26 yaşındayım, imkanları iyi diye 56 yaşında alkolik adamla evlenilir mi?

Ben 26 yaşındayım erkek arkadaşım 56 yaşında ve alkolık alkol aldığında ruh hali çok değişiyor kavgalı isek sürekli tartışma halinde hakaret küfür dayak olduğu zaman oldu beni aldattı evden kovdu eve kadın çağıracağım dedi tepemden tırnağımıa kadar üniversite okumama kadar laf etti anca ben köylülerle evlenirmişim en ufak şeyi sorun hale getiriyor mesela telefonu yüzüne kapattım diye sabaha kadar içti bana hakareti sürekli ailemi aramamla tehdit etti beni birkaç defa ailemi aradı yazdı bizim cinsel ilişkimizi bile kendi istesin sarhoşken anlattı kendi arkadaşının nişanında beni rezil etti hakaret etti ben onu çağırırken gidip başka bir kadın yanına oturdu dans etti arkadaşlarla tatile gittiği zaman Tinder indirip oradaki kadınlarla konuşmuş birkaç uygulama daha indirip orada kadınlarla sohbet etmiş Instagram‘dan sohbet etmiş telefon numarasını almış WhatsApp‘tan konuşmuş bebe bunlara rağmen onu hâlâ sevdim kabul ettim sonra bir gün beni polis zoruyla kapıya koydu biz beraber yaşıyorduk 14 ay beraber yaşadık polis soruyla beni kapıya koydu ama ben hala onu seviyorum belki onun bana sağladığı imkanları seviyorum beni bir yerlere götürmesi gezdirmesi istediğim şeyleri alabilmem ama bir geleceğim yoktu çünkü çok alkolik iş çıkışında her zaman içiyordu ayık görmem nadirdi

26 yaşındayım, imkanları iyi diye 56 yaşında alkolik adamla evlenilir mi?