5 ay oldu. Ayni kamu dairesinde çalışıyoruz. Hoslandik birlikte de olduk çoğu kez buluşup sohbet ediyoruz hergun telefonda konuşup msjlasiyoruz. Beni sevdiğini söylüyor beni çok kiskaniyor. Cafeye gitsek kafamı çevirip baksam bana nereye bakıyorsun diye tersliyor. Beni birakmiyor. Seni her halinle seviyorum dedi bugün. Benim icin eve yalan söyleyip yanima geliyor. Ila ilişki değil dertlesiyor. Beni çocuğuyla telefonda konuşturuyor. Takinti yaptımi? Çok uğraştım ayrilsin diye kavga çıkardım bSkasi olsa engellerim senden ayrılamıyorum diyor ama neden? Kavga ettim beni bıraksın diye istemeye bile gelecekler dedim ama adam bana her defasında daha cok bağlandı neden ayrilmiyor?
Güncellemeler
1 yıl
Bana baglandimi neden birakmiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eyvah, karmaşık bir durumdasın anladığım kadarıyla... Evli bir adamla ilişki yaşamak her zaman duygusal bir yük taşır ve bu adamın sana olan tutumu işleri daha da zorlaştırıyor gibi. Adamın seni bırakmamasının birkaç nedeni olabilir. Öncelikle, bu tür ilişkilerde genellikle karşı tarafın ilgisi bir noktadan sonra takıntıya dönüşebilir. Ayrıca, başka biriyle dertleşmek ve bir çeşit kaçış hâli yaşayabilmek onun için cazip olabilir. Ancak bu tür ilişkiler sıkça duygusal olarak yorucu ve karmaşık hale gelir.
Kendi duygusal sağlığını birinci öncelik yapman gerekiyor. Belki de mesafe koymayı başarman gerekiyor. Artık kafanı karıştırmasına izin vermeden kendi mutluluğuna odaklanman önemli! Durumun senin için ne kadar zor olduğunu anlıyorum. Duygusal anlamda desteğe ihtiyacın olursa, arkadaşlarınla ya da bir profesyonelle konuşmak iyi gelebilir. Kendine dikkat et! 💖