Eşimle sürekli kavga ediyoruz?

Merhaba öncelikle uzun olacak
2 yıl sevgililik ardından evlendik 6 ay nişanlı kaldık. Toplamda 5 yıldır felan birlikteyiz. Sevgiliyken de ufak tefek kavgalarımız oluyordu ama gönlümü alıyordu düzeliyorduk. Evlendik sonrasında kavgalarımız olmaya başladı genelde ailesinden kaynaklı şeylerdi bu konuya girersem çok uzar o yüzden kısaca anlatmak gerekirse annesine çok düşkün ve aile işi yapıyorlar her şeyde annesi bizim içimizde sürekli bir fikir sunuyordu ben rahatsız oluyordum sonra ben hamile kaldım o hamile halimde bana neler çektirdiler polislik mi olmadık yemekleri evin içinde fırlatmalar gardrop kırmalar etrafa yumruk atmalar hep amne dolduruşından. Benim en büyük hatam her kavgada terkedip annemin evine gittim orada bir güven zedelenmesi yaşandı. daha sonra çocuğum doğdu ve ara ara kavgalara dayanamayıp anneme gittim. Her defasında beni geri döndürdü. Sonra bi gün artık gitmeyeceğim dedim o günde kavga esnasında bana tokat attı polis çağırıp uzaklaştırma aldırdım sonra bir süre ayrı kaldık düzeldik. Bir daha el kaldıramadı. Aradan biraz zaman geçti ikinciye hamile olduğumu öğrendik ve çokta istenmeyen bir gebelikti. Ama eşim mutlu olmuştu. Annesi asla sevinmedi devamlı bana rüyamda cenaze görüyorum bebeğin ölüsü geliyordu diyip durdu. Eşimde devamlı uyardı. Bir gün görümcem abim sana düşkün olmaya başladı eskiden anneme düşkündü dedi o gün bugündür eşimle aram asla düzelmiyor. Her gün kavga her gün olay. Bebeğe seviniyordum artık sevinmiyorum dedi. Devamlı beni eleştiriyor şöyle kilo aldın böyle aldın bu arada zayıfım şu an 60 kiloyum ama özgüvenimi zedelemeye çalışıyor işte saçın şöyle kaşın böyle. Uyuyordum sarıldı köpek sidiği gibi kokuyorsun dedi ve ben her gün banyo yapıyorum mümkün değil sonra bana şaka yapıyorum felan dedi öküz karı amcaoğlu dayıoğlu felan diye konuşuyor bunları da şaka amaçlı söylediğini söylüyor. Dudağımdaki ruja bile bir laflar ediyor gururum kırılıyor maddi olarak da zaten kişisel bakım ihtiyaçlarımı karşılamıyor kendim yapıyorum her şeyimi kaşımı aldırmak için para istedim mesela vermedi. Yine kavga ettik gurur kırıyorsun felanndedim bas bas bağırdı Her kavgada söylediği şeyleri yine söyledi bıktım bunaldım felanndiye sonra barışınca da sinirden dedim diyor. Sonra sakin konuşmayı denedim bu arada her kavga da ana bacı kayıyor küfürler ediyor o edince bende dayanamayıp karşılık veriyorum ama beni suçluyor sanki kendisi hiç etmiyor gibi anneme sövdün diyo sen başlattın ya diyorum narsist olduğunu düşünüyorum dedim. Yani eskisi gibi gönlümü de almıyor geçen gün kavga ettik bir süre eve almadım eve gelrisenn polislik oluruz dedim bir kez geldi bende eve almayınca bir daha gelmedi hamileyim doğurdum doğuracağım az bi süre kaldı. Çocuk için evliysek çözüm bulalım dedim öyle bir şey yok ben seni çok seviyorum diyor yani bende çare tükendi bugün yine küsüz bir türlü düzelemedik ne yapmalıyım neden düzelmiyor
Eşimle sürekli kavga ediyoruz?