Eşimle 2 aylık evliyiz ve sürekli tartışıyoruz?

Olay şu ben 2aylık evliyim eşim sürekli benden tiksiniyor sürekli beni aşağılıyor küfür ediyor bende biraz soğudum hemde dün benden zevk almadığını söyledi nebiçim kadınsın dedi sadece sesin çıkıyor bişi söylemion dedi bende Nedim dedim bende almıyorum zevk dedim ve yanaşasım gelmiyor ona çünkü sürekli bişeye bişi buluyor bende tartıştığımız için soğudum biraz çünkü babamlardan geliyoruz kapıdan girer girmez başlıyor hakaret etmeye sonra diyor ben dışarı çıkacam hiç benimle ilgilenmiyor bencillikte var sabah kahvaltı hazırladım bana Dior ekmek yok Dior ekmek çıkart kızart ben gelene kadar hepsini yemiş sinirlendim insan düşünür benide elimi yaktım tepsiyi alırken dedim sen al ekmekleri tepsiden git al dedi hiç anlayış yok sıfır sonra diyorki annem sana küsmüş bende dedim ne yapabilirim küstüyse küstü yok nasıl gelinsin sen aramıyon dışarı çıkmıyor sonra nasıl insansın demeler bana zaman ayırmıyor değer vermior

Güncellemeler
+1 yıl
birde sürekli dışarı çıkmak istiyor kapının önüne akrabalarının yanına önceden nişanlıyken bnimle vakit geçirmek çok istiyordu şimdi sürekli bir tarttışma derdinde diyorki bana sepet dolu çamaşır yıkamıyorsın saçmalığa bak (ben ise dün bütün çamaşırları yıkayıp asmış olmam kendi sonradan. Çamaşır getirip doldurması ve ben hiç iş yapmıyprmuşum öyle söylüyor evin temizliğini ben yapıyorum yemek bende çamaşır bende ee ozmn bu evi cinlermi temizliyor ben çok doldum buna
Eşimle 2 aylık evliyiz ve sürekli tartışıyoruz?