İş yerimde hoslandigim biri var ve başta ona abi diyodum ben baslatim yani. neyse benim söyleme ardından oda kardeşim demeye başladı bana. her neyse bu böyle devam etti benim duygularım olamay başladı ona en son bana yine kardeşim dediğinde zoruma gitmişti. neyse dedim ben baslatim abiyi ben bitireyim. kalktim hesabını buldum istegramda ona istek atım kabul etti ama dönüş yapmadi. sinirim bozuldu üzüldüm tabi 1 gün geçti aradan kalktım takibi biraktim sonuçta umursmiyor demek oluyor bu beni takip etmeyen birin neden takip edeyim ki demi.
Yanlış anladım sizce ego mu yarın iste nasıl yüzüne bakicam bilmiyorum ya utandım valla.
Sizce iyi yapmamismiyim. bide o ne düşünür bu konuda.
Yanlış anladım sizce ego mu yarın iste nasıl yüzüne bakicam bilmiyorum ya utandım valla.
Sizce iyi yapmamismiyim. bide o ne düşünür bu konuda.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çokta tatlısın oysa geri çevrilecek bir hatun değilsin valla bilemedim bence başkası olabilir aklında
Ya teşekürler. iste ben saygindan abi diyodum ona ama ismiyle hitap etmekten çekiniyorum dün istek atım geri dönüş yapmadi kalktım takipten çıktım onu pazartesi gunu işte gorursemde umursamicam artık
Abi demiş olabilirim ben baslatim her şey oda abi dediğim gün bana kardeşim dedi. Ondada suç var
Allah korusun ya.
İnşallah kalbine dokunur
Sana abi deme lazım olur demediler mi lan ergen, niye hoşlanma ihtimalin olan adama abi diyorsun
Bu arada ergen değilim düşünemedim abi kb. napayim suç ben var biliyorum * düzeltmeye çalışıyorum onda bir çaba görmüyorum karşılık vermedi bende takipten çıktım pazartesi işte nasıl yüzüne bakicam bilmiyorum. umursamaya calisicam. cunku oda umursmiyor beli degilmi.
Abisi sen birinden hoşlandın diye o da senden hoşlanmak zorunda değil. Düzeltmeye çalışıyorum dediğin şey takip atmak. Bir abin olarak takibine dönmedi diye kezbanca triplere girerek ego yapacağına, git gerçek dünyada yanına, ben sana abi dedim ama sana ilgi duymaya başladım de. Olgun insanların beyniyle senin ergen beynin aynı seviyede çalışmaz. Takip attı benden hoşlanıyor diye düşünmez olgun insanlar, anla artık
Bana ergen demeyi kesermisin artık.
Cesaretim olsa ismiyle hitap ederim yüzüne bakıp nasıl hoşlanıyorum senden derim ya.
Korkaklar daima kaybeder, hayat cesurları sever
O yapsın ilkim o olcak sonuçta ben ondan bekliyorum
Hem sen hoşlan hem o ilk adımı atsın? Beklemeye devam et
Bak bakışları üstümde farkındayım bir erkekle samimi oldumu ters ters bakıyor bunlar normal mi sence.
Kezban ne alaka ya?
adam dengeni bozmuş. saçma saçma hareketler yapmaya başlamışsın.
Ben saçma bir şey yapmadım ben saygıdan ona abi diyordum daha duygularım yoken ama şu an duygum var ona karşı ismiyle hitap etmekten çekinir oldum bugünde hafta sonu dedim istek atayım belki anlar ilgili olduğumu istediğim gibi gelişmedi hiç bir şey geri takip etmedi bende kalktım takipten çıktım. Of napicam ya sizce o un dusuncesi nedir bide tanıyoruz bir birimizi oda geri takip yapabilirdi.
*saygıdan ona abi diyordum- işyerinde abi abla olmaz baştan birinci yanlış.
* duygum var ona karşı ismiyle hitap etmekten çekinir oldum - şu andan itibaren ismi ile hitap etmen herkesi ve onu şaşırtacaktır. sana ne olduğu sorgulanacaktır.
*bugünde hafta sonu dedim istek atayım belki anlar ilgili olduğumu---bu eyleminden ona ilgin olduğunu anlama ihtimali yüzdelik dilime bile girmez. anlaması için ekledim olayı aşırı saçma.
*geri takip etmedi bende kalktım takipten çıktım- kendin kızmış kendin oynamışsın. onun hiçbir eyleminden haberi bile yok.
Evet ama beni umuruyor olsaydı kardeşim demiş sonuçta bana. geri takip neden yapmadı. sonuçta arada bir samimiyet var.
Evet bir eylemde bulundum karşılıklı olacağını düşündüm ve karşılık almadım. umrunda değilim belli profilime bile bakmamıştım.
Napayım sen söyle artık yapacak biseymi kalmadı ona yaptım yapacağımı ismine gelirsek yemin ederim yapamıyorum ismiyle hitap edemiyorum bedeninizde bilmiyorum
Sanki beni engeleyey bişey var gibi
Hadi ismiyle hitap etmeye başlasam bile oda kardeşim demiş ne değişecek.
Arada bir samimiyete var. onun hayrına yapardı geri takip tanıyor beni sonuçta ha tanımıyor olsa neyse normal karsilardim.
durum çok karışmış. bence vazgeç
Nesi karışık. 😀
Zor olur ya hep gözümün önünde
Çekinme ve utanma duygudan nasıl başa çıkacak bilmiyorum sen bu konuda ne dusunuyosun oluru var mı varsada nasıl olmasını sağlarım. cidiyim yardıma ihtiyacım var
bence oluru yok. böyle tahmin ediyorum.
Neden oluru yok?
resimdeki sen değilmisin
Benim
o zaman daha ne ona mı kaldın güzel birisin işte. düşünme bu kadar yani.
Kiz arkadaşlarım onu begenmezler bana derler bebek gibisin diye. boş ver onu ama herkesin bakış acis farklıdır
Seviyorum
o ne iş yapıyor. sen ne iş yapıyorsun çalıştığınız yerde?
Tekstil işte oda eleman bende
kariyer farkı var mı onu merak ettiğimden sordum.
O sipora gidiyo öyle biliyorum.
Yok ya aynıyız eleman yani
spor ile ne alaka ya
Biliyonmu hepsi bende kaynaklanıyor ona baştan abi demicektim. Olan oldu ise geri dönüşü yok.
vardiyalı mı çalışıyorsunuz. öyle ise vardiyalarınız uyuyor mu?
Siporcu onunda yapıyor bana öyle dendi
Sabah 8 akşam 6.30
Öğlenleri çok denk geliriz onunla bana bakarken çok yakaladım onu
neyse olur belki. olursa yazarsın seviniriz beraber. görüşürüz.
Umarım sağol her şey içi.
rica ederim
hoşlaniyorsan gitt söyle yüzüne ama ilk önce gitt pazartesi söyle neden geri dönüş yapmadın sor kız arkadaşı falan var mı yoksa söyle hoşlandığını söylemezsen bulur başkasini ne olacağı belli olmaz
Ya anlamıyorsunuz beni ben ismiyle hitap edemiyorken nasıl gider söylerim ki ona neden geri takip yapmadın diye.
Çekiniyorum ondan utanıyorum ben bu kadar rahat değilim umursmiyor olsa samimiyet var arada dönüş yapardı bende takibi biraktim zaten belki böylesi daha hayırlıdır degilmi.
ocuğun instası ne
Neden ki Ali?
Ali sen düzgün biri e benziyosu. Beli yardım et ya cikmazdayim havalra girmiş olmasın şimdi yeliz bana istek attı diye. keşke baştan abi demeseydim.
merak ettim çocuğu yani gidip ona bu kız seni sevio burdaki durumu anlatacak halim yokyaa
boş ver ya belki en hayirlsi budur boş ver olacağı varsa olur. Elimden geleni yapmışım okadar.
o biliomu sevdiğini
Hayir
yaaw gitt söyle bişey olmaz sana zorr gelio ama aslında çok kolay bişey gitt söyle neden geri dönmedin yani amacı belli olsun sen nie zamanını boşa harcayip durion yani uğraşma çok umursamiyorsa böyle bekleyip utanıp sevmek ama o hiç umursamio yani değmez
Aslında haklısın ya sorucam casaretimi toplayıp neden dönüş yapmadın dicem
bak sen sevdiğin için utanıyorsun hem zatten o bilmiyor sevdiğini cesarete gerek yokki senin konuşmaya cesaretin yoksa sevmeye nasıl olcak sen gidip konuşunca sana çok zor gelio ama bu onun için çok normal bişey gibi
Ona bunu sordugumda ne düşünür
Ali. bide takibi biraktim bende dönüş yapmadığı için.
Belki sevgilisi ya da sevdiği vs falan vardır
Sevdiği. olsa bile biz yüz yüze bakıyoruz işte konusuyoruz onun için yapardı yani yabancı değilim artık yabancı olsam neyse normal dicem
O zaman seni beğenmemiştir
Mümkün değil çevremde çok begenilirim
Ne alaka mq ya o beğenmemiş demekki niye kabulleniyorsun
Kabullenmiyorsun
Ben de. geri dönüyorum takip edenleri 😂
Sen donuyon ama o dönmedi tanisiyoruzda. yüz yüze bakıyoruz konuşuyoruz.
Pardon ben de dönüyorum diyecektim 😅
Abi demişsin, orada bitti sizin mevzu.
Ama çekindim ismiyle hitap etmekten. baya uzun süre oldu
Hesabımdan arkadaşlık isteği atım kabul etti yanıyorsa beni geri takip yapmadı.
Her erkek bir değildir 🥺
Aynı benim gibi Aferin ona
Allah aşkına yapmayın ya hosbbir şeymiş gibide söylüyorsunuz..
Kadına değer vermeyi çok seviyorum ama bazı kadınlara mesafeli davranmak gerekiyor
Mesafeli davranacak kadar değer gördüğümü dusunmuyorum seviyorum farkındayım kalkıp arkadaşlık gondermisim geri dönüş bile yapmadı gerçekten üzüldüm buna ben yarın iste nasıl yüzüne bakicam bilmiyorum umursamicam onu. Elimde değil ama yapmak zorundayım.
Benim sevgim hepinize yeter
Kaç yasinda
Bilmiyorum ama yaşı büyük gorunuyo benden.