışarda yer
Soran+1 yıl😀😀 güldürdün ya o yapar ki ütü çamaşır hepsini biliyor kimseye mecburiyeti yok yani
Soran+1 yılSağolasın da kocamı tanıyorum yani bunlar ise yaramaz yarasa şu durumda olmazdim inan
Soran+1 yılOnu da düşündüm dün onun oynadığı oyunu indirdim ben de oynadım ama yani oyunda bir bağımlılık göremedim
Soran+1 yılDaha 2 aylık evliyim ne çocuğu
Soran+1 yılEyvallah
senle ilgilenmeli
00 Yorumla
+1 yılHep ayniii heppp 😪
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi