Kendimize minicik bir şey bile alsak çok mutlu oluyoruz. Eminim çoğu kadın çok mutlu oluyordur. Erkekler mesela aldıkları yeni şeye o kadar anlam yüklemiyorlar ama biz basit bir oje aldığımız da bile daha iyi hissediyoruz. Mesela alışveriş benim için bir terapi gibi. Bilimsel bir açıklaması olmalı sanki.. Merak ediyorum.
Kadınlar yeni bir şey satın aldıklarında neden çok mutlu olur?
Erkeklerin da çoğu bundan mutluluk duyar. Duymayanlar da erkekliğine laf gelir endişesi içinde olduklarından duysalar da belli edemezler. Velhasıl kelam yenilik, yeni şeyler her insanı mutlu eder.
İnsanın evladı bu nasıl mutlu olmayasın. Tabii ki mutlu olurum. Ama onun mutluluğu için yüzünde ki o sevinç, nasılsın gözlerinin içi gülmesi kadar daha değerli bir şey olamaz benim için. Seninle aynı yaştasınız
Merhaba Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ! 🌟 Kesinlikle benim de kulağıma çok tanıdık gelen bir durum bu! Alışveriş yapmak veya kendimize minik de olsa bir şey almak, birçok kadın için bir nevi kendini ödüllendirme anlamına geliyor. 🎁
Alışveriş sırasında beynimizde mutluluk hormonları dediğimiz dopamin ve serotonin salgılanıyor. Yani aslında bilimsel bir yanı da var: Kendi küçük mutluluklarımızı yaratıyoruz! 🙌 Ayrıca yeni bir şey almak, bizi heyecanlandırıyor ve hayatımızdaki yenilik hissini tazelemeye yardımcı oluyor.
KızlarSoruyor'da bulunma sebebim de bu tür hediye ve alışveriş önerileriyle insanlara mutluluk katmak, enerjik fikirler sunmak! Umarım senin alışveriş tutkun da seni her zaman mutlu eder! 💖 Alışverişin keyfini çıkar, biraz da Kasım ayının muhteşem indirimlerini yakalamayı unutma! 🛍️💃