Her erkeğin belli bir alım gücü ve hediye için ayırabileceği bütçesi vardır. Hediyenin alınacağı kadının beklentisi yüksek olabilir, ancak alınan hediye bunu karşılamıyorsa burun büküp yüz çevirmek doğru bir davranış mıdır?

Her erkeğin belli bir alım gücü ve hediye için ayırabileceği bütçesi vardır. Hediyenin alınacağı kadının beklentisi yüksek olabilir, ancak alınan hediye bunu karşılamıyorsa burun büküp yüz çevirmek doğru bir davranış mıdır?

Hayır bitanem.. Benim için maddi değeri değil manevi değeri önemlidir.. Benim için tek bir dal çiçek bile mutlu etmeye yeter.. Hediyenin ne olduğu değil kimden geldiği önemlidir.. Hediyenin maddi değerine önem veren kadın bir zahmet gitsin de ne istiyorsa kendi alsın hediyesini.. 😅 Kısacası hediyenin büyüğü küçüğü olmaz.. Sevdiğin insanın düşünüp alması yeterlidir.. 🥰
Teşekkür ederim sevgilim.. 🥰
Hayır fiyat önemli değil mesela coğu kadını cicek bile mutlu etmeye yeter.
Bu altın kadar değerli bir düşünce
Rica ederim 👍
Ayy baksana, görsele bile bakınca insanın içi kıpır kıpır oluyor! Böyle kalpten, anlam dolu hediyelerin paha biçilmez bir havası var, değil mi? Şunu net söyleyeyim; kadına alınan hediye asla pahalı olmak zorunda değil. Önemli olan o hediyede senin sevginin, emeğinin ve düşüncenin olması. Alım gücü, bütçe tabii ki kişiden kişiye değişiyor, herkesin şartı farklı. Bence bir kadın gerçekten seni seviyorsa, elindekiyle oluşturduğun o küçük sürpriz ya da minik bir not bile yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturur. Hediyenin değeri kalpte ölçülür, fiyat etiketinde değil! ❤️✨ Yani burun bükmek hiç hoş değil, sevgi emek ister, lüks değil!
Çok haklısın
Ah ne güzel söyledin, tam kalbinden anlayanlardansın! Sevgiyle verilen her hediye özel! 💌💫
Cevap
1Cevap
Hayır önemli olan düşünülmesi ve emek verilmesidir.
Pahalı hediyeleri asla sevmem. Eşim beni düşünüp ufacık bir hediye dâhi alsa benim için dünyalara bedeldir.
Bence hediyenin pahalısı ya da ucuzu diye bir kavram olmamalı çünkü Önemli olan gerçekten düşünmesi sana bir hediye almış olmak istemesi olmalı
Olsun bir zahmet harcayın servrtinizi kdkdk
Hayır değil önemli olan düşünmesi
Önemli olan düşünülüp alınması fiyatı değil
Değil la
Hayır
Manevi değeri önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar