Bu devirdeki erkekler, ömrü boyunca sevdiği kadına sadık kalabilecek karaktere sahip midir?

Bu devirdeki erkekler, ömrü boyunca sevdiği kadına sadık kalabilecek karaktere sahip midir?
Değildir en basitinden çok güzel bir kız görsek veya aşırı açık giyinmiş kız görsek hangimiz off kıza bak be demiyor? Evli olsak da sevgilimiz olsa da diyoruz bu aldatma mıdır tartışılır ancak durum böyle yani bunu yapmayan erkek yok
duygusal anlamda evet. cinsel anlamda hayir. her sey uremekle ilgili. erkek ayni anda birden cok kadini hamile bırakabilir ama kadin ayni anda birden cok kez hamile kalamaz. bu bile erkegin yaradilis itibariyle cok esli oldugunu gosteriyor. ha bu durum ahlaki ve sosyolojik acidan etik degil gunumuzde o ayri konu
Doğru bir analiz erkek yaratılış olarak dölleyen taraf olduğu için her an çiftleşmeye hazırdır.
Kadın ise doğurganlık hormonu ile tasarlanmış olduğu için kendinin ve doğacak olan çocuğun hayatta kalma dürtüsüyle eş seçimini belirler. Bu hormonal dürtüler sayesinde erkek ırkının içinde onu ve doğacak olan çocuğunun hayatını idame ettirebilecek güce sahip olan güçlü erkeği seçmesi gerekir. Bunun için çok çeşitli testler uygular. O testleri geçebilen fiziksel ve mental olarak güçlü olan erkeğe karşı iç güdüsel olarak cinsel çekim duyar ve birleşme olur.
O yüzden kadının cinselliği çok daha uzun ve zor bir süreçten geçer.
Bu hayvanlarda da böyledir.
Cevap
21Cevap
Herkes çapkın der ama her erkek tek eşli devam eder gadası
ben uygunum diğerlerini bilmem
Kişiden kişiye değişiyor. Fakat herkes için uygun diyemeyiz tabi ki.
Hayır benim gördüğüm denk geldiğim çoğu kişi aldatan bir sürü kıza yazan tiplerdi. Ve hayır sadık kalcak karaktere sahip etkekte çok az.
Bütün karılar onların olsa kendi cinsine yürür o kadar
Tek eşli insan kaldımı ya… Kesinlikle uygun değiller…
Çooooook zor da olsa benim gibi ölümüne monolog erkekler de var yaa.
Eskiden di öyle.
Hayvanlar bile sahiplendiği kadını kıskanıyor başka bir hayvandan sadece onunla oluyor erkekler onlar kadr olamıyor
Evet ben tek eşlilikten yanayım. Çoklu evlilik yasal ve ahlaki olsaydı yine tek kişiyi tercih ederdim.
Elbette uygundur, uygun değil diyen kendi karaktersizliğini avutuyordur.
Ben kaldim pismanim aldatildim ama gine kisiligimden vazgemem
Karekter meselesi olduğu düşünüyorum devirle alakası yok
Kadını erkeği yok ya doyumsuz kişi doyumsuzdur
Konu karakter değil, hormon meselesidir. Karakter diyen cahildir.
Öylelerinin nesli tükenme tehlikesinde
Uygun olanları da vardır illa ki.
belırlı bı yasa kadar uyğundur dayılların uyğun olduğunu dusunmuyorum
artık kimse tek eşli değil
evet, kanlar uygun değil
Kadınlarda öyle erkeklere sadece suç atmayın
Hepsi değil tabi bazıları diyelim
Uygundur
evet uygundur
Değil sanırım
Değil
Evet