AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Hayatının hatası olur. Ne yapcan onunla saat 10 olunca uyuyacak misiniz? İstediklerini veremez sana eglenemez ruhsuz biri olursun
48 yaşında bir erkek 32 yaşından küçük bir kadın tercih etmemeli. Hesap (erkeğin yaşı / 2) + 8 yapınca çıkıyor. Çok fazla fark var.
Evlilik ciddi bir konu. Cinsellikte 10 yıl sonrasını düşün. Kalkmayacak bir aleti kabul edersen o senin tercihin.
Bakıcı olacaksan ilerde ona neden olmasın ne güzel genç kadın bulmuş 😀
Bence o evlenmek istemyor, masrafsız yoldan taze fasulye yemekstiyor. Tencere ocağımda olsun istediğim zaman kaşığı daldırırm düşüncesinde
Yani sadece seks mi
Sence? Okadar yaş farkı olan bir karşı cins başka ne isteyecek? Babalık duygusunu tazelemeyi düşünmüyor heralde.
ya da sen o adamla ne paylaşabilirsin kendine sordunmu bu soruyu daha önce?
Çocuk sahibi olmak da istiyor yani amacı sadece seks değil ciddi düşünüyor daha önce hiç evlenmemiş meslektaşız ayrıca
Sen ne için evleniyorsun? Onun çocuk yapma isteğini yerine getirmek içinmi? Kusura bakma da sen ne istediğini ne için yaşadığını nasıl bir hayat yaşamak istediğini biliyormusun önce?
Ne alaka bunlar adamı seviyorum iyi de anlaşıyoruz en nihayetinde çocuk sahibi olmak da istiyorum onunla olabilir diye düşünüyorum
Allah mesut etsin, de gün gelir kafanı taşlara vurursun dikkat et bu işler pazardan terlik almaya benzemez
Bu tür ilişkiler bana pek mantıklı gelmiyor
fark cok fazla ama cok seviyorsan evlen. Ama 20 sene sonra o 68 sense 45 olacaksın
10-15 sene sonra adamın ziki kalkmazsa ne yapacaksın?
Baban yaşında senin. Seni mutlu edemez bir süre sonra. Genç erkekler dururken buruşuk hıyar yenirmi.
Bir kaç yaş büyüklüğünde bile sorunlar yaşanıyor düşünce ayrılıkları çok fazla olur kısa vadede senin için iyi olabilir ama uzun vadede düşünürsen çokta iyi olmaz
Eğer o adam seninle ilgileniyorsa onun ayıbıdır senin değil.
Benden 10 yaş küçük kızlar bile bazen bana ilgi gösteriyor ben ilgilenmiyorum çünkü doğru değil.
Bu lafımıda o adama söyle
Senin on yaş küçüğün 18alti yasal sorun zaten. Ama 25ile 35 yaş sorun olmaz bence
Sen mutluysan sorun yok.
Walla adam zamanında ateş etse senin kadar cikartirdi ama yine de sen bilirsin
10 yıl sonrada Beraber el ele tutuşur sana gecelik koca ararsınız artık
Kucak fantezisine malzeme olur sonra ortalarda kalırsın
Birbirinizden hoşlanıyorsanız herhangi bir çıkar ilişkiniz yoksa bence on numara da olur. Yaş sadece bir sayıdır
Hayatının en büyük hatasını yaparsın başka ne yapacan
Şakamı yapıyorsun 😂😂artık çocuk doğunca dedem babama neden abi diyor diye düşünür durur😂😂
Bak bişey diyeyim mi sakın öyle bi khataya düşme ha atabi sana kalmış ama çok büyük senden ben senin yerinde olsaydım asla böylr bişey yapmazdım
Çok büyük bir yaş bu kadar büyük fark iyi değil bence. Düşünsene o 25 yaşındayken sen daha yeni doğmuşsun baya fark var bence iyice düşün
ben de 40 yaşında birinden teklif aldım adam 10 sene sonra 50 hangi ortamlara sokayım nerde takılayım ben gezmeyi tozmayı seven bir kadınım reddettim
Pişman olacağın şeyler yapma..
Onun ki sevgi değil senin ki de hoşlantı sadece çıkar ilişkisi bence
10 sene sonra 68 yaşında olacak... tabancası tekleyecek. En çok ihtiyacın olduğu dönemde
Babam yaşında adam hayatı yaşayıp geçmiş sen daha yolun başında
Kardeşim sen kafayımı yedin yoksa banamı öyle geliyor kendine gel aklını başına topla yavrum
Sevmis kizin aklini bullandirma , adam demekki ilgili her dedini yapio kizi mutlu edio parasida vardir,
Peki ben bişey demiyorum
Bende benden 15 yas kücük kizla 5-6 yil takildim kiz cok mutluydu deli gibi asikti zor kurtuldum
Anlıyorum
Tskler anlayisli modern birisin belliki , hem aldatma sorunu olmaz , 20 yas büyük böyle citiri daha bulamaz , performansida anca buna yeter , kiz hic kiskanma aldatma derdi olmadan yasar gider 😂
Emin olki o kızı mahveder o kişi biliyorum çünkü etrafımda çok kişiyi tanıyorum
Sadece adam kiskanc olabilir , genc kiz acilir sacilir , veya eglenmek ister , ben disco ya falan gidiyorum kizla , biri yazmis cinema ya bile gitmez , olur mu ruhum 18 benim , öylesi erkekse yas farkini anlamaz bile
Kb ama yanlışsın ama neyse karışmak istemiyorum
Yok lütfen acik acik konus , sonucta bilgi almak icin yazmis , ben her konuda aklimdan geceni pat yaziyorum , zaten real dede aciksözlü biriyim , yanlissa söyle nedenini falan
Bende açık sözlüyüm ama burada linçlenmek istemiyorum
Hayir asla kimse kimseye karisamaz ki , herkes birbirine saygili olmali , merak ettim lütfen özelden yazarmisin düsünceni
Takibe aldim seni
Ben istemiyorum konuşmak kimse linçlemesin diye iyi günler
Dm yaz bilmek istiyorum ne gibi sorunlar olur , benimde basimdan gecti sonra kizi kacirdigima üzüldüm
Beyefendi istemiyorum
Zaten tipim degilsin 😂 bende istemiyom
Anlıyorum sizi
Hiçte komik değilsiniz
Evlenme pişman olursun ilerde uyumsuzluk meydana gelir
gayet normaldir evlenirsin tecrubeli biridir ellinden kacirma
Ksdeki genç avrat kovaliyan amcalar çok sevindi bunu duyunca😄
21 yaş büyüğüyle evlenen biliyorum mutlu.
Zengin mi
@_Make_love_ yani evet diyebilirim aşırı değil ama durumu iyi. Ama severek evlendiler yani yeni çocukları da oldu.
İşte anahtar kelime bu. Fakir olanı hiç görmedim
@_Make_love_ fakir adam kendi de evlenmiyor ki ona bakarsan param yok diyip.
Ama zengin mutlaka Genç hatun alıyor fark burada
@_Make_love_ kişiye göre değişir herkes de aynı değil. Evlilik konusunda çoğu insan farklı kararlar veriyor normal ilişki gibi değilZ
Sen evlimisin
@_Make_love_ yok ya ben düşünmüyorum evlilik.
Neden
@_Make_love_ hiç inancım yok karşıma bunun için bir insan çıkacağına. Sanki yaş küçükken tanıştığın insanlar da olursa olur sonra olması zor gibi geliyor.
Bu konuda dertli gibisin. Anlatmak istersen dinlerim
@_Make_love_ yoo dertli değilim düşüncem bu sadece.
Dm den yazabilir misin? Muhabbet etmek isterim senle
Oğluyla da yiyisirsin artik
Hiç evlenmedi daha önce iğrençleşmeyin
Aklım almıyo bu dedinizi acaba babanız kaç yaşında
52
Baban yaşında adam
Napcak çocuk yaparsan bu senin dedenmi diyceksin
Çocuk da istiyor😬
Aynen çocuk doğduğu an bile baba yerine dede der
Gerçekten cok fark ya
Çıkamadım işin içinden
10 15 olsa olabilir derim de
Hahahahahahahahahhh. Normal evlenebilirsin
Normal mi:D
İroni yapiyoruz
Parası vardır yoksa hoslanmazsın
Jahaha hayır ben üniv de okuyorum o da benimle aynı meslekte yani okul bitince meslektaş olucaz sadece olgun seviyorum bu yani
İlginç doğrusu hayırlısı olur umarım
para sen nelere kadirsin 🤣
hayır tabiki
Bence dogru degil
Kesinlikle değil, dön bu yoldan
Sözde aşkın yaşı Yok derler 😎
Çok yanlış buda sorumu ya
Sen 50 olunca o 75 tabi hayatta kalırsa
işte gerçek bir baba sevgisi aferin yavrum
Gömen arkadaşlar 22 yaş nasıl olur
Bana göre doğru değil
Doğru değil tabi..