Benden 30 yaş büyük bir adamdan hoşlanıyorum ve bu kişi alkolik evlenmek istiyor evlensem hata mı etmiş olurum benim yaşım 26?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılYahu sen aklını peynir ekmekle mi yedin, kesin bizi trollemeye çalışıyorsun, gerçekse bu durum rica ediyorum kendine kötülük yapma, hem adam senden 30 yaş büyük, üstelik alkolik, yahu alkolik olmasa bile 30 yaş büyük.
Diyelim yaş farkı yok yine de alkolik bir adamla evlenmemelisin, bence içki içen birisiyle evlilik yaşanmamalı, içki tüm kötülüklerin anasıdır.
Hata mı yapıyorum diyor ya, göz göre göre felaketine yürümek denir buna, o adamın çocukları, torunları vardır, bir de onlarla mı uğraşacaksın canımın içi.
Sen kendini değer vermelisin, berbat bir hayatı layık görmemelisin kendine, bile bile mutsuzluğa yürümemelisin, lütfen kendine kötülük yapma01 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel konuştun ben o kişiyle 14 ay boyunca aynı evi paylaştım gerçekten alkolik bir adamla annemin için yaşamak çok zor en ufak şeye bile kavga çıkartan bir kişi oluyor ruh hali çok değişiyor ve her gün içiyor bazen üç gün boyunca aralıksız içtiğin gün oluyor içten de kavgalıysak tartışma kavga şiddet aldatmak küfür saçma sapan hareketler evden atmalarçok pişmanım
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılSence hata olmaz mı düşünsene alkolik biri ve içiyor akşam gelip sana doğru düzgün bir tavır göstermiyor bunun yerine 1 yerinde olmadığı için şiddet uygulayabilir bir şeyleri kırıp dağıtabilir kendine zarar verebilir sana verebilir çocuklarınız olursa çocuklarına zarar verebilir ve bunları hepsini bilinçsiz bir şekilde yapar çünkü alkolün etkisindedir ayrıldıktan sonra her şey iç işten geçmiştir bir arkadaşım tavsiyesi vardı hiçbir zaman alkolik hiçbir zaman alkol kullanan bir adamla birlikte olma diye seni harcar çünkü hatırlamaz çünkü ütopik bir dünyada yaşıyordur gerçekten de öyle alkollü bir insan sana değer veremez çünkü kendisine de vermiyordur fiziken maddenin manen hiçbir şekilde kendini değer vermeyin sen sana neden versin nasıl versin bunları bir düşün
10 Yorumla
1 yılDün akşamda yazdim
Bir süre birlikte yaşadin. Onunla bir ömür geçmeyeceğini sende biliyorsun
Ve çaresiz hissediyorsun kendini. Ailen yok, ekonomik özgürlüğün yok. O yüzden de bu yolu kendine kurtuluş gibi görüyorsun
Hata olduğunu bile bile.
Bu kötülüğü kendine yapma029 Yorumla
Soran1 yılAilem var benim yok değil
- 1 yıl
Kaçtım demiştin. Aranız bozuk mu ailenle
Soran1 yılBozuk ama gitsem kabul ederler
- 1 yıl
Çalışıyor musun peki
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Mantığın ne diyor
Kalbin ne diyor
Onunla devam edip etmeme konusunda
Soran1 yılMantık olarak düşünürsen doğru olmadığını onunla bir ömür geçmeyeceğini düşünüyorum ama kalbim öyle söylemiyor onu özleyeceğim seviyorum ama diyorum ki bir de bunu işin sonu var o daha çok yaşanacak benim benim enerjili zamanlarımda o bana ayak uyduramayacak yanımda dede gibi duracak bu boyutunu düşündükçe işim daha zorlaşıyor
- 1 yıl
Sendeki durum sevgi falan değil. Sen sevgi sanıyorsun
Senin zor durumunda yanında oldu sana destek oldu. Şimdi sende vicdan yapıyorsun terketmemek için
Sadece alışkanlık senin durumun
Soran1 yılO beni defalarca evden kovdu polis çağırdı evden attırmaya çalıştı dövdü hakaret etti vicdan çekmem yani onu bırakıp gitsem vicdan azabı çekmem beni aldattı gecenin ikisinin üçünde kadınların yanına gitti vallaha hakaret etti tepemden tırnağımıa kadar eleştirdi ağza alınamayacak küfürler etti insanların içinde beni rezil etti sokak ortasında dövdü yani çekip gitsem vicdan azabı çekmem
- 1 yıl
Bunları sana yaşatan biriyle hala devam ediyorsan kendine kötülük yapıyorsun
Bir insan kendine yaptığı kötülüğü 7 duel toplansa yapamaz
Sen kendine saygını bile kaybetmişsin.
Git çalış ekonomik özgürlüğünu kazan. Kendine bir hayat kur
Cidden bu kötülüğü kendine neden yapıyorsun hala. Bunlar yaşatan birini seviyorum diyorsan kesinlikle beyin nakli yaptırmalisin
Soran1 yılEvet insanın kendi yaptığı kötülüğü yedi cihan bir araya gelse yine yapamaz derler çok doğru kendi hatamı cezasını çekiyorum kendim bile bile ateşe attım mesela daha dün bile gecenin ikisine kadar içti şu an bile içmeye başladı öğlen saat 12:00’de tekrardan içmeye başladı gündüz yani ve yarın evde pazar evde yarın sabaha kadar içecek eminimhiç huzurum yok çocuk istemiyor evlendim ama düğünüm olmadı kınama olmadı nişanım olmadı sadece bir yüzük taktı bu kadar
- 1 yıl
Ee evlenmişsin zaten hala neden evlilik olur mu diye soruyorsun o zaman
Herkes tercihlerin bedelini öder bunu tercih eden hataya devam eden sensin - 1 yıl
Sen evlendin mi la bu Adamla?
Soran1 yılEvet şu an beraber yaşıyoruz ve şu an bile alkol içiyor
- 1 yıl
Abi bu milleti trolluyor ya aklı olan böyle bisey yapmaz
Soran1 yılYemin olsun trol değil
- 1 yıl
Boşuna şikayet etmeyi bırak. Sen zaten evlenmişsin.
- 1 yıl
İyi trol değilse keyfini çıkar şikayet etme. Beyinsizliginin bedelini sen ödeyeceksin tabiki biz değil
Soran1 yılAma mutlu değilim hergün içiyor şu an bile içiyor
- 1 yıl
Ya birlikte yaşadin gördün neden evlendin o zaman
Soran1 yılAptallık
- 1 yıl
O zaman git kendine is bul ekonomik özgürlüğünu kazan. Ve boşan kurtul
Soran1 yılDoğru söylüyorsun
- 1 yıl
Günlerdir aynı soruyu soruyorsun.
Bu ne dua ile düzelir. Nede sihirli değnek var elimizde.
Bunun için senin mücadele etmen, komfor alanını çıkıp azim göstermen gerek
Soran1 yılEvet geleceğim için o kişiden kurtulmam lazım
- 1 yıl
Ne mezunusun. Daha önce çalışma hayatın oldu mu
Soran1 yılLise mezunu özel güvenlik kartım var
Soran1 yılNeyimvarkii neden
- 1 yıl
Ya boş ver şu ergeni. Abaza abzza cinsellige çekiyor. Beyinsiz
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. sen 40 olunca o70 olacak ve ya ölecek ya da bakıma muhtaç olacak hasta bakacak ya da dul kalacaksın hem de kadınlığının en güzel yıllarında iyi düşün
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yıl56 yaşında bir de alkolik babandan büyük muhtemelen yazarken sana mantıklı geliyor mu çocuk ta değilsin düşünmen gerekiyor bağımlılığı olan ve ölmek üzere olan biri aranızda bir kuşak farkı var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılyaş farkı çok uzak durun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılben şunu psikolojik anlamın da şöyle algılıyorum baban dan almadığın sevgiyi bu adamdan alıyorsan sana o gerçek sevgi gibi geliyor seni asla yargılamıyorum olabilir bunu düşünmüş olabilirsin ama bunu yapmamalısın yaşın genç ve hayatına seni çok seven kendi yaşıtlarından biri elbette çıkacaktır. Seni maddi gücü ile ya da seni sevdiğini sandığın o ilgisiyle asla ilerleme kaldı ki bağımlı biri sana hayatı mahvedebilir gençliğini çöpe atarsın kendine gel ve düşün bu gerçek bir sevgi değil hayranlık sadece kendini sen sev sonra seni gerçekten seveni bulacaksın umarım bu yanlış düşünceden bir an önce kurtulursun. sevgiler🌻
10 YorumlaBagımlı olması güzel degilmiş, alkol bağımlısı olan kişilerle hayat sürmek çok zor bir arkadasımın babası ve başka bir komşumuz o şekilde alkol bağımlısı, her gün kavga ediliyor evlerinde, ben ve bütün komsular seslerini duyuyoruz. Yaş için yorum yapamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Bence bir psikoloğa görünür olmadı aklı salim bir büyünüzden yardım alın normal bir durum deyil kendinden 30 yaş büyük ve problemli birnden hoşlanmak için en yaşadınız bilmem sağlıklı olmadığı kesin Allah yardımcınız olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı yaştayız senle lütfen bu hatayı yapma bak hata diyorum çünkü 30 cidden çok belli ki bi takım yanlış düşüncelerdesin senin bu kıskanma ve hoşlantı sandıkların normal değil, psikolojik destek almanı öneririm. Lütfen o adamla da görüşme yazık etme kendine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevdiği adam.
12 Yorumla
Soran1 yılBukadar cirkin degil
1 yılHem de çok büyük bir hata etmiş olursun. Şaka mı yapıyorsun sen? 56 yaşında adamla ne işin var? Kendine göre birini bulsana?
03 Yorumla
Soran1 yılSeviyor muyum sevmiyorum bilmiyorum ama belki takıntı haline getirdim o kişiyi hatta kıskanıyorum bile yani 56 yaşındaki adamı kıskanıyorum şaka gibi
- 1 yıl
Yol yakınken dön yanlışından. Kendinden 30 yaş büyük birini sevmen mümkün değil.. aklını kullan lütfen, yapma etme
Soran1 yılBen de öyle düşünüyorum yol yakınken dönmem lazım yoksa daha çok bataklığa batacağımı düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. dün burada 26yaşında biri 56 yaşındaki adamla evliyim ama alkolik demişti bu kdr tesadüf olmaz bence..
evlimisin değilmisin
adamın yaşı drt değil alkolik olması daha dert00 Yorumlatabii ki hayatını zehir edersin. sence onun yaşıtları niye onu tercih etmiyor yani o yaşa kadar gelmiş niye hala evlenmemiş biraz düşün be
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBu ara bu tür sorulari çok görmeye basladim, hem cok buyuk hemde alkolik, noluyoruz ya, hic mi yasina uygun yok
00 Yorumla Biz en fazla 21 yaş küçüğünü bulabildik adam 30 yaş küçüğünü bulmuş
Alkolik bir adamla ne işin var00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılAlkolik olması sıkıntı her türlü ayda yılda bir içer anlarım ama sürekli içiyorsa sıkıntı herif bir ayık gez sinir bozucu.
00 Yorumla
1 yılKoca olarak değil bankamatik olarak kullanacaksan üstün üç beş daire yapıp araba alacaksan evlen ölünce emekli olursun rahat rahat yaşarsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 26 ve 56 valla bravo. Seni gören baban zannedecek, adamı gören de kızın mı diyecek...
Uzaktan nasıl göründüğünü gör diye söyledim.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYok canım ahiretini kurtarmış olursun
yaşlı sevindirirsin
icince altını falan temizlersin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sizi neyle beslediler de bu hale geldiniz acaba..
05 Yorumla
Soran1 yılNeden hiç kimse onaylamıyor çok mu büyük bir alkolik ve yaş farkı
Soran1 yılAilem de onaylamadı zaten ve ben kaçarak evlendim 14 ay boyunca beraber yaşadım ve alkolik bir adamla gerçekten yaşaması çok zor hayatımın en büyük kararını ve hatasını yaptım bile bile ateşe yürümüşüm
Soran1 yılAyrılıp alemin yanına dönmeyi düşünüyorum
1 yılBebeğim bu soruyu sormadan önce içmediğinden Emin misin
04 Yorumla
Soran1 yılHayır içmiyorum
- 1 yıl
Eeee o zaman?
Bu dengesiz soru nedir?
Soran1 yılYanlış yaptığımın farkındayım
- 1 yıl
Eee daha ne duymak istiyorsun bizden?
canımsın olduğunu mu diyelim yüzüne?
Tam olarak ne duymak istiyorsun bizden?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSeni hatirladim bu konu hakkında bukadar kararsız olmana şaşırtıyorsun
05 Yorumla
Soran1 yılEvet çok kararsızım herkes olmaz diyor hayatını mahvedersin kendini ateşe atarsın diyor
- 1 yıl
İnsanlar seni tanimadigi halde seni düşünüyor burada sen halen bu soruyu soruyorsun bence bu düşün bukadar tepki uyarı aldın
Soran1 yılYani hiç kimse hayırlı olur iyi olur güzel olur demedi hepsi pişman olursun sonunu kendin getirmiş olursun hayatının hatasını yapmış olursun diyorlar ama ben anlamıyorum galiba takan tarihini getirdim o kişiyi gözümde çok büyüttüm
- 1 yıl
Bukadar uyarı sende birşeyler uyandırmıyorsa ozaman yasayaip görmen gerekiyor
Soran1 yılZaten 14 ay boyunca beraber yaşadım ve gördüm alkolik bir adamla aynı evinde yaşamak çok zor normal bir şey söylesem bile alkollüyken buna alınıyor kavga çıkartıyor trip atıyor ruh hali değişiyor sabaha kadar içiyor çok sinirliyse kavgalıysa dövüyor hakaret ediyor aldattı beni kaç defa kadınların yanına gitti beni bırakıp polis çağırdı beni evden attırmaya çalıştı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYapabileceğin en doğru, mantıklı, akıllıca bir hareket olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bu soruyu ben sormuş olsaydım bana tavsiyen ne olurdu canım objektif ol ne derdin bana
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nikah dairesinden sonra önce karakola sonra mezarlık işlerine uğramayı unutma
01 YorumlaDüzelmeye çalışmak gerek olmuyorsa hayata bulaşılmazz derim yinede senin bileceğin bir konu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaş çok fazla ve alkolik diyorsun para bulamayıp. icmedigi zaman şiddete yönelir
00 Yorumla Yok yaa ne hatası evlen kızzzz.. İnşallah üstünde ölmez😂😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genç erkek kalmamış gibi o yaştaki adamamı kaldın bu soruyu sorman hata😏
00 Yorumla
1 yılOlmaması için bütün tuşlara basılmış gibi, hayat olmasın diyor, lakin sen istiyorsun.
00 Yorumlahayatının hatası olur gençligini bitirirsin pişman olursun
00 Yorumla
1 yılYok ya ne hatası gayet normal yaşlarınız. Hiç beklemeyin
00 Yorumla
1 yılBence evlen kanka her aksam masa kurarsiniz super olur 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSizinle uzun uzun konuşmak istiyorum. Uçurumun kenarındasınız, ihtiyaç duyuyor veya istiyorsanız konuşalım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYav abla trol yapta buda çok bariz ya olmamış
04 Yorumla
Soran1 yılYemin ederim ki trol değil gerçek şaka olmasın gerçekten ben de çok isterdim zaten hayatımın en büyük hatasını yaptım
Cevap sahibi1 yılBoşluktasın demekki sosyalleş başka birine bağlan
Soran1 yılEvet boşlukta olduğum için onu takıntı haline getirmiş olabilirim
Cevap sahibi1 yılYeni şeylere yönel datelere çık
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok hata edersin net dayak yersin söyleyeyim leş gibi kokar akşam beraber uyumak isteemezsin bus efer kizar sana delilik yapma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır olmazda çok icermi parasını yerine göre harcaaa hepsini tabiki de alkollw vermezse olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl56 yaşındaki adam genç kaçar sana, 65 yaş civarı iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAzdığında yanında eşek olsa ondan bile hoşlanırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılcidden bunu soruyormusun? bu türk kızlarının çogunda beyin denen bi organ yok
00 Yorumla yaşı geç sadece alkolik biriyle bile evlenmek hata
00 Yorumla
1 yılFazla slaksın bence
02 Yorumla
Soran1 yılNeden canım dedin 56 yaşındaki bir adamı sevemez miyim
- 1 yıl
Sevemezsin o senin baban yaşında aklını başına topla slak saçma da davranma
1 yılSoru şaka mı? Umarım sakadir
04 Yorumla
Soran1 yıl
Şaka olmasını ben de gerçekten çok isterdim ama maalesef bu soru gerçek ve ben bu adamla beraber yaşıyorum 14 ay boyunca- 1 yıl
Yapma etme yazık olur gençliğine
- 1 yıl
O adamla seks yapmayı nasıl miden kaldırdı acaba alkolik cigarali pis kokar öğkk🤮
- 1 yıl
Bide penisi mi yaladin onun bu kadar iğrenç misin 🤮
1 yılE heralde sorumu bu
04 Yorumla
Soran1 yılYani hatam etmiş olurum geleceğim ve sonum yok mu
- 1 yıl
Hatanın dibi olur.56 yaşında bir adamdan ne gibi gelecek beklenirki. alkolden geberir. gider
Soran1 yılBiz 14 ay boyunca beraber yaşadık gerçekten alkolik bir adamla aynı evin içinde yaşamak çok zor şu an bile öğleden beri içiyor 12’de başladı sızan ana kadar içiyor ve ruh hali çok değişik iletişim kurmakta çok zorlanıyorum
- 1 yıl
E. hemen kaç ordan. daha ne.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAy ne güzel yaşın var kala kala bu adama mi kaldin
01 Yorumla
Soran1 yılYa tabi kala kala bu adama kalmadım dünyada bir tek o yok ki hem yakışıklı biri de falan değil hem de gerçekten her gün alkol içiyor bağımlı yani bırakamaz
Bu soruyu sormam bile hata
10 Yorumla
1 yılParası içinse bilmem yoksa çekilmez
00 Yorumla
1 yılO kişi seni seviyor mu.
00 YorumlaEvlenebilecek zekaya sahip olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
1 yılBence soru bile büyük bir mantık hatası içeriyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılSorman en büyük hata, hatanin daniskasi olur.
00 Yorumla
1 yılsenin contalar yanmış yeğen
00 Yorumla
1 yılBu soruyu sormak bile hata
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Büyük hata olur hem 30 yaş nedir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. yok kanki hayatında yapacağın en büyük doğru olur
00 Yorumla
1 yılAlkol kullanan değil alkolik...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hayatını sever atar kenara benden demesi 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılsıkılmadın mı aynı soruyu sormaktan
evet hata00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılElbette hata olur
00 Yorumla
1 yılYaşam tarzın uymuyorsa evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Aşkın yaşı Yok da alkolik olması sıkıntı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
1 yılDerhal Bırak o adamı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılvalla ne icin evlendigine baglı
00 Yorumla - Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026