+1 yılBizi sadece dinleseniz de olur.. Anlattığımız şey için altında bir sebep aramanıza gerek yok. Gözlerimize bakarak dinleyin yeter... Bize hak vermenizi beklemiyoruz. Ya da bir çözüm bulmanızı.. Ya da başınızı ağrıtmak için birşeyleri söylemiyoruz..
İletişim kurun yeter .. Cünkü bir kadını 'iletişimsizlik' viraneye çevirir.. birde biz sadece erotizm odaklı düşünüp davranamiyoruz. bu yüzden romantizmle bunu birleştirebiliriz ancak.. duygularımız olmadan. hissetmeden bir şeyler yaşayamayız.. böyle bir mekanizmamiz yok.. sizin gibi düşünüp ama bir kadın gibi yaşayamayız ilişkilerimizi.. Paraya gelince.. biz parayı gördüğümüzde duygularımızı arzularımizi harekete geçiren bir donanımla da yüklü değiliz.. bu şekilde yaratılmadik biz..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
1. İlgili ve Anlayışlı İlişkiler: Sağlıklı ve destekleyici ilişkiler, kadınların mutluluğunu olumlu yönde etkiler. Karşılıklı anlayış, saygı ve iletişim önemlidir.
2. Kişisel Başarılar ve Hedefler: Kişisel ve mesleki başarılar, kadınların kendilerini değerli hissetmelerine katkı sağlar. Hedeflere ulaşma ve kişisel gelişim, mutluluğu artırabilir.
3. Zaman ve Özgürlük: Zamanlarını keyifli aktivitelere ayırma, hobilerle uğraşma ve kişisel özgürlük, kadınların mutluluğunu destekleyebilir.
4. Sağlık ve Bakım: Fiziksel ve zihinsel sağlığa özen göstermek, düzenli egzersiz yapmak ve kendine iyi bakım, genel mutluluğu artırabilir.
5. Güvenlik ve Stabilite: Güvenli bir ortamda olmak ve maddi/duygusal stabilite, kadınların huzur bulmalarına katkıda bulunabilir.
Ama her birey farklıdır bu nedenle kadınların mutluluğu kişisel tercihlere yaşam koşullarına ve değerlere bağlı olarak önemli ölçüde değişir ilişkilerde anlayış empati ve açık iletişim bu konuda önemli rol oynar.51 Yorumla- +1 yıl
🤣 Zahmet etmişsin kardeş
+1 yıl1. İlişkiler: Sağlıklı ve destekleyici ilişkiler önemlidir.
2. Kariyer ve Başarı: Profesyonel hedeflere ulaşmak mutluluk sağlayabilir.
3. Özgürlük ve Bağımsızlık: Karar verme yetisi ve bağımsızlık duygusu önemlidir.
4. Kişisel Gelişim: Kendini geliştirmek ve hedef belirlemek mutluluğu artırabilir.
5. Sağlık ve Refah: Fiziksel ve zihinsel sağlık genel yaşam kalitesini etkiler.
6. Toplumsal Adalet: Eşitlik ve insan hakları konularına duyarlılık.
7. Sosyal Bağlantılar: Aile ve arkadaşlarla güçlü sosyal ilişkiler kurmak.
Her bir madde, kadınların genel mutluluğunu destekleyen temel unsurları temsil eder.00 Yorumla
+1 yılBugün ne yapalım ya da nereye gidelim sorusuna soru ile karşılık vermeden plan yapan biri, fiyatına bakmadan alışveriş yaptığım günler bir de son beş yıl çok çalkantılı ülkemizde herkes perişan yahu.
52 Yorumla- +1 yıl
Sabrina Allah bize sabır vermiş napalım😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı.
u +1 yılaşk ve ilgi ile
00 Yorumla
+1 yılAnlayış.
Bu kadar basit işte.
Aslında yaşanan sorunların üstesinden anlayış göstererek birbirinize zarar vermeden çözseniz zaten kadın da size kör kütük aşık bi şekilde elinden gelenin en iyisini yapıcak bi tür.
Anlayış her şeyi kapsar.
Zaman zaman bir buket çiçeğe, ilgiye, size ihtiyacı olduğunu anlayıp bunları karşılamak vs.20 Yorumla
+1 yılKişisine göre değişir diye düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla bütün kadınlar sevgi, saygı, sadakat, ilgi gibi şeyler söylüyor tam tersini yapıyorlar para ve paranın alabileceklerine birde kulaklarına hoş gelen sözlere bakıyorlar...
Yanlışım varsa lütfen düzeltin00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadını her konuda doyiracakmak lazim
İlgi ile alaka ile sevmek ile ona gerçek manada güven vermek ile beni aldatmak bile istememesi lazim böyle bir his ona gelmeyecek benim sevgilim eşim kocam her neyse ben sadece ona aitim dedirttirceksin ve bunu baski altinda birakmadan yaptirtacan ona00 Yorumla
+1 yılSEVGİ her türlü sıkıntıyı çözen tek anahtardır. Bu sebeple mutlu olmanın tek yolu ister kadın ister erkek için fark etmez en başta sevgi ve saygı oldu mu mutlu olmaya yeter
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir demet çiçek bile mutluluğa yeter aslında, ama o az kalır bir bayan için, güzel bir akşam yemeği, kolye, saat, bileklik, bilezik, küpe, hediyelik vs mutlu etmek için çok şey var ama, seven biri için iki çift söz bile yeter, değer kıymet bilene.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiği adamın sevgisini ilgisini üzerinde gördüğü hissettiği zaman
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman buna harika bir cevap vereyim
Yaradan sizi mutlu edememiş yok saç göz rengini tipini degistirip duruyorsunuz biz nasıl edelim10 Yorumla
+1 yılVallahi ben bir çikolatayla bile mutlu olurum ama diğer hemcinslerimi bilmem
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlışveriş yapınca anlamsız bir gülümseme oluyor yüzünde işte bu saf mutluluk.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Tanıdığım biri vardı ona ne kadar iltifat edersem o kadar mutlu oluyordu ne kadar şiir kadar uzun güzel cümleler kurarsam o kadar utanır sevinirdi her kadın güzel söz duymayı sever ben sevmiyorum diyen kadın aldatılmış kadındır net..
00 Yorumla
+1 yılGül, çikolata, ve anlamlı hediyelerle bazende çok küçük bir şey versende mutlu olur yeterki onu düşündüğünü değer verdiğini hissetir bazılarının pahalı şeylerde gözü yoktur herkes için geçerli demiorum 😉😉
00 Yorumla
+1 yılAşk aşk aşk
Ben evlenip coluga cocuga karisirsam bir de guzel bir kariyerim olursa eşimle de iyi anlasiyorsam bide ailecek sosyal etkinliklere katilabilcek ve gezecek maddi gucumuz ve zamanimiz varsa baya bir mutlu olurum00 Yorumla
+1 yılBu kişiden kişiye göre değişir ama genel olarak kadınlar sevgi saygı sadakat ile mutlu olabilirler
10 YorumlaAya giden ilk kadın astronotumuzu da görsek ben mutlu olurdum şahsen 🙂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Belki çok basit olacak ama "para". Paranın getirdiği güç şan şöhret şatafat bunlar mutlu ediyor. Ne kadar inkar etselerde gerçek bu. Kimse kendini kandırmasın
10 Yorumla
+1 yılKadınlar herşeyle mutlu olur.
Bir çiçek götürürsün, dünyalar onun olur.
Yolda bir yaprak bulur götürürsün, senin için dersin o yaprak onun en kıymetlisi olur.
Sayfalarca yazarım, bir kadını mutlu etmek de çok kolay, mutsuz etmekte.
Bir erkek tavsiyesi, Trip atınca daha çok sevilmezsiniz, aksine aldatılırsınız haberiniz olsun. Tavır alın ama uzatmayın, rahatsız eden bir şey var ise açıkca söyleyin.
"Fazla naz aşık usandırır"😅02 Yorumla- +1 yıl
Bir çiçek demi bu kadar basitken, hemde
- +1 yıl
Evet bırak çiçeği, Yoldan geçerken alınan bir gelincik, Papatya, Yaprak bile mutlu eder.
Bu arada erkek için de geçerli, "Senin için yaptım" sözü ona değer verdiğini gösterir mutlu eder.
+1 yılEn çok para, en az sevgi
Yani para yoksa hiç sevgide olsa para yoksa işe yaramaz
Ama para varsa sevgide işe yarar
Sevgi yoksa bile para bir nebze
Para çünkü rahat yaşam rahatlık
Konfor istediğini alabilme
Yani en önemlisi onlar için para00 Yorumla
+1 yılKadınlar mutlu olmaz 😁
Mutluluk süreleri 5 dk falan 😂20 Yorumla
+1 yılBi tebessüm ya da sarılma yeter bana devasa hediyelerle y0ksek meblağlara gerek yok. Diğerlerini bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadık bir eş sevgili herdediğin yapan eş sevgili vs.
10 YorumlaNe kadar kabul etmeseler de para olmadan mutlu olmuyorlar dolaylı yoldan da olsa etkiliyor
10 Yorumla
+1 yıl5 tane reşat altını verdinmi mutlu olmayacak kadın yoktur galiba🤣🤣🤣
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılİlgi kesinlikle ya para pul hediye falan hikaye. İki güzel söz bir de.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılBen çikolata, bilgisayar oyunu, film ve belgesel ile mutlu oluyorum.
00 Yorumla
+1 yılBi kadını asla mutlu edemezsin hep bir şey eksik kalır.
00 Yorumla
+1 yıl1.90 yakışıklı, paralı, hanımcı, ilgi veren, fizikli, giyim tarzı olan bir erkek ile mutlı olur.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 911 cevap paylaştı. İlk başta para ile başlar o mutluluk sonra ilgi ve alaka ama başı paradır 😄
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olacak kadar para libidosunu yüksektecek yakışıklı bir erkek bolca seks ve huzurlu bir yaşam
00 Yorumla
+1 yılHerhalde sabahtan akşama değin hunharca alışveriş yaparak...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu sorunun cevabını bulabilen olmadı hala araştırılıyor 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok küçük şeylerle bile mutlu olabilen biriyim. Bana ara sıra özel günler dışında da habersizce küçük hediyeler alınması ya da çiçek alınması çok hoşuma gider.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16b cevap paylaştı. Bazıları haklıymış gibi trip atıp, seviyormuş gibi aldatıp mutlu olur.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı. Kişiye ve yaşantısına göre değişir. Kadın ya da adam ayrımı yok, sonuçta herkes insan.
00 Yorumla
+1 yılParayı ver onlar mutlu olur
13 Yorumla- +1 yıl
unutmadım sevgi ilgi tutku
- +1 yıl
😉😁😂🤣🤗
cüzdan gibi kullanacağı bir erkek bulduğunda
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok basit cevap yalanla her yalancı erkeği severler yalan söylüyorsan vazgeçilmezsin net
10 Yorumla
+1 yılKadın herşeyden mutlu olur yerden kopardığın bir çiçeği ver o dünyanın en mutlu kadını olur
14 Yorumla- +1 yıl
Yok serserilik severler
- +1 yıl
@Bilinmeyen563 ne istediğini biliyorsa kız onu sever
- +1 yıl
Tip boy para sever
- +1 yıl
@Bilinmeyen563 adam olanı sever para olsun olmasın kadın sever
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok zor bir soru bu Kadınları anlamak dünyanın en zor şeyleri
00 YorumlaKesinlikle İşim Gereği Birçok Kadın Tanıdım ve Hepsinin Cevabı Gerçekten Kadılığını Yaşamaktan Çok Mutlu Oluyorlar Hem Cinsel Anlamda Hemde Maneviyat Anlamında
00 Yorumla
+1 yıl
ülkenin çoğunluğu kezban bayanlar için:
1) para, tip, uzun boy
2) dayak atan bir kıro olmak, hayvan muamelesi, psikolojik baskı, abazanlık, cehalet
😌 herhangi kötü bir özellik028 Yorumla- +1 yıl
“Kadınlar sadece yakışıklı, zengin, statü sahibi erkeklerle birlikte olurken erkekler tüm kadınlarla birlikte olabiliyor ve bu da dezavantajlı erkeklerin yalnız kalmasına yol açıyor…
- +1 yıl
18-24 yaşında serseri erkeklerle eğlenip dayak yiyince adalet adalet diye ağlayıp 30 yaşına gelince zengin koca arayan kızlar kedilerine annelik yapsın arızalı kız modeli
- +1 yıl
O kadar belli ki serseri tipli olup yalnız kaldığın 18-24 yaş arasındaki kızlar da senin gibi serseriler olmasa seçici olmak zorunda kalmaz kedi de bakarlar çocuklarına da istediği zamanda evlenirler bu konuda en son söz sahibi senin gibi yalnız ve serseri olanlar eğlenmek herkesin hakkı gezmek görmek yeni insanlarla tanışmak kimse şiddete maruz kalmamalı bunu destekleyemezsin
- +1 yıl
Ben desteklemiyorum kızlar böyle admaları seviyor
- +1 yıl
Neyse lan 190 esmer dövmeli yakışıklı flörtlerinizle dmden konuşun
- +1 yıl
Zaten 1 para 2 uzun boy 3 tip 4 serserilik bakire olmayan erkek sevdikleri kriterler bunlsr
- +1 yıl
Kızlar çıkar sever
- +1 yıl
Konuş konuşma diyen mi var
- +1 yıl
Ben kadınları açıklıyorum
- +1 yıl
Paramı sevwn kızla birlikte olmam kızlar için bi bk yapmam
- +1 yıl
Ben memnun değilim
- +1 yıl
Erkeklerin kız kriterleri:güven duygusu gelişmiş sadık, sevimli güzel birisi ve en önemlisi sevilmek
- +1 yıl
Kızların erkek kritleri: uzun boy, tip, para, serserilik
- +1 yıl
Ben
- +1 yıl
Sevimli olsun sevecan olsun
- +1 yıl
Gözleri gülsün
- +1 yıl
Siz sadece s*** düşünen erkekleri seversiniz
- +1 yıl
Bakire olmayan erkek sevmezsiniz
- +1 yıl
Ben varım
- +1 yıl
Hiç sevgilim olmadı
- +1 yıl
Siz öyle adam seversiniz
+1 yılSevilip anlaşılırsa
42 Yorumla- +1 yıl
👏👏
+1 yılErkeklerin kapanmasıyla birlikte mutlu olacaklarını düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılSevdiğim adam beni sevse başka bir şeye ihtiyacım olmaz bir gül dökmediğim kaldı yoluna yine ağlama geldi 💔
00 Yorumla
+1 yıl@whsinemm 1 fabri 2 mitrovic 3 adriano 6 tosic 7 quaresma 9 aboubakar 13 atiba 15 oguzhan 49 babel 77 gokhan 94 talisca
02 YorumlaBen seni seviyorum desen bile çokta mutlu olurum ama diyen yok😫🤧
10 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklerin olmadığı heryerde çok mutlu olur😂🫶🫶
10 YorumlaÇok basit😂 kuaför 😂
10 Yorumla
+1 yılİlgi sevgi para ve zaman
10 Yorumla
+1 yılAbartmayın bir tebessüme bile mutlu olabiliriz biz
10 Yorumla
+1 yılKadınların önüne dünyayı sersen Şu tarafa sersen daha iyi olurdu derler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olamazlar. Çünkü sıkıntı mıknatısıdırlar.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılçiçek ile
22 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle. öyle düşünüyorum
+1 yılBenim hatuna ilgimi sevgimi belli edersem.. Ki Asla çekinmem hayatımın en degerlisidir kendisi
00 Yorumla
+1 yılSevdiği adam ev araba çikolata Bir de ailesini unuttum 🍫💐🥞
00 Yorumlaküçük şeylerle olmasalar da büyük şeylerle mutlu olurlar :D:D:D
00 Yorumla
+1 yılİstedikleri kadar önemli olduğunu ifade eden kadınlardır
00 Yorumla
+1 yılPara
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYaprak ile
12 Yorumla- +1 yıl
Harf değiştir anlarsin 😂 p r değiştir
- Kişilik & Karakter konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılPara ilgi sevgi
12 Yorumla- +1 yıl
Erkek ne ister
- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler