1 senelik evliyim ve sürekli eşimle kavga ediyoruz?

Eşimin kuzeni madde bağımlısı ve öğrendiğimden beli görüşmesini istemiyorum ve o her seferinde beni dinlemeyip gorusuyo nisanliyken onun yanına giderken sürekli yalan soyluyodu ozamanlar eşimin kaldığı evin anahtarı çaldı araları açıldı bizim dugunumuze geri barıştılar bu seferde eşim bende habersiz ona para yolluyomus ve o bunu hiçbir zaman geri gondermemis geri kustuler ve ben barismalarink istemedim onun yüzünden her konu axildiginda kavga ediyoruz ve konu başka yerlerde geliyo eşim sürekli küfür ediyo her seferinde uyarmama rağmen bir keresinde kavga ettiğimizde vurdu ve yanıma bile gelmedi daha kotu olmasın diye yanına ben gittim bı sonraki kavgamizda bu sefer dövdü burnum kanadı gözüm kızardı yine yanjna ben gittim yanima bile gelmedi ve sen bunu çoktan haketmistin dedi ise gitti bı gün şüphelendim evin heryerjni aradım ve eşimde madde iciyomus içtiği şeyi buldum ve ona ona attım içimde çok bitirmek istedim en son raddeme gelmişti artık ama yapamadım. simdide aramız çok iyi değil her kavgamız gitmek istiyosan çocuğumu doğur git diyo babanın evinden çocukla gelmedin diyo cocugu bana vermiyceksen gidemezsin diye tehtit ediyo ve ben bu durumlardan çok yoruldum artık siz olsaniz bu durumda napardiniz?
1 senelik evliyim ve sürekli eşimle kavga ediyoruz?