Instagram isteyen bir erkek neden istek atıldığında isteği kabul etmez? Bir de isteği neden bekletir?

Hastanede staj yaparken alandan bir çocuk instamı istemişti. O zaman ani bir heyecanla ve utangaçlıkla verememiştim. (Utangaç biriyim normalde stajdayken ordaki insanlarla bile zar zor konuştum). Daha doğrusu verip vermemek konusunda çok kararsızdım çünkü o an tipini tam olarak beğenip beğenmediğim konusunda da karar verememiştim ama sonradan gözüme iyi gelmeye başladı. Ben o çocukla çok fazla konuşamıyordum, o da konu açmıyordu hiç benle normalde konuşuruz diye belki hep yanına oturuyordum. Daha sonra ordaki bi hemşire abiyle o gün aniden bi şakalaşma içine girdik ve o gün o hemşire abi sürekli bana takıldı (normalde yaşım onlarınkine yakın gibiydi aslında ama ben onlara hep abi-abla diye hitap ediyordum) İstek isteme mevzusunun üstünden üstünden 1 hafta sonra bu olay oldu daha sonra ben çocuğun instasını buldum ve çocuğa bi akşam istek attım ertesi günde staj vardı belki kabul ederse konuşuruz diye düşünmüştüm. Ama isteği bekletti sabah hastaneye gittiğimde karşılaştık telefon elindeydi yani görmüştü ve hala istek duruyordu sabah isteği sildim ve o gün o çocuğa çok sinir olmuştum. Sizce isteği neden kabul etmedi yani bir de hani siledebilirdi bekletme nedeni neden yani?
Instagram isteyen bir erkek neden istek atıldığında isteği kabul etmez? Bir de isteği neden bekletir?