Doğruyu söyleyeyim mi Evet paragözdür yani özellikle maddi şeyleri çok değer veren kadınlarla ilişki olmaz işte bana doğum günümde şunu almadın bana bunu almadın bana şunu yapmadım falan canım kocası bunu yaptı falan sen bana şunu almadın sen bana bunu yapmadın yani bunları lafını yapan kadınla sevgili de olmaz ilişkide olmaz Ben söyleyeyim
17 Yorumla- 1 yıl
Haklısın kesinlikle👌🏻
- 1 yıl
Zaten günümüzde her şey gösteriş maddiyat olmadı mı başımıza bir sosyal medya denen bir illet çıktı
- 1 yıl
Sosyal medya ne yazıkki en çok kendini yarıştırmaya insanları tetikleyen mecra. Keşke daha faydalı kullanılsa.
- 1 yıl
Kesinlikle öyle ya faydalı neyini kullanacaklar ki Mete haline geldi özellikle yapılan içerikler yapılan videolar insanları özendirici şekilde başımıza mesela en kötüsü Dubai çikolatası gibi bela çıktı Dubai çikolatası Dubai çikolatası lan hayatınızda sen kadayıf yemediniz çikolata yemediniz
- 1 yıl
Ahahah evet fıstıklı kadayıfa çikolata sosu dökse daha iyidir😄
Ben Dubaiye gitmiştim ve bu kadar kendi ülkesinde bu çikolata bu kadar değer görmüyor cidden. - 1 yıl
Çünkü bizim millet özenti'yi sever bilirsin sosyal medyada hele bir de çıktıysa res videoları yapıldıysa oo sen ne diyorsun bayılırlar bayılırlar sanki hayatlarında hiç çikolata yemediler özenti ya başka bir şey değil Antep fıstıklı çikolata yağsa sanki bir şey olacak
- 1 yıl
İşte kafalar farklı ve manipüleye açık zihinler.
En İyi Cevaplar
1 yılParagöz değildir o paragöz adı üstümde genelde para ister paran varsa savuşturursun paran yoksa da beyninin etini yer o da kalmayınca bırakıp gider.
Sevgilisinden pahalı hediye isteyen bir kadın bence bir kan emicidir. Zira sevgilisi asgari ücretle çalışıp da üç kuruş para arttormanın derdindedir. İş bu mahluk asgari ücretin de üstünde olan o beğendiği çantayı istemektedir. Eğer varsa kıyıda köşede parası yazık sevgilisini üzmemek için alır ancak kadının derdi bitmez bu ay da asgari ücretin iki katı kadar olan o tek yaş yüzüğü ister. Bu çocuğun eti nedir butu nedir? Düşünmez anlamak istemez zaten böyle bir kaygısı da yoktur. Olan bizim oğlana olur. Geçen ay belki altı aylık biriktirdiği parayı da bu mahluk uğruna feda etmiştir.
Velhasıl kelâm hediye isteyen biri varsa uzak dur. Senin gönlünden hediye vermek geçiyorsa aldığın hediye sakız bile olsa karşındaki mutlu olur.
10 Yorumla
1 yılÖyle olmasa onlar yaranamazdı. Benim eski sevgilim mesela müzik öğretmeni idi özelde. Ben de bir buçuk yıl önce (ayrılmadan önce ) “Bu kadar çok cinsel ilişki istiyorsan gelip beni istet. Ben de iş ararım. Başvururum dershane ve özel okullara KPSS çalışıp duracağıma devamlı. Birlik olursak geçiniriz.”demiştim. Mesela ben yaranamadım. Özeldeki hocalar oysaki çok bir şey de kazanamıyor. Demek ki s*ken yaranıyor. Kendi de benden ayrılmadan yerini ayarlayıp ayrıldı. Özel bir anaokulu olan birini bulmuş. Okulu açacak kadar parası olduğuna göre kadının demek ki maddi durumu iyi. Bir de kadınlara paragöz derler. 😃😃
14 Yorumla- 1 yıl
Bak bak şeytan.
- 1 yıl
Daha çok şey sayarım şeytansı yönlerine dair de neyse … Ucuz kurtulmuşum yol yakınken.
- 1 yıl
Verilmiş sadakan varmış güzelim🌸
- 1 yıl
Aynen öyle canım. 💖
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 1 yılHediye istemek nedir ya, basit insanlarla sevgili olamam.
17 Yorumla- 1 yıl
Aynen basitlik istenmez.
- 1 yıl
Hediye bu içten gelmeliii
- 1 yıl
Kesinliklee bal köpüğü🌸
- 1 yıl
😅🌸
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
- 1 yıl
Rica ederimm. Güzel cevapların hak ediyor🌸🍫
- 1 yıl
☺️🫶
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılParagözse paragöz. En azından niyeti belli, film çevirmiyor. Bence öyle birinden çok dürüst sevgili olur. 😃
29 Yorumla- 1 yıl
Ahaha aslında para düşkünü kadınlar daha çok değer görüyor.🤣
- 1 yıl
Mantıklı sevgili tipi işte. Gez eğlen sosyalleş, istediğini elde et ve gerektiği yerde çıkış yap:))
- 1 yıl
O zamanda aşka dair birşeyler olmuyor.
Birçok kişinin yana yakıla kötü deneyimleri olan hani🤣 - 1 yıl
Benimde hiç yaptığım bir şey değil. Ancak bazen yana yakıla şeyler duyunca / yaşayınca aşkın gözü kör olsun diyosun. Hayatta insana faydası olmayan tek şey aşk gibi duruyor.:))
- 1 yıl
Evet acıtınca zararlı olan bu şey neden herkesinde şikayetçi olduğu şey. Aklıma düştü bu şimdi🙂
- 1 yıl
Niye biliyor musun.
Çünkü gerçekten insanların tam anlamı ile aşık olduğunu düşünmüyorum. Bu zamanda çoğu şey takıntı gibi geliyor bana. O eski doğallık / orjinal hisler, yerini çok başka arzulara bırakmış gibi.
Aşkı mesela bir kaç kez yaşanabilir diye düşünenler var. Benimde tezimde öyle değil. Bir kere diye düşünürüm.
Aslında yana yakılan anlatılan bir çok şeyin aşktan değil, biraz sevmek ve akışkantan geldiğini düşünüyorum.
Orjinal bir aşkta sebep ne olursa olsun, vazgeçmek olmaz. Orjinal bir aşkta aldatma, kandırma, olmaz. Çünkü aşk büyük bir bağlantı. Ben çok basit görmüyorum. Ancak basitleştirildi biraz. Çünkü her ilişkiye aşk deniyor. - 1 yıl
Haklısın. Aşk yaksa hastaneler aşk acısından yatanlarla olurdu muhtemelen. Takıntı ve alışkanlık dediğin gibi:)
- 1 yıl
Hıhı evet:)
- 1 yıl
:))
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Paragöz diyemem ama ben sevmem. Herkes her şeyi isteyebilir. Çok param olsa severdim ama yok işte...19 Yorumla- 1 yıl
Olsun gönlün zenginse para bitip giden bir şey:)
- 1 yıl
Gönlüm zengin işte, onu söylerim, çok şükür, vaat etmeyi sevmiyorum, elimden geleni söylerim ama yapabileceklerimi. 😅
Hediyenin değeri alanda ve verende gizlidir. 😅
Sevilenin aldığı yaptığı güzel olur güzel gelir sevene. 😅 - 1 yıl
Öyle kötülerin canı cehenneme🤣🤣
- 1 yıl
Evet hemde çokca ve derhal 😅 iyiler mutlu olsun artık ya iyilerin iyi kalplilerin yüzleri gülsün 😅
Lanet olası pislikler 😂 kahrolasıcalar maskeli küpekler 😂 - 1 yıl
Hahahah senin şu canı cehenneme lafını bugünlerde daha bir tutar hale geldim. Başıma gelenlerde.😄😄😄
- 1 yıl
Kapak fotoğrafındaki gibiyim ben de yapıyorum öyle bildiğim şeyleri soruyorum hoşuma gidiyor. 😅
Bir de bazen konuşacak bir şey gelmiyor aklıma. 😅
Bir zaman sonra insan Bilmiyorum ya da ben gerçi ben Eskiden de böyleydim aşk harici her şeyin canı cehenneme her şeyim oldu ama aşkı bulamadım ya 😅
Kötü hissediyorum kendimi 😅 bir sürü hayalim vardı 😅
Sana gelen dağa taşa başa gitsin be 😅 Sen akıllısın başının çaresine bakarsın inanıyorum çözersin her şeyi - 1 yıl
Teşekkürler @Kim-Bilir-Belkidee insanız işte bazen bizimde yardırmak istediğimiz durumlar oluyor 😄😄🤣
- 1 yıl
Ricalarımı iletiyorum 😅 yardır yardır saydır say söv bilm diyor ki küfür etmek insana iyi gelir 😅
- 1 yıl
😁😆😄😄👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılHediye istenmez insanın içinden gelir net açgözlüdür
26 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle🍫💜
- 1 yıl
✌🏻🦋
- 1 yıl
Bazı erkeklere söylemek gerek çünkü anlamıyorlar
- 1 yıl
@günes121212 o başka mesela eşine sitem edebilir insan şu kadardır evliyiz beni düşünüp bir boncuk bile almadın gibi
- 1 yıl
Tamam da bende onu diyorum bazı erkekler gerçekten anlamıyor demen lazım
- 1 yıl
@günes121212 özellikle bana bundan şundan al diyenler için cevabım 🦋
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılPara gözdür tabikide öyle insanlardan nefret ederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Hediye istenmez bir kere 🤣
28 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle içinden gelecek🤣
- 1 yıl
Bazıları kul köle oluyor öyle kadınlara🤣
- 1 yıl
Haahah yutuyoruz çok şeyi 🤣
Ben olsam aaa hiyıtımmm niye zahmet ettin sevgin bana yeter🤣🤣 - 1 yıl
Söylemler ve eylemler tutarlı insanlarla umarım🙏🏻😄
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBir ister ikinci de zaten beni bulamaz 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılbence kadın erkek fark etmiyor sevgiliden hediye istemek bana saçma geliyor. hediye zaten sürprizdir içten gelinerek alınır bu yüzden de istek üzerine olmaz.
12 Yorumla- 1 yıl
Evet aynen öyle. Kişinin gönlünden gelmesi gerek🪷✌🏻
- 1 yıl
🪷 🌸
1 yılEğer ki sevgilisi zamanında ona pahalı hediyeler alarak sürekli ilişkinin maddiyat üzerine kurulu olduğunu gösterdiyse, sevgilim dediği kişi durmadan maddiyatla ona karşılık verdiyse onun da sonradan böyle şeyler istemesi gayet doğal. Ama böyle bir durum söz konusu olmadı da elinde var yok demeden durmadan maddiyat yüklü bir ilişki tercih ediliyorsa para gözdür.
10 Yorumla
1 yılKadına göre değişiyor. Birincisi istenmez , ikincisi kadının standartlarına bakarım hediyye alırken. Gucci kullanan kadına dükkandan düşük büdceli parfümü alınmaz, kime nasıl davranılması gerektiğini iyi biliyorum.
12 Yorumla- 1 yıl
Tebriklerr🥂👏🏻🏆
- 1 yıl
👍🏼☺️
1 yılHayır bence çok iyi yapıyor çünkü erkek adam dediğin karısına sahip çıkar zaten nereye baksam bu tip kadınların genelde değeri biliniyor el üstünde tutuluyor erkeğin fıtratına var işte
16 Yorumla- 1 yıl
Bu tip kadınları değeri evet maalesef daha çok biliniyor. Ama sürekli istemek eziklik.
- 1 yıl
Sürekli değil ama çoğu zaman istemelisin erkek adam dediğin sahip çıkmak ister bu onların doğalarında var eğer sen hep red edersen gurur yaparsan daha doğrusu seni yok sayar ve başka birine yedirir parasını bunu hep görmüyor muyuz zaten yani bir şekilde dengeyi tutturmalısın
- 1 yıl
Çalışan biri olunca çok uğraşmıyor insan hediye vs. durumları istemekle. O alana kadar ben önce alırım kafasına giriyorum🤣
- 1 yıl
Yinede bir şekilde onun almasını sağlamalısın yoksa dediğim gibi erkek yetersiz hisseder kendini ve çekip gitmeklede kalmıyor başka birike yedirir her şeyini
- 1 yıl
İşim insan erkek kafasıni bu konuda anlatırdım ama çok uzar yinede arada aldırmak gerek.😉😄
- 1 yıl
Hm
Pahalıyı geçtim hediye isteyen biriyle ilişkiye devam etmem
20 Yorumla
1 yılBen sevgilimden hediyeler istemem ama eşim olduğunda burnundan fitil fitil getirmemem için hiçbir sebep yok 🥳
17 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
- 1 yıl
Tebrikler 🎉 evde kaldınız 😂
- 1 yıl
@Kendikendinebağyan Tebrikler yanlış bildiniz🥂🍾
Seçilmez seçeriz biz😎🎶🎵 - 1 yıl
Bitti bu kadar 😍
- 1 yıl
@siskolettaa öyle balım🪷
- 1 yıl
O zaman beraber evde kaldınız 🤨
- 1 yıl
@Kendikendinebağyan Hıhı aynen🤣🤣
Öyledir ya ben hediye isteyemem kendi içinden gelmediği sürece anlamı yok
27 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle istemem asla.
- 1 yıl
Seni çok üzerler ablam
- 1 yıl
Erkekler savaşçı ruhludur avcıdır eğer sen sürekli hayır hayır dersen adam bu kadını memnun edemiyorum bana ihtiyacı bile yok der çekip gider canım
- 1 yıl
Erkeklerin beyini bu şekilde çalışıyor maalesef
- 1 yıl
@günes121212 Her zaman tabiki hayır denmez.
- 1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet. Hediye maddi bir beklenti ile alinmaz. 20 milyon dolar serveti olan erkektende pahali hediyeler beklenmemeli. Bu paranin kazanilmasinda hicbir faydasi olmayan birinin duygusal sebeplerle ortak olmaya calismasi adil degildir.
10 Yorumla
1 yılEvet bana göre öyledir. Kıymet değer eşya ile belirlenmez
18 Yorumla- 1 yıl
Doğrusun✅
- 1 yıl
Teşekkür ederim:))
- 1 yıl
Rica ederimm☺️
- 1 yıl
🦁😌😌
- 1 yıl
✨🌠🌆
- 1 yıl
Onlar ne 🙃
- 1 yıl
Gece görüş yazdın iyi geceler anlamında😅
- 1 yıl
Emojiler çıkmadı da ahah iyi geceler madem 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılGözü aç bence getirecek adam kendi getirsin alsın benim dememle olmaz
13 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle içinden gelmeyene ısmarlama istemek yanlış👍🏻🍫
- 1 yıl
Kendi kendime sipariş veririm daha iyi en azından değerim olur kimseye minnetsiz🤗😂🧜♀️
- 1 yıl
Evet mantıklı çok🤣🍫✨
1 yıl1 gecelik kadındır. Adam sasirmis 1 gecelik kiza sevgili ayağı yapmis. Kisilikliyse sole gerilsin gerilsin kıza bir vole atsın. Gondersin.
Fedakar kıza yani gerçek sevgiliye pahalı hediyeler istemese de alıyoruz zaten.
10 YorumlaMuhtemelen, tabii bir şeyler isteyebilir ama devamlı pahalı şeyler isteyen kadından olmaz. İnsan sevdiğini mutlu etmek için zaten elinden geleni yapacaktır, zorla hediye aldırmak nedir ya?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendimin zaten sahip olup alabileceği birşeyi bir başkasının bana alması daha güzel geliyor.
Benim alabileceğim birşeyi karşımdaki insanında bana alabilme gücü olmalı.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet bence eğer kadın fakirse ama zenginse ve kendine göre normal ücrette olan hediyeler isteyip kendine göre normal mekanlara gitmek istiyorsa olabilir paragöz değildir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılhediyeler isteyen kadının değeri olur unutmayın bir erkek bir kadına ne para harcar yatırım yaparsa o kadar ondan kopamaz unutamaz bırakamaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılKendi ayakları üzerinde durmayı öğrenememiş, kendini yetiştirememiş biridir.
Aç gözlüdür.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMenfaatci biridir kendi alsin niye sevgili yapınca istiyor
12 Yorumla- 1 yıl
Kolaycılık tatlı geliyor onlara ondan.
Cevap sahibi1 yılUzak olsun benden
Hayir sevgilisi zenginsw alacak gücü varsa beden almasın ben en iyi parfümü veya kolyeyi alirim
10 Yorumla
1 yılbenden büyük hediye istiyorsa belasını arıyordur kapının onune koyarım
10 Yorumla
1 yılAyn para göz ama bunun erkekler öyle kızları seviyorlar ne yazık ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılValla ben alirim istesin 😂 nolxakki para dedigjn sey kazanilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet bide sevmiyordur şahsen ben kıyamam be seven insan kıyamaz ya.
10 Yorumla
1 yılEğer gerçek bir ilişki varsa ve çıkar yoksa bayanların istediği her isteye saygı duymak lazım bence
10 Yorumla
1 yılYani hediye gönülden gelir pahalı şeyler istenmez bence
10 YorumlaSevgiliden pahalı hediye istemek tabi ki paragöz olmaktır. Ayrıca hediye istenmez ki hkhh
10 YorumlaEvet açgözlüdür. İnsan hediyenin manevi değerine bakmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHediye istenilmez o yüzden sadece paragöz değildir yüzsüzlüktür net👍
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHediye istenmez ki ya karşında ki insan bunu düşünür düşünmeli zaten. İstemek saçma.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hediye istemesi bile başlı başına bir sorun cinsiyet fark etmeksizin yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
1 yılZaten isteyen biri varsa paragözdür pahalı ve değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHediye büyük pahalı şeyler almak değildir gönülden ne alıosa daha İyidir ben çok para harcamasını istemem çok isteyen para gözlüdür
10 YorumlaCikar ilişkisi sevgi yoktur.
25 Yorumla- 1 yıl
Öyle gülüm🌹
- 1 yıl
Bende hiç. İnsanın içinden gelir alır. Ama böyle kadınlsr daha çok seviliyor maalesef.😏
- 1 yıl
🤣🤣🤣👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Hediye istenilmez o yüzden sadece paragöz değildir yüzsüzdür
10 Yorumla
1 yılEğer karşı taraf odunsa hiçbir şekilde romantiklik yapmıyorsa laf arasında dile getirilebilir ama illa pahalı diye tutturmak paraya önem veriyor demektir
10 YorumlaPahalı ya da ucuz hediye “istenen” bir şey değildir arkadaşlar
10 YorumlaKoşarak kaçmak gerekiyor
10 Yorumla
1 yılParanin kolesidir paragoz az olur hjhkjh
21 Yorumla- 1 yıl
Ahahah öyle ecoşum😄🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılBu durum açgözlülüğe girer. Kaldı ki, bir insanın içinden geliyorsa zaten hediyeyi düşünüp alır. Öbür türlü siparişe girer.
00 Yorumla
1 yılEvet hediye isteyen öyledir hatta insan mahçup oluyor büyük hediyelerde istemek çok garip geliyor
10 YorumlaPahalıyı bırak, hediye isteyen kişi paragözdür. Hediyeyi karşı taraf istedi diye alırsak, o zaman hediye olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet paragözdür..
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle canım🌹
- 1 yıl
🌹♥️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBiraz olabilir 😅
13 Yorumla- 1 yıl
Öyle deli çılgın peri kızı🍫🤣
- 1 yıl
Evet yaa 😅🧁
- 1 yıl
🤣🤣🍫
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Özellikle kendi istiyorsa paragözdür net.
18 Yorumla- 1 yıl
Aynen öylee..
- 1 yıl
Aklın yolu bir demek be adam😄
- 1 yıl
Estağfurullah. Beşer şaşar insan yanlışlarda olacaktır.😄
Teşekkür ederim:) - 1 yıl
Evetlerle dolu ve olumlu motto daima mutluluk için✨🥂
1 yılhediye istemesi bile saçma bir durum
13 Yorumla- 1 yıl
Evet içinden geliyorsa almalı.
- 1 yıl
ayrılınca işler ters teper o yüzden manevi değeri olan bir şey olmalı
- 1 yıl
Evet.
Bence öyledir
14 Yorumla- 1 yıl
Bencedee.
- 1 yıl
Solup gidiyor diyedir🤣🤣
Bunlar onuda hesap eder:D
Hediyenin pahalısı ucuzu olmaz beni mutlu ettikten sonra
10 Yorumla
1 yılDeğişir elit kadınsa normal ama sonradan görmeler paragöz olur 🤷🤷
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHediye talep edilen bir şey miymiş?
19 Yorumla- 1 yıl
Eden var çookk.
Cevap sahibi1 yılO zaman sipariş oluyor bu
- 1 yıl
Adına ne demek istersen:)
Cevap sahibi1 yılBana pek etik gelen bir şey değil. Allah beni sipariş verenlerden kourusun 😁
- 1 yıl
Umarım. Benlik bir harekette değil. Asla istemem öyle biri olmayı:)
Cevap sahibi1 yılİtici geliyor 😁 içinden gelerek yapmadığın bir şeye dayatılıyorsun, ıyk
- 1 yıl
Eziklik oluyor aynen😁
Cevap sahibi1 yılBizimlesin biscolata😁
- 1 yıl
🥂🍾👑
Bu tamamen görgüsüzlük bence.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAkıllıdır. Düşünceli olmanın yararı yok
10 Yorumla Yokluğun verdigi isteklerdir sadece onlar..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılSu bile istemem ve evet paragözdür
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Bencil ve çıkarcıdır :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKendi içinden gelmediği sürece anlamı yok..
10 Yorumla - Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat