Gece Kulubüne gitti, aldatmış mıdır?

Herkese merhaba,direk konuya girmek istiyorum.Yaklaşık 2senelik bi ilişkim var ve bugüne kadar sevgilimin beni aldatma gibi bi durumu olmadı (Hiç duymadım görmedim yani) sevgili olmadan öncede kulağıma gelen çoğu şey sadık bi çocuk olduğu,aldatmaz gibi yorumlarıydı zaten.Sevgili olduktan sonrada hangi erkek arkadaşımla tanıştırsam aynı yorumları söylediler.Çok şükür güzel bi ilişkimiz var geçen hafta asker düğününe gidip ailesiyle tanıştım.Sevgilim 1haftadan beri Antalyada.Dün kemer'deki en büyük cluplerden birine (hani şu dünyaca ünlü djlerin geldiği) gittiğini öğrendim.Clubun internet sitesine girdim ve dans eden yarı çıplak kızlar,köpük partisi,sözlüklerde kulubü arattığımda "birayı ısmarlayan rusu kapar,tipede önem vermiyorlar zaten" gibi sözde tavsiyeleri okudum ve sinirden düdüklü tencere gibi kaynadım.Sevgilime o clupte olduğu zaman mesj attım cevap vermedi 1saat sonra aradım açmadı.O sırada bana cevap vermezken neyle meşguldu? 5dk'lık zevklerle mi? Bu dünden beri beynimi kemiriyor..Gitmesini istemediğimi ve giderse üzülüp/kızacağımı bildiği halde gidip beni yoksaydı.Beni aldatmış mıdır sanırım bunu asla öğrenemiycem ama öyle biyerde bi kızla beraber olma durumu yüksek gibi geliyor.

Sizce bu ayrılık sebebi mi,kafam öyle çok karışık ki.dün ona sonbi mesaj atmıştım "Büyük eğlencenin içimdeyim sana cevap atıcak halim yok desene.bi biraya veren ruslar köpük partileri falan,bizi bu duruma getirdiğin için sağol!" diye yazdm.sabah 11de bana bravo ya düşnclern çok iimiş diye mesaj atmış.İlk defa böyle bişey yaptı,sizce ne yapmalıyım?1 kere ihanet eden yine eder,öte yandan böyle bişey yapmasa bile beni üzüceğini bile bile oraya gitti.Resmen beni yoksaydı..Erkeklerden yorum bekliyorum az/çok bişeyler anlamışsınızdır..
Gece Kulubüne gitti, aldatmış mıdır?