Merhaba 4 yıllık beraberlik ve bir bebeğimiz var. Aslında hep tartışan bir çifttik ama tartışmaları çözerdik şu sıra çok fazla tartışıyoruz eşimin iş stresi benim evde stresim bayağı etkiliyor birbirimize tahammülsüz olduk ama birbriimizi de çok sevdiğimiz için boşanmak istemiyoruz. Ama konuları da çözemiyoruz artık beni suçlayıp küsüyor ve günlercr konuşmuyor eskiden bunu yapmazdı artık en uzun küslüğümüz 3 gün sürdü 3. Gün bir de baktım ki evi temizlemiş yemek yapmış felan böyle barıştık. Benim eşim sürekli çalışıyor hep işte eve gelince de az bir zaman geçiriyoruz eskiden bundan şikayet ederlen artık etmiyorum kendime yetmeyi öğrendim gezelim diye kızmıyorum kendisi isterse bir yerlere gidiyoruz. Genelde pazar günleri gidiyoruz ama onu bir şeye zorlamıyorum ama yine de sözde ben mutlu olayım diye gidiyor ama her türlü mutsuz ediyor söylene söylene surat yapa yapa gidiyor bugün de bir yere götürmek istediğini söyledi sonra bir konuda alınganlık yaptı hakkını kaybettin gitmeyeceğiz gibi bir cümle kurdu o böyle söyleyince bende hazırlanmadım gitmek istemedim kendisi hazırlandı bana hadi sen böyle mi geleceksin dedi bende gelmiyorum dedim kavga başladı ve yine küstük ben ne yapacağkm artık bilmiyorjm konuşarak çözemiyorum konuşalım çözelim diye kaç kere söyledim anlamıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada benim kendi ailemle annemle babamla aram yok eşimde bunu biliyor kavga esnasında bana senin ailenin bile sana saygısı yok dedi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O seninle barışmak için bişeyler yapmış sen onun için ne yaptın karşındaki insandan sürekli bişeyler bekliyor gbisin
Canım benim ben kaç kere konuşalım dedim ama konuşmak istemedi
Yemek falan yapmış evi temizlemişş sende onun için güzel bişey yapıpta konuşmayı denesen
Aslında konuştuk tam çözdük sonra yeniden kavga adam sabahları bi uyanıyor beş karış surat tüm enerjimi emiyor ters ters konuşuyor
Kavga sebebi beraber bişey yapmak herhalde. Sen gezmek istiyorsunn ama o da 1 gün izinli onuda evde oturmak istiyor. Baştan neye alıştırırsan öyle gdr
Aslında hayır en başlarda ben çok üzülüyordum neden beraber gezmiyoruz diye benim zorumla geliyor gibi hissetmeye başladım sonra ben uzun zamandır ona gel gidelim gezelim demiyorum artık o demeye başladı yine bugün kendisi teklif etti gezelim diye sonra vazgeçtim diyince bende üstelemedim kızmadım tamam dedim son dakika kendisi hazırlanmış tam çıkacakken bana hadi sen böyle mi geleceksin demesi beni sinirlendirdi
Bu normal kavga aslında kavgaları uzatmamaya bak yani tamam hazırlanıyım bekle desen nedicek acaba. Böyle şeyleri takma yani bide kavga sırasında ailelerinizi karşıtırmayınn sen onun ailesine bişey demişsin ki o da senin ailene demiş
Uzatmayım tamam da surat beş karış enerjimi sömürüyor bekle hazırlanayım desem bir ton laf edecek acele ettirecek laf söyleyecek gerçekten huyu çok garip mesela bi kazak giyin yeter dedi
Karakteri degişikk demeki. Sende hiç hadi gezelim beraber bişeyler yapalım deme o ne zaman isterse çık. Sana para veriyorsa al çoçugunu onunla gezz. Farkeder zamanla
Senin derdini anlattacağın kimse olmadığı için bu konuda biraz tahammülsüz oluyorsun ama sabır et daha iyi olursunuz inşallah
Evet kimsem yok
İşte en azından derdini anlattacağın öneri fikir alacağın kimse olmadığı için daha çok canın sıkılıyor
Bir de eşim çok suratsız her işi suratsız gezmeye gideriz surat beş karış espirileri şakaları hiç komik olmaz
Madem böyle nasıl evlenmeye karar verdin
Çok sevdim hala seviyorum ama aşktan bazı şeyleri görmüyordum şimdi net görüyorum
Bence sende neler sevdiğini hoşuna gidecek gitmiyecek şeyleri söyle belki daha hoşuna gidecek şeyler yapar
Beni tanıyor biliyor aslında ama yapmıyor
Başkasını seviyor olabilir mi böyle olasılık var mı sence
Sanmam biz birbirimize çok aşık evlendik hatta aileler karşı geldi biz inat ettik evlendikten sonra kaç kere saçma sebeplerden boşanmadan döndük ama bir kere arkasını dönmedi bana o artık yoruldu kavgalardan bunu biliyorum çünkü bende yoruldum
Bence ne kadar kötü olsada sende ona destek kol kanat olmak zorundasın güleryüzlü
Biliyorum ama çok zor içimden gelmiyor bir türlü beceremiyorum
Getir sende gül hoşuna gidecek şeyler yap zor olsada dene faydasını görürsün
şu an da seni boşayacağım diyor deneyemem malesrf
İlk diyişi değil her kavga da diyor ama yapmıyor
Demeki ne olursa olsun sana karşı sevgisi var bişey yapmıyor
İşte diyorum ya sevgisinden şüphem yok ama ağır konuşuyor gerçi bende ağır konuşuyorum
Bir insan seviyorsa ne kadar bırakacam desede bırakmaz bundan şüphen olmasın
Bırakmıyor da ilerlemiyoruz düzelmiyor
Sende akışına bırak elinden geleni yapıyorsun ztn
Evet hayırlısı olsun
İnşallah hayırlı olur dul kalınca başın belalar girer kimsem yok dedin
Annem babam var da anlaşamıyoruz
Eşin için anne ve babanı almışsın karşına şimdide kocanı bence bi seçim yapman lazım
O da bir seçim yapmadı ya da yaptı bilemiyorum aile işi yapıyor hep ailesiyle
Sende akışına bırak hayırlısı en uygun yaştasın bide fazla çocukts yok
Eşin biraz kırıcı konuşuyor sanırım sana karşı
Evet
Görücü usulü mü evlendiniz
Yaşlarınız kaç
Hayır aşık evlendik
Hatta aileler istemedi biz inat ettik o kadar severek evlendik
Peki ne kadar sevgili kaldınız ve ne kadar süredir evlisiniz
2 yıl sevgili 4 yıl evli
Peki eşin ilk sevgilinmiydi ve sevgiliyken birlikte oldunuz mu hiç
Ve yaşlarınız kaç
Yaş 30 evet sevgiliyken oldu
Bakirelini esinmi bozdu peki
Ve sevgili oldukdan ne kadar süre sonra ilişkiye girdiniz
Ve sevgiliyken de böyle kavga oluyormuydu
Tövbee ne alaka
İlişkinizi analiz ediyorum biraz sacma gelebilir ama cevap verirsen ona göre yorum yapacağım
1 yıl sonra ve evet ilk ilişkim
Peki şu an cinsel hayatınız nasıl kavga edincede oluyormu ve eşinin her istediğini yapıyormusun
Abi sen analiz mi ediyon çadır mı kuruyon işinr bak
Eşini seviyorsun bence ama oda senin sevdiğin kadar seviyormu acaba
Çok uzatmıcam bir kaç sorum var sadece
Cevap
Cevap versene