Bir erkek eğer kadınlar paraya tapıyor diyorsa bilin ki para dışında çekici bir özelliği yoktur (belki parası da yoktur bilemem). Bence kadınlar dinlenmeyi ve anlaşılır olmayı seviyorlar. Bu yüzden taş gibi kızların yanında hep sevecen erkekler var. Şerefsiz, zengin ve yakışıklı erkekler sadece yaz dizilerinde aşık olunası biri olabilir.
Sevdiğim insandan gelen küçücük bir şey bile beni dünyalar kadar mutlu edebilir sonuçta beni düşünmüş olması her halükarda beni sevindirir ama sevmediğim birinden çok büyük bir hediye almak beni zerre kadar mutlu etmez.
Mutluluk olarak aldığın hediye fark etmez aslında, asıl sorun güzel şeylerin pahalı oluşu yani pahalı olan bir şeyi aldığın zaman daha güzel olduğu için daha fazla mutlu olurlar ve bu sadece kadın için geçerli değil. Bir erkeğe araba alırsan mı daha çok mutlu olur yoksa tişört alınca mı? Öyle düşünmek lazım.
Fazla bir şey beklemeyen kadınlar fiyata bakmaz gönül yapan her şeyle mutlu olur ama sırf gösteriş yapmak için pahalı hediyeler isteyen kadınlar bu huyundan vazgeçmez
@Bahtıgüzel00 Kadın olmak bir erkeğin gözündeki ya da verdiği hediye ile ölçülmez. Kadın olmak duruşu ve gülüşü ile fark yaratmaktır. Yoksa dev göktaşı büyüklüğünde alyanslar ya da milyonluk hediyeler onu mutlu ve değerli kılmaz. Bu tip hediyeler onu metalaştırır
@itriedmybest bence o arada olan bi duygu degil mi? hani bir fakir hediye tamam aa 2. 3. ıyyh yeter yaa demezler mi? 😁 hani o arada 1 kac taneyi fakir bir hediyeyi " ben kanaatkarim kucuk seylerle de mutlu olabiliyorum" diye kendi kendilerini huzurlu etmek icin kabul etmezler mi yani kadinlar 😂😂
'fakir' birisini istemem ben, çünkü geçinmek önemli. maddi durumu yeterli olması yeter. zengin olmak iyi güzel ama şart değil sevdiğim birisi olsun maddi durumu yeterli olsun gerisi önemsiz
@itriedmybest Allahtan kork kadin ! 😂 bisey soyliyim mi? yeterli maddibdurumu olsun diyene yetiremessin ama zengin koca istiyirum diyeni fakirligine ikna edebilirsin 🙂 cunku seni kandiramassin 😉😁😁
fakirlik ayrı bir şey dostum, maddi olarak rahat geçinmek çok önemli. eğer düzenli çalıştığı bir iş varsa eşimin fakir değildir zaten çalışmayan bir insanı istemem demek istediğim. istersen takipten çık umrumda değil dürüst oluyorum ben. fakirlik ve orta maddi durumu karıştırma.
@itriedmybest burdan piskolog bir kiz asgari ucretli bir adamla evlenir mi sizce diye bir soru sor... kimin bos konustugunu gorursun... hayirli aksamlar
evet kimse kabul etmez, haklısın. ama ortada asgari ücretle çalışan beni seven ve aşık olduğum birisi yok. eğer olsa neden evlenmeyeyim karakter önemli karakter.
@itriedmybest canısi ben de uni okudum. sana sadece su kadarini soyliyim... "benimle cikacak ancak mimarlik muhendslik fakultesinden olmali... cok cool geliyor bana dusuyorum onlara... ogretmenligi okuyan dahi seme geliyor bana " dedigin gunlerin okulunun bitiminde birak asgari ucretliyle evlenmeyi sevgili olmayi gec flört zamaninda tanima asamasinda asgari ucretliyli oldugunu ögrendigin vakit bulasici hastalik tasiyan bir insandan uzaklastigin gibi asgari ucretli olan adamdan da uzaklasirsin hatta daha hizli 😁 senin suanki dusuncelerin ; "masabasinda oturup insan gucuyle yapilacak bir işi planlamaya benzemis" yani kollari sivayip işe koyulmanla masabadindaki planlarin asla bir olmaz... neyse bitsin bu gereksiz muabbet 🙂