Sevgilimden ayrildim aileler tanisti etti ben ev konusunda bana kapiyi gosterince ayrildim oturdugum yere geldi barismaya guzelce gecirdik ettik ama ben bu olmadan barismam dedim geri yolladim ama hala telefonda yazisiyoruz konusuyoruz tamamen bitti ben gittim ettim demedim sonra bir anda telefonlarim acilmamaya basladi bir kiz var biliyorum ama kanitlayamiyorum birngece instasinda kizi gordum yengesinin kuzeni neyse yengesi abisi diyorki tamamen bittiyse hnutmak icin konus belki unutursun iyi gelir falan sonra bu once kizla konusuyo sonrada beni unutamadigini yengesine falan soyluyor onlarda tamam kizla konusmayi kes diyor ertesi gun kizi alip abisinin evine gidiyor birlikte tatli falan yapiyorlar resimler cekiliyorlar neyse o gunun bir gun oncesinde ben yanina gidiyorum
Bana barisicaz ama sana guven yok benden surekli ayriliyosun falan diye oda beni geri yolladi barismadi meger baskasi varmis o gunun bulusma gunjn aksami kizla konusmayi kesiyor bana gelip supriz yapiyor barisiyoruz bende telefonuna bakarken aramalarini yakaliyorum o kizla sonra kiza soruyorum oda bana herseyi anlatiyor böyleydi falan diye kiza da demis ki biz gezdik tozduk ben seninle konustum sana seni seviyorum bile dedim ama sevgilimi unutamadim ona geri donucem
Diyip bitiriyor neyse olay bu dostlar simdi ise bana hediyeler aliyor abim akil vedinyaptim yoksa ben yaparmiyim diyor ama
Ben guvenemiyorum sizce bu ayriyken olunca alsatmak mi degil mi birdaha yaparmi beni en cok kiran bu surecte o kizla konusurken banada tamamen bitti demedi dese ben bekliyor olmasam diycem evet ben beklemiyordum yoktum ama vardım buradaydim akil berin pllss
Bana barisicaz ama sana guven yok benden surekli ayriliyosun falan diye oda beni geri yolladi barismadi meger baskasi varmis o gunun bulusma gunjn aksami kizla konusmayi kesiyor bana gelip supriz yapiyor barisiyoruz bende telefonuna bakarken aramalarini yakaliyorum o kizla sonra kiza soruyorum oda bana herseyi anlatiyor böyleydi falan diye kiza da demis ki biz gezdik tozduk ben seninle konustum sana seni seviyorum bile dedim ama sevgilimi unutamadim ona geri donucem
Diyip bitiriyor neyse olay bu dostlar simdi ise bana hediyeler aliyor abim akil vedinyaptim yoksa ben yaparmiyim diyor ama
Ben guvenemiyorum sizce bu ayriyken olunca alsatmak mi degil mi birdaha yaparmi beni en cok kiran bu surecte o kizla konusurken banada tamamen bitti demedi dese ben bekliyor olmasam diycem evet ben beklemiyordum yoktum ama vardım buradaydim akil berin pllss
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin ev için ayrlman saçmalıkken onun da ikili oynaması saçmalık ikinizden de ilişkinizden de bir şey olmaz.
Her olayda abisinin lafini dinlemesi sıkıntı
Evet iste abisine benimle bittigini birdaha olmayacagini cok uzuldugunu soyluyor oda kizla konus diyor konusuyorlar bulusuyorlar amaa bu sirada benimle de arada konusuyor bahaneler siraliyor falan ama sonra bundan 1 hafta icinde pisman olup heryere resimlerimizi koydu suanda full cabaliyor ama bu kisa surelimi yoksa gercekten pismanmi cozemiyorum normalde beni cok severdi 2 yildir hic boylede birsey yapmadi
Pismam olmus knk o kizi istese ona giderdi zaten. Su an o kizla gorusmuyosa sorun cikarma bence. Ayrilik doneminde konusmus olabilir aldatma sayilmaz
Hemen karar verme bir müddet düşünmem gerek de yani içimde kal ne evet de ne hayır
Ama sonra?
Evlilik ciddi birsey iyi düşün karar ver
kadınlar çiçektir erkek ise arı bir arı her çiçekten bal alır
Şüpheleniyorsan doğrudur
Aldatmamıştır umarım
Bende size soruyorum iste aldatmismi
Birisi ile konuşuyormuş ama arkadaşça mı bilemiyoruz
Ediyle büdü