Ben bu durumu sevgili olayın da değilde arkadaşım dediğim kişide yaşadım. O kadar güveniyor ve inanıyordum ki asla bana yanlış yapmaz diyodum. Bana öyle bir yanlış yaptı ki bıraktığı hayal kırıklığını atlatmam uzun zaman aldı. Ben sadece sanmışım, inanmışım. Koskoca bir "hiç" olan birine değer vermişim.
Oldu. Benden hoşlanıyordu ve aşağılık kompleksi vardı sürekli bir kıyaslama hali.. Başta doğru düzgün tanımıyordum ama o benimle tanışmak için bir yıl beklemiş araştırmış hakkımda her şeyi öğrenmişti en ufak detayları bile hatırlıyordu. Onu tanıdıkça bu ilgisinden hoşlanmaya başladığımı düşünmüştüm ve tam da bu anda soğuk yaptı bir yakın bir uzak davranmaya başladı yani dengesizlikler. Psikolojimle oynadı resmen berbattı. Noldugunu bir türlü anlayamadım hiçbir şey demeden uzaklaştım. Aylar sonra sokakta bir kızla gördüm ama bir yerde denk geldiğimizde ona duygularım oldugunu söyledi. Şoke oldum ve öyle bir şey yok dedim sakince uzaklaştım. Resmen aklımla oynamaya çalışmıştı. Erkeklerden korkmama sebep olan şizofrenik biriydi. İnsanların dengesiyle oynamayın. İnsan olun düzgün ilişkiler yaşayın millet. Yalnızlıktan güvensizlikten ölücez sonra.
Ben yapmadım ama bana yapıldı bir kez. Kendisine değer veremeyen insanlar ona verilen değeri de anlamazlar ters teperler :)) İyi ki gelmiş hayatıma girmiş. Onun sayesinde çok şey öğrendim. Ondan nefret etmiyorum ama günahım kadar bile sevmiyorum onu:))
Yok ama hoşlanıyormuş gibi yapıp başkasından da hoşlanıyormuş gibi yapan birileri oldu. Genel olarak hoşlanma huyları var sanırım. Bende bu durumdan hoşlanmıyorum.
Sanrılar görmek bizim kaderimiz. -mış gibi yapanların daha fazla cirit attığı bu dünyada öyleleri de bi elini kolunu salladıktan sonra çıkıyorlar kapıdan.
Sever gibi yapan birini anlarım. Bu yüzden de sever gibi yapan kişi beni değil daha çok kendini kandırır. Belli bür süre kanıyormuş gibi yaparım. Sonrasını da oturur keyifle izlerim...
Tabii ki çünkü beni kullanacaktı ama bilmiyor ki ben zaten onu kullanıyordum çok değişik bir şeydi ya ilginç bir ilişkiydi cidden ilişki bile yoktu yani flört ediyorduk aslında sevgili gibiydik ama yine de bitti çünkü ben hiçbir zaman olayı ciddiye taşımadım çünkü ciddiye taşıyacak kadar adam değildi en sonunda da gitti zaten bütün sevgillerini benimle aldattı ilginç bir adamdı şimdi gel de böyle bir adama güven seni seviyorum diyor ama yalan iki haftada tanıdığın birisini nasıl sevebilirsin
Evet cahildi meslek mezunuydu yanlış hatırlamıyorsam öyle bir şeydi asıl hedefe giden yolda sadece bir merdivendi benim için. Xjjxjcjcjxjcjxjjxjcjxjxjjxjxjxjxjxjjxjxjx
Yaşadım. Sevgiliydik hem de gayet mutlu. Başka birisiyle konuşmaya başlamış benle sevgiliyken onunla da sevgili olmus. sonra yok yere bi kavga çıkarttı beni engelledi her yerden kızla story atmış öpüşürken falan yazılar falan aşk dolu ben gördüm bunu yıkıldım zaten. 7 ay çöpe gitti o emekler o fedakarlıklar... Oynamış resmen benimle.
yapan oldu da kanmadım bana oldukça açık görünüyor zaten nasıl biri olduğuna bakınca sevme kapasiteleri var mı az çok anlarsın gözlem yapmak lazım duygusal veya libidoyla değilde mantıkla düşünmek lazım objektif bir gözle.
oldu hayatımım mahvetti psikolojimi ama daha sonra eskiye göre sapasağlam kalktım ayağa sildim içim rahat etsin diye Allaha havale ettim cezasını da buldu içim gönlüm ferah
Daha 3 ay önce yaşadım dilerim daha beterini kendi yaşar sırf benimle yatmak için bana seni seviyorum deyip kandırdı ailesiyle ve arkadaşlarıyla tanıştırdı ya o kadar inandım ki ona. Tamam dedim buldum beni seven birini ne kadar da körmüşüm. Rabbim daha beterini yaşatsın inşallah ona. Evlenip mutlu olucaz sandım.
Biz internetten sevgili olduk. Ben ona herşeyi yaptim karşılıklı sandım başta sonra askere gitti. Sonra işte böyle 2 yıl konuştuk onunla çok mutluyduk. Sonra bunun arkadaşı bana yazdı onu anlatti bende işte öyle biri değil diye inanmadım. Benimle tek konuşmamış 4 kişiyle beni aldattı. Bende onu ninos böyle yürümez dedim ayrıldık. Halen bana yazar ve ailemde bir kaç kişiyede konuşur beni sorar ama ben onu beni sevme ihtimalini sevmişim yalanmış.
Genelde sadece flört etmek istediğim ama benimle ciddi düşünen kişiler oldu. Ama ben sever gibi yapmadım hoşlanıyordum onlar hep ilerlemeye çalıştılar benim suçum yok yani.
Ben 16 yaşlarindayken eski sevgilim bana geri döndü hata yaptım ayrıldım dedi. Arkadaşına da peşimi bırakmıyor yazmış. 😂 Kendimi kullanılmış hissettim.
Yaptı tabi rol yapmış çok üzüldüm😞sevme beni diyor birde normal biseymis gibi davranıyor😓
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sanki seni daha önceden tanıyormuşum gibi demişti, sanki o yaşına kadar beni beklemiş gibi davranmıştı, sonra ayrılmak istediğimi söylediğimde sorgulamadı bile, saygı duyuyorum dedi gitti 1 ay sonra da başkalarıylan
Konuşmalara değil davranış hal hareketlere bakmak gerekiyor kandırmaya çalışan oldu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öylelerine sürekli denk geliyorum. Hatta en son bugün denk geldim ama umrumda olmaz çünkü hep derim istemeyene bahane çoktur. Gururlu bi erkek istenmediği yerde durmazda diretmezde