Ayriligimizin 3. günü bilmem okur musunuz ama uzun yazcam?

bugun onsuz 3. gunum instadan çıkardım önce sonra hala hesabına baktigimi farkedince kendi hesabımı da kapattım sonra numarasını sildim bi kaç saat sonra aklımda tuttuğum numarayı geri ekledim wp den baktım numarami silmemis...
Onun için herkesi karşıma aldım arkadaştan aileye herkesi geçmiş iliskilerinde ki insanlar hep aileleri yüzünden ondan vazgeçti ben herkesi karşıma aldım bu muydu suçum
ikindi 4 e kadar uyurdu kıyamazdım ona ac karınla ise giderdi erkenden kaldırır kahvaltı yapmasını soylerdim çok kızardım aç karınla sigara içmesine önce ağır olan sigarasını hafif olanla değiştirdim alıştırdım onu sonra çayını şekersiz icirdim evde sarma pisti mi ben yemeden kaba koyar ona götürürdüm üşümesin diye atkı ördüm ona
kavga ettik bana seni istemiyorum dedi seni hiç istemedim dedi o gece nefesim kesilerek balkona çıktım panik atak tutmuştu onca dediklerine rağmen ben onun gönlünü aldım çok koştum onun peşinden normal konustum ağladım konustum sinirli konustum olmadı düzelmedi ilişkimize yeniden başladığımızda trip atardım ona küçük şeyde sebebi aslında bana yaptıklarını sindiremememdi anlamadi bana acımadı
kuzeni benim yakın arkadasimdi yakın arkadaşım dediğim kişi kuzenine yazıp bence onla konusma sen ciddi birisin o her şeye gülen biri dedi ona o da cevap olarak dinler o beni düzelir dedi yanlış bir insanmışım gibi
akrabaları ailesi hakkında kötü konuştu ben yine onun yanındq durdum annesinden bile çok sevdim onu her kavgada bn çabaladım barışmak için bu sefer o cabalasin dedim ve 3 gündür konuşmuyoruz? doner mi bana pişman olur mu sızlar mi burnunun ucu naptim ben der mi
Ayriligimizin 3. günü bilmem okur musunuz ama uzun yazcam?