Tav olma kelimesini sevmesemde. Sevdigim insan tarafindan dusunulup bir bardak su bile getirilmesi beni dunyanin en guzel hediyesinden daha mutlu eder.
Hediyenin yeterince romantik sayılması için belli bir tutarı aşmasını gerektiriyor devir.. (Çok özel bir şey olmadıkça..) Bizim de oturup boncuktan kuş yapacak halimiz yok
Bence ikisi de değil tamamen hediyelerin sistematik ve sürekliliğini göz önünde bulunduruyorlar. Sürekli devinim halinde tekrarlanmasını tercih ederler bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Tav olma kelimesini sevmesemde. Sevdigim insan tarafindan dusunulup bir bardak su bile getirilmesi beni dunyanin en guzel hediyesinden daha mutlu eder.
Luks seyler ilgimi hic cekmedi antipatik geliyor.
Pahalı hediyeler tav olacak kadar basit kadınlar kaldı mı ya? Önemli olan romantik ve en anlamlısını bulmak.
Hediyenin yeterince romantik sayılması için belli bir tutarı aşmasını gerektiriyor devir.. (Çok özel bir şey olmadıkça..) Bizim de oturup boncuktan kuş yapacak halimiz yok
Sevgiyle verilen pahalı hediyeleri sevmeyecek kadın yoktur.
Kimse 3 karat pırlantayla gümüş bir bilekliğin aynı heyecan ve mutluluğu oluşturduğunu söyleyemez.
Bence ikisi de değil tamamen hediyelerin sistematik ve sürekliliğini göz önünde bulunduruyorlar. Sürekli devinim halinde tekrarlanmasını tercih ederler bence.
Minimalist ve düşünülerek alınmış her hediyeye mutlu olur
( en azından ben de olay böyle işliyor )
Kisisine gore degisiyor kesinlikle bazen tatli samimi bi bakis gulus
Küçücük bir şey bile verse sevdiğimiz adam mutlu oluyoruz.
Ben romantik hediye severim ama hiç hediye almıyorum o ayrı 💔
Hediye tav olmuyorum. Cidden yani olmuyorum saolsınlar alıyorlar ama bana cazip gelmiyor
Düşünülerek alınan ya da kendi düşünüp yaptığı emeğini verdiği hediyelere ayrı bi tav oluyoruz
2 hediye seçeneği de olabilir bu kadından kadına değişir.
Sevdiğinden gelen anlamlı ve romantik hediyeye tav olur.
Pahalı hediyeye tav olmam, beni düşünmüş olmasına tav olurum…
⭐ Romantik hediyelerle başlamadan pahalı hediyelerin anlamı olmaz..⭐
Ben hediyenin maddi değerine bakmam. Duygusal bir hediye olması önemli.
Romantik hediyeleri severler kadınlar maddi hediyeleri fazla önemsemez
Şu fizikte bu yapıda karım olsun da pahalı hediyeyi bi şekilde istemsizce alırım zaten
Bence direk kredi karti vermek daha mantıklı
Kendi şansıma konuşuyorum ;benim huzurum olmadığı yerde isterse paraları bigudi yapayım bir manası değeri olmuyor. Adam olsun hediye istemez
Erkeklerin çoğu bile pahalı hediyeye düşüyor diger türlü kıymet vermiyolar kadınlar nasıl düşmesin
Kendi acimdan konusuyorum, pahali veya romantik hic bir hediyeyle tavlayamazsin. Uyumlu olursan tavlarsin.
Ben paraya ve pahallı hediyelere tav olan bi kızın tav olduğuna inanmam eğer bi kız seni fakirken seviyorsa işte ona inanırım
Hicte degil sen seversin deyip cikolata koyup kolye alsaydi normal yeterdi
Kullanmicagim ya da yemicegim swyi hwdiye kabul etmem
Doğru karar verebilen anlayışlı centilmen erkeklere değer verir kadınlar. Ve en iyisini hak ederler
Pahalı olan romantik hedayelere..
Kimden geldiğine daha çok bağlı bence
Kucuk hediyelerde mutlu eder no problem
Bana olmadigi kesin :D
Pahalı tabi birde azıcık şerefsiz erkekse goturur
İkisine de tav olurum 💅
Kendilerini tersleyen erkeklere tav olurlar
Kişinin beğenisine bagli
Kadın olarak bunu bize mi soruyorsun?
Pahalı hediyeler arasına sıkıştırılmış kitaplar...
Pahalı hediyeleri kim sevmez ki
Melisa Pamuka benziyor kız
Yerine göre bazen maddi bazen manevi değeri olucak
Bu dönemde pahalı hediyeler
Sen neden hoşlanırsın?
İçten gelen hediyeler.. pahalı olmasın
Direk paraya tav olurlar hediye işin süsü yalnızca
Romantik hediye isteyip pahalı hediyeye ilgi duyar
Genelde pahalı
Onlara tav olmam ki
Pahalı hediyelere
Romantik hediyeler