Eşimle sürekli kavga ediyoruz?

Merhaba 4 yıllık beraberlik ve bir bebeğimiz var. Aslında hep tartışan bir çifttik ama tartışmaları çözerdik şu sıra çok fazla tartışıyoruz eşimin iş stresi benim evde stresim bayağı etkiliyor birbirimize tahammülsüz olduk ama birbriimizi de çok sevdiğimiz için boşanmak istemiyoruz. Ama konuları da çözemiyoruz artık beni suçlayıp küsüyor ve günlercr konuşmuyor eskiden bunu yapmazdı artık en uzun küslüğümüz 3 gün sürdü 3. Gün bir de baktım ki evi temizlemiş yemek yapmış felan böyle barıştık. Benim eşim sürekli çalışıyor hep işte eve gelince de az bir zaman geçiriyoruz eskiden bundan şikayet ederlen artık etmiyorum kendime yetmeyi öğrendim gezelim diye kızmıyorum kendisi isterse bir yerlere gidiyoruz. Genelde pazar günleri gidiyoruz ama onu bir şeye zorlamıyorum ama yine de sözde ben mutlu olayım diye gidiyor ama her türlü mutsuz ediyor söylene söylene surat yapa yapa gidiyor bugün de bir yere götürmek istediğini söyledi sonra bir konuda alınganlık yaptı hakkını kaybettin gitmeyeceğiz gibi bir cümle kurdu o böyle söyleyince bende hazırlanmadım gitmek istemedim kendisi hazırlandı bana hadi sen böyle mi geleceksin dedi bende gelmiyorum dedim kavga başladı ve yine küstük ben ne yapacağkm artık bilmiyorjm konuşarak çözemiyorum konuşalım çözelim diye kaç kere söyledim anlamıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada benim kendi ailemle annemle babamla aram yok eşimde bunu biliyor kavga esnasında bana senin ailenin bile sana saygısı yok dedi
Eşimle sürekli kavga ediyoruz?