Ben 23 yaşındayım o 48 yaşında ve benimle evlenmek istiyor ben de hoşlanıyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBen aslında yaş farkından ziyade aşık olmadığım biriyle evlenmek istemene karşı çıkacağım çünkü o seninle evlenmek istiyormuş ama sen sadece hoşlanıyormuşsun yani bu hoşlandı çok gelip geçici bir şey bunu sen de farkındasındır eminim bugün ondan hoşlanabilirsin yarın bir başkasından. Her hoşlandığında evleneceksen işin var demektir o yüzden sana tavsiyem sorunları doğru yerde ara soruları doğru yere sor ki doğru cevaplar alasın yani sen aradaki yaş farkına takıyorsun ama yaşınız birbirine yakın ya da daha uygun olsa bile sonuçta ona aşık değilsin ortada böyle daha net bir sorun varken yaşa takılman da gereksiz olur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sen daha hayatının baharındasin neden böyle bir kötülük yapıyorsun kendine neden yani neden. Sadece hoşlanma ile evlilik olmaz. Nasıl bir insan ki kendisinden 25 yaş küçük bir kıza o gözle bakıyor. Nasıl güveniyorsunuz. Aradaki yaş farkı çok çok fazla belki şu an mantıklı düşünemiyorsun ama ileride inanki çok pişman olursun. Hoşlantı geçer pişmanlık kalır yapma
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen damat çeyizine kefen koyarsın
21 Yorumla
Soran+1 yılBuna haykırdım shshsg
+1 yılŞunu düşün toplum olarak aşırı büyük yaş farklarına bakış açımız ( en azından bize empoze edilen bakış) pek iç açıcı değil genelde insanlar öyle bir ilişkiye girse dahi karşısında başka bir çift bu konudan muzdarip olsa o insanları kınar kendi başına geldiği halde kendine şu soruyu sor sen bu kişi ile evlendin diyelim toplumun sana küçümseyici bakışına annenin ve babanın tepkisini çevrenin tepkisini göğüsleyebilirmisin evet ben bunları göğüslerin mücadele ederim diyorsan sen zaten kararını vermişsin ancak yapamam diyorsan bu beni yıpratır mücadele edemem diyorsan en yakın çıkıştan geri dön
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
90Cevap
Aradaki yaş farkı çok fazla.
Bu şimdi olmasa bile ileride illaki sorun olacak.
Benim bir arkadaşım vardı eşiyle arasında 19 yaş vardı.
Arkadaşım gezip tozmak isterken, en basiti bir sinemaya bile birlikte gidemiyorlardı.
Çünkü arada kuşak farkı var.
Muhtemelen sizde aşağı yukarı aynı sorunları yaşayacaksınız.
Ne yapacağınla ilgili karar senin sadece.
Şimdi hoşlanıyorsun ama ileride yaşayacağın sorunlarla yüzleşebileceksen, o cesareti kendinde görüyorsan sen bilirsin derim sadece..
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani yaş farkı konusu tartışılır bir kere arada beş yaş olması bir fark değil on yaş olması gayet ideal hadi 15 yaşa kadar normal ama 15 yaş farkdan sonrası gerçekten kritik 25 yaş fark biraz fazla bence hiç kusura bakma ben normalde yaş farkını seven bir insanım de ilgi duyduğum kişi benden bayağı büyük ama 25 yaş fark gerçekten çok fazla yani şöyle düşün birlikte geçirebileceğiniz zaman sadece beş yıl daha sonra adam yavaş yavaş altını beslemeye başlayacak Sen tam hayatının en güzel zamanlarını yaşarken arayan var koymak çok iyi bir şey bak yanlış anlama ama 25 yaş çok fazla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aradaki yaş farkı oldukça fazla yani tamam 10 yaş olsa arada diyelim, o da kabul edilebilir ama 25 yaş gerçekten çok fazla. Hayatınızın hatasını yaparsınız bence. Evlenmek doğru falan değil. Kısaca böyle özetlemek istedim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl48 yaşında bir adam gidip 23 yaşında bir kadına bakıyorsa, gitsin ahlakını sorgulasın.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,2b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır değil hata olur
00 Yorumla Burada önemli olan sizin o kişiden hoşlanıyor olmanız ve seviyor olmanız. Arada bunca yaş farkının negatif bir etkisi varsa o da çevrenin bu konuyu ağzına dolayacak olması. Hele kişinin maddi durumuda iyi ise yaftala babam yaftala. Yok parası için yapılırmı bu lar , akıllı kız aferin adam erken ölür parası kıza kalır diyen de çıkar merak etmeyin. Ama kimin ne dediği umurumda değil ben onu seviyorum diyorsanız tüm dünyaya halt yemek düşer. O kişinin sizi ne kadar iyi anlayacağı , ne kadar baştacı yapacağı , ne kadar şevkatle davranacağını kimse düşünmez. Erkek kendine iyi bakıyorsa şayet gayette mutlu eder eşini merak etmeyin. Yeterki sizin kendinize layık gördüğünüz gibi biri olsun.
49 Yorumla
Soran+1 yılBu yorum iyi geldi
Soran+1 yılCidden ya iki yetişkiniz oysa
Soran+1 yılO bir gerçek zaten :D
- +1 yıl
Yuva kurarsınız, boşanmanızı beklerler. İş kurarsınız, batacağınız zamana iddiaya girerler.. Birisiyle ortak olursunuz, ayrılırlar derler. Başarırsınız şanslı derler, kazanırsınız kimbilir ne yaptı derler , terfi edersiniz ne dümen çevirdi bu derler. En sonunda düşersin e biz demiştik derler. Torba değilki ağızları derken kastım buydu.
Soran+1 yılIyyy gerçekten öyle birçok insan🤢
Selamlar,
Demin de bununla ilgili bir görüş atmıştım ama oradaki yaş farkı çok daha küçüktü. Fakat buradaki 25 yaş olayı bana birazcık fazla geldi. 10 sene sonra eşin 60 yaşında olacak ve sen 35 yaşında olacaksın. Bunun zorluğunu büyük ihtimalle o dönemlerde anlayacaksın. Yaş aralığı bana göre birazcık fazla ama önemli olan tabii ki iki insanın birbirini sevmesi.
10 Yorumla
+1 yılKesin parası için evleniyorsun bu çok belli arada dağlar kadar yaş farkı var ne aşkısı sevgisi evlenseniz bile biter zaten bu evlilik kısa sürer anlaşamazsınız kafa yapılarınız uyumaz çok mantıksız bir durum gerçekten o kadar çok belli ki adamın parası için evlendiğin adamda seninle sırf genç olduğun için evleniyor eğer farkındaysan adamın kızı yaşındasın ailen nasıl buna izin veriyor hem sen nasıl bu kadar düşüncesiz bir insansın insan biraz kendini ve kendini iyiliğini düşünür bu kadar da para göz olmayın para için yaptıklarınıza bakın
10 YorumlaYapmaaa, yapmaaa.. evlilik bi kere olur, iyisiyle kötüsüyle bi yol sürülmeli fakat yaş farkı çook fazla yani fikir ayrılıklarınız çok olur.. bi de baban yaşında adam hesabı, çok yanlıştasın iyi düşün.. 40 yaşında felan olan olabiliritesi olabilir ama 23 süün genceceik çıtır kız.. ileride pişman olacağın şeyleri yapma bile bile.. zaten kafanda otrmayan şey olmuş ki buradasın.. yap maaa yapmaa
10 YorumlaRuhunda bedeninde eksik kalır bence. Hoşuna gidebilir ama işin içine girince mutlu olamazsın bence. Evet yaşıtlarına göre olgun olabilirsin ama senin enerjine yetişemez ne gezme tozma konusuna nede yatak konusunda. Gençsin beş on yaş tabiki normal ama 25 yaş intihar olur. Adam artık çoğu şeyden hevesini almıştır. Ama sen gençsin herşeyi yapmak isteyeceksin o sana yetişemez. Ayrıca çok kıskanır boğar seni. Düşünsene o yaşlı sen gencecik delirir resmen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an için fark hissetmiyorsan bile evlenince anlarsın kuşak farkı var veya şu an kafanız uyuşuyor varsaysak bile her açıdan biyolojik olarak dahi sen 38 yaşında cinsel hayatında güçlüyken veya çocuk sahibi olabilecekken o 60 yaşında bir dede olacak belirli bir yaştan sonra ister istemez hastalıklar falan oluşuyor gençsin kışın termal otellerde yazın sahillerden sahile gezecekken o sana ayak uyduramayacak falan yani bunun gibi her ihtimali düşün bence güzel şeylerin yanında
20 YorumlaTeyzemin eşi kendinden 15 yaş büyük ve her zaman bize der ki denginizle evlenin. Anlaşırım sanıyor insan, düzeni oturmuş, iyi geliri var vs ama olmaz. Teyzemin kurduğu "Dokunduğu zaman vücuduma kaynar su dökülüyordu, tiksiniyordum, kendimi bir yerden atasım geliyordu." cümlesi hep aklımda. Denklik önemli. 25 yaş fark çok fazla.
10 YorumlaEğer 48 yaşında bir erkekle yatsaydın normal karşılarlardı ama evlenip yatarsan hata yaparsın yapma derler.
Yaş farkı cidden fazla ama zinaya göre daha tercih edilesi bir seçim olur nasıl olsa öbür dünyada hepimiz 33 yaşımızda olacağız.
20 Yorumla
+1 yılBence asla bu olmamalı. Yani ben kendi adıma konuşuyorum kendi yaşıtlarım dururken asla amca dayı sınıfına giren birisiyle aşk yaşayıp evlenemem.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende oyle bir adami sevdim. Arada tutku ve sevgi oldugundan evlenme istegini bastiramiyorsun hem devam edecek gibi geliyor ama ileride bosanmayi goze almalisin
15 Yorumla
Soran+1 yılYeminle içinde bulunduğum durum işte bu
Cevap sahibi+1 yılKimseye degismiyorsun dimi onu?
Farkli bir adamin maddi durumunun daha iyi olmasi veya daha yakisikli adamlar ilgini cekmiyor cunku o seni yeterince doyuruyor
Soran+1 yılOnun dışında kimse ilgimi çekmiyor sadece doyum açısından değil farklı bir aurası var adamın kimsede bulamadım onu altta bi çocuk yaşıtların sana bakmıyor mu falan diye saçma şeyler yazmış benim nasıl bi büyünün içinde olduğumu bilmiyor tabi shgsh
Cevap sahibi+1 yılEvet o buyuyu anliyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış anlama güzel mi değilsin bakımsız misin? Hiç mi yasitlariniz talip olmuyor anlamıyorum derdin ne o yaştaki adamla birlikte oluyorsun. Bir tek sen değil çok gördüm burada aynı senin gibi olan hatta senden küçük 18 yaşında 45 yaşındaki adamla cinsel birliktelik yaşıyormuş bırakıp gitmiş felan yani olacağın o bence
03 Yorumla
Soran+1 yılGayet güzelim yaşıtlarımdan çok talip var ama olgun seviyorum 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılPeki tercih meselesi ne diyebilirim hayatında mutluluklar dilerim
- +1 yıl
Canım benim şimdi adam 50 yaşında olgun tamam ama sende 23 yaşındasın 10 yıl sonra sen en kadınların en güzel yaşları olan 30 lu yaşlarında olacaksın kocan 60 li yaşlarda olacak sen gezmek istiyceksin yeni şeyler yapmak istiyceksin o da ihtiyarligin getirdiği huysuzlukla senle hiç bir şey yapmiycak hep evde oturmak istiycek gerçekten çok kötü bir durum en önlemlisi hayatında cinsellik biticek onunla ilişkiye girdiğinde miden bulanacak yol yakınken dön sana söylediği süslü sözlere de inanma 4 gözle taze kız bekliyordur o merak etme her erkek böyle gencecik güzel kızı ister valla adam 75 yaşında olucak (yaşarsa tabii) sende 45 falan daha dinç adam yatalak gibi kalacak yatakta kaldır adamı götür tuvalete yemeğini yedir belki altına bile sıçar sende temizle bunlar daha fragman tatlım evlenirsen daha neler gelicek başına pişman olucaksin tabii yaşlı bakımı yapmak istiyorsan git hemen evlen vakit kaybetme
Aklinizi basiniza toplayin, baban degil, nerdeyse deden yasinda adam, evlensen zaten ilk senesinde büyük pismanlik yasarsin. Su anda cocuk yapsaniz , cocuk 20 yasina geldiginde eger babasi yasarsa 70 yasinda bir dedeye baba diyecek.
00 Yorumla
+1 yılKarar senin, kimseden fikir alma. Kendine sadece şu soruyu sor, sen 40 yaşına geldiğinde, çocukların olduğunda, o kişi 65 yaşına gelecek! Şu an da tanıdığın 65 yaşındaki kişilere bak, senim 40 yaşındaki haline ayak uydurabilirler mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Bir sorun yok ama ilerde çok yaşlı olacak ve sıkılırsın
10 Yorumla
+1 yılPişman olacağın şeyler yapma.. adam 60 70 olduğunda senin mik istersen o zaman ne miki yeüiyeceksiin aldatma yapacaksın değil mi ona buna a*muşu miktirecekceksin eylemi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ya belki sana olan ilgsinden etkilenip gecici olarak bir şeyler hissetmiş olabilirsin ama sürekli yürüyecegini ve senin hislerinin stabil kalacağını zannetmiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Geçici bir heves seninkisi hata yapma derim... bulmuş senin gibi genç birisini kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır aklını başına al mantıklı hareket et...
00 YorumlaBir kaç sene sonra senden küçüğüyle de evlenmek isticek. Emin olabilirsin. O yaştaki biri seni kızı gibi düşünmeli, karısı değil. Öyle görüyosa üzgünüm, hasta kendisi.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki 25 yaş çok büyük bir rakam şöyle düşün sen 40 yaşında olduğunda o yaşlanmış olacak bu hiç iyi bir şey değil bu yüzden kesinlikle olamaz aranızda çok büyük bir yaş farkı var
00 YorumlaŞuanda kendi silahımızı tankımızı helikopteri ürettiğimiz projenin başındaki kişinin annesiyle babası arasındaki yaş farkı 25 evet bize yanlış geliyor ama bazen evren en doğrusunun bu olduğuna karar veriyor galiba
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmemelisin, bu yaşlarda vereceğiniz kararlar bilhassa evlilikle alakalıysa doğru olmaz, en çok hata yapılan yaşlardır 20'li yaşlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani baban yaşında. Ona baba de olsun bitsin aşk filan kalmaz. ya da babana aşık olabilir misin bir dene. Cevabı kendin bulacaksın...
13 Yorumla- +1 yıl
Şunu da ekleyeyim de daha iyi anla. Ben bile şu yaşımda 48 yaşındaki adama evet demem sen kendini düşün...
- +1 yıl
@Need4Read gerçekler söylenmeli😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban yaşında adamla evlenip ne yapacaksın. Yakında hastalıkları başlayacak onunla mi ugrasacaksin. Millet yanındaki baban mi diye soracak. şimdi seni hoş tutuyor diye hoşuna gider ama bir kaç yıl sonra çok pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılBence oldukça fazla bir yaş farkı yani hayatını yaşayamazsın tabi son karar senin ama bence hiç bulaşma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBabanız yaşındaki insanlara nasıl bu gözle bakabiliyorsunuz? Etrafta çıtırlar dururken ona bakılır mı
00 Yorumla
+1 yılBence 3-4 yaştan fazlası bile olmaz. Frekans farklı oluyor. Ayrıca yaşlı bildiğin adam çıtırlar dururken ne yapçan yaşlıyı
00 Yorumla
+1 yılsen 33 olduğunda o 58 nerdeyse 60 yaşında olacak farkında mısın ve belki de sen 40 ı görmeden ölmüş olacak sence akıl karı işmi
00 Yorumla35 yasinda libidonun en yuksek oldugun zamanda adamin performansı dio yapar ve sen ihtiyacini disarda karsilamak zorunda kalirsin
00 Yorumla
+1 yılTabiki yanlış. Yapılan araştırmalara göre aralarında 10 yaş bulunan insanların yarısından fazlası boşanırken siz yani baya zor. Bence hiç girmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim sevgilim den 15yas büyük diye kendimi kötü hissediyorum okadar rahatsız oluyorum anlatamam senin adam bildiğin kafası gidik senden hoşlanıyormus birde hoslanmasinmi afedersin de bu sen değil baskasida olsa ona sorun değil taze biri ile olacak sonuçta
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen kendi içinde savaş veriyorum bu nasıl olur diye cidden senin bu adam bildiğin hasta aradaki o yasa bakmadan sana yürümesi kabul edilir değil demekki sende sağlıklı düşünemiyorsun
Cevap sahibi+1 yılÇocuklarından bile küçüksün dur sanırım :)))
Soran+1 yılNe çocuğu ya adam daha önce hiç evlenmedi ilk olacak bu evliliği kabul edersem
Cevap sahibi+1 yılEvlenmediyse daha kötü demekki sorunlu biri o yasa kadar 31 mi çekti
Cevap sahibi+1 yılAblacım aklını kullan kafayı yeme
Cevap sahibi+1 yıl25 yas gerçekten dibine vurma yaşı yani bukadar gerçekten tiksinç yani seni yanına yaklastirmasi birde ailen ne diyecek Sana
- +1 yıl
Seninki de saçmalık, dert ettiğin kadıninn yanında olduğuna göre var bit yeniği yatak konu parası
+1 yılAkil var mantik var yani gelde sinirlenme kizim sen dusunemiyor musun
014 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz de gayet iyiyiz kıskandın galiba adamı :)
- +1 yıl
Komik misin arkadasim ileriyi dusunemiyor musun adam 80 yasinda olsa neyse dicem hic cekilmez bir de turk erkegi ahan bak satasiyor yukarda ki ukala
Soran+1 yılBu kadar saldırgan yorum yapmanın tek nedeni kıskançlık olabilir
- +1 yıl
Bana mi diyorsun
Soran+1 yılWaltson diye bir herif var ona diyorum
Soran+1 yıl@waltson sen çok komik biri çıktın😂
Soran+1 yılİçindeki eziklik duygusunu böyle mi bastırmaya çalışıyorsun
Soran+1 yılSen de 2 yıl sonra 30 yaşındasın bro
Soran+1 yılİyrenç
Soran+1 yılhttps://vt.tiktok.com/ZSdEPvWB3/?k=1
Buna da bakarsın yaş farkıyla evlilik oluyor mu olmuyor mu
Soran+1 yılLinke tıkla izle bir
Soran+1 yılİnsanlar nasıl istiyorsa onu yaparak mutlu olur başkalarının mutluluğu hakkında böyle basit şeyler söyleyemezsin iğrenç faln diye ben de bi gün 40 olucam 50 olucam sen de olucaksın unutma
Soran+1 yılBence çok iyiler 😉
Soran+1 yılOLGUN SEVİYORUM olgunn hiç böyle bir ifade duymadın mı? Elimde olan bir şey değil bu. Kaldı ki benimle evlenmek isteyen adam gayet fit biri ayrıca zeki
+1 yılDoğru değil bence yaş farkı bayağı çok tabiki senin hayatın , kararların ama sen gencecik olduğunda o yaşlı olacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. selam hanfendi sakın yapma neredeyse benle yaşıt hayatını mahvetme lütfen ben olsam asla kabul etmem İnan bana cok benle tanışmak isteyen oldu ama istemedim
11 YorumlaÇok doğru hatta 60 li yaşlar erkek için en doğru yaşlar olgunlaşır büyür sadece bazı uzuvlari buyumez😅😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Benim gibi 30 yaşını geçip bekar gezenler gelir şimdi sana nasihat vermeye baban yaşında diye 😂
17 Yorumla
Soran+1 yılBabam 52 yaşında o 48 pek fark yok zaten:D
Soran+1 yılÖbür isteyen derken? Birçok isteyen var :)
Soran+1 yılYani bir örnek veriyim sınıf arkadaşım var benle aynı yaşta yürüyor misal
Soran+1 yılYa hoff yardım istiyoruz trip yiyoruz
Hayır yani o kadar da değil. İlerde fazla sorun yaşanır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılşu an için sorun yok gibi görünebilir ama yaşlar ilerledikçe düşünce yapıları değişecek ve anlasamama durumu doğacaktır. 25 yaş aşırı fazla benim fikrim bu tabiki
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaban yaşında o senin ayrıca troll olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılBuna kendin karar vermelisin ama yaşı var baya seni doyuramaz ilerde
00 Yorumla
+1 yılOhaaaaa saçmalama ya babanla muhabbet ederler evlende
00 Yorumla
+1 yılÖyle ölünmez hayatım kendini direkt boğazdan at daha afilli olsun gidişin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gidiyorsa evlen düşünceleri sana mantıklı geliyorsa
00 Yorumla
+1 yılBaban yaşında adam. Aşkın yaşı yok derler de o kadar da değil yani
00 Yorumla
+1 yılNeyden hoslaniyorsun parasından mi arabasindan mi? Tam olarak ne yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. size bir şey derim ama kaldıramazsınız sizin aklınız yok mu
00 Yorumla
+1 yılyarına kim öyle kim kala yarın bulayım bir 165lik ferguson
00 Yorumlahoşlanıyorsan, bir birinizi tamamlıyorsanız, yapıştır derim.
00 YorumlaBizim gibi gençler dururken neden kendinden 25 yaş büyük biris🤔 kafayı yiyecem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Pişman olabilirsiniz. Yas farkı çok ilerde bakış açısında veya cinsellikte sorun olur..
00 Yorumla
+1 yılYas farki da baya varmis ama yaa tamam yas onemsiz kafalar uyusunca diyoruz ama bu da biraz fazla gibi
00 YorumlaYa cok fazla ama ya cidden bence 15ten sonra normal degil yas farki
00 YorumlaBenim babamls bu kadar fark var hemen hemen... Bence evlenme derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 820 cevap paylaştı. Hep bu yaşlarınızda kalacak olsanız mümkün olabilir ama bir de bunun 10-15 yıl sonrası var onu da düşün..
00 Yorumla
+1 yılSadeece ailen çevre dedikodusundan korkup karşı çıkacak ama sen çok mutlu olabilirsin. Gelecek korkusu kalmamış bakımlı bir erkekse unutma kadınlarda 45 yaşından sonra aut. Sen önündeki 25 sene mutluluğu düşün
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yıl sonra sen 43 o68 olacak yatakta yeterince performans olarak verimi alamadıgın için ister istemez aldatacaksın kendi yaşıtınla evlen
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem