Aldatmış mı aldatmamış mı?

Eximle o zaman daha sevgili değildik fakat bi 5 aydır konuşuyorduk kısacası flört dönemindeyken exim bir discord sunucusuna arkadaşını trollemek için bir başka arkadaşı ile girmiş. sunucuya girdiğinde o sunucuda benim de arkadaşımın olduğunu görmüş ve beni kıskandırmak için bi kızla aşkımlı konuşmuş. Bana diyor ki “aldatmış olsam dmde de ‘aşkımlı’ konuşurdum” Dmlerine girip baktım kız buna ailevi sorunlarını anlatmış. Bu da dinlemiş ve moral vermiş. Kız bununla dmde “ kaderinim ben senin” gibisinden cümleler kurmuş kısacası yavşamış. Ex ise çıkıp da diyememiş “benim konuştuğum bir kız var benimle düzgün konuş” diye. Konu değiştirip durmuş. Hatta kız buna tırnaklarına atıp nasıl olduklarını sormuş o ise “umarım kırılırlar” demiş. Ex, bilgisayar oyunu oynarken bile kızın mesajlarına cevap vermiş her günün sonunda ise kız buna “iyi geceler maymuş” demiş o da ona karşılık olarak bol R ile “iyi gecelerrrr” demiş. Tabi o sıralar benimle de konuşuyor. Kızla bi 2-3 günlük dmleri var çünkü ben bunları yakaladım. Bir de dmlerini kapamış “niye kapadın” diye sorduğumda “konuşmadıklarımın dmlerini kapatıyorum” demişti. Ben dahi kime anlatsam bu olayı aldatmış olarak yorumluyor, o ve çevresi ise aldatmamış olarak yorumluyor. Şimdi de size soruyorum aldatmış mı aldatmamış mı?

Aldatmış mı aldatmamış mı?