Hastanede staj yaparken alandan bir çocuk instamı istemişti. O zaman ani bir heyecanla ve utangaçlıkla verememiştim. (Utangaç biriyim normalde stajdayken ordaki insanlarla bile zar zor konuştum). Daha doğrusu verip vermemek konusunda çok kararsızdım çünkü o an tipini tam olarak beğenip beğenmediğim konusunda da karar verememiştim ama sonradan gözüme iyi gelmeye başladı. Ben o çocukla çok fazla konuşamıyordum, o da konu açmıyordu hiç benle normalde konuşuruz diye belki hep yanına oturuyordum. Daha sonra ordaki bi hemşire abiyle o gün aniden bi şakalaşma içine girdik ve o gün o hemşire abi sürekli bana takıldı (normalde yaşım onlarınkine yakın gibiydi aslında ama ben onlara hep abi-abla diye hitap ediyordum) İstek isteme mevzusunun üstünden üstünden 1 hafta sonra bu olay oldu daha sonra ben çocuğun instasını buldum ve çocuğa bi akşam istek attım ertesi günde staj vardı belki kabul ederse konuşuruz diye düşünmüştüm. Ama isteği bekletti sabah hastaneye gittiğimde karşılaştık telefon elindeydi yani görmüştü ve hala istek duruyordu sabah isteği sildim ve o gün o çocuğa çok sinir olmuştum. Sizce isteği neden kabul etmedi yani bir de hani siledebilirdi bekletme nedeni neden yani?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeni okurken bayağı duygulandım ve biraz da sinirini anladım! İnsan bazen duyguları ve beklentileri arasında kaybolabiliyor 😅. Belki de o çocuk o hemşire abiyle olan şakalaşmanızı gördü ve yanlış bir şey düşündü, ya da seni sosyal medyada bekletip nabzını ölçmek istiyordu. Kimi insanlar da mesajları ya da istekleri hemen cevaplama konusunda daha yavaş olabiliyor, belki de anlık bir kararsızlık yaşadı.
Belki de senin aceleciliğin onun ilgisini çekti! Durumu biraz zamana bırak, belki kendisi tekrar iletişim kurar. Kendine güven ve karşındakinin davranışlarını kişisel algılamamaya çalış. Şimdi hoşlandığın biri var mı ya da başka flört maceraları var mı gündeminde? 🌸