Aldatmış mıdır?

Merhaba. 1.5 yıllık evliyim. Kocam bu gün eve saat 3.30da geldi. Kendisi iş adamı şirketi var ve sık sık yabancı ortaklarıylq görüşmeleri oluyor. Bu gün de o günlerden biriydi. Hep nerede, kiminle biliyordum. Olduğu yerden görüntülü ve ya öylesine arar falan hep bildirirdi yerini. Bu gün hiç bir zaman aklıma gelmeyen garip bir şekilde içime şübhe düştü. Asla böyle bir şey hiss etmemiştim ve onu asla sorgulamamıştım ama bu gün çok garip şekilde bu oldu. Nerede olduğunu sordum bi yer söyledi ama etrafı çok sessizdi yine bi tedirgin oldum. Yazdım kendisine sadece bana konum atmasını istedim. Önce bi çıkıştı ne oldu falan diye sakince konum atmasını istedim attı ama konum iletildi şeklindeydi yani başkasının attığı konumu bana iletmişti ve telefonunda kendimle konum paylaşıyorum haberi yok ve söylediği yerde değildi. Biraz daha direndim olduğun yeri at bana dedim iletilmiş konum istemiyorum falan. Yine uzattı, geçiştirdi falan atmadı. Ben biraz daha ısrar edince olduğu yerde çıktı biraz aralık yerden bana konumunu attı, yolu falan attı taksi bekliyorum diye tamam dedim. Kapattı telefonu sonra yine o konuma döndü. Sık sık yazdı, ses kaydı falan attı geliyorum. Yemin billah etti ana baba bırakmadı hepsinin üzerine yemin etti müşterileri uğurladım da geliyorum dedi. Müşterileri uğurlayan insan neden bana olduğu yeri söylemesin? Yalan söyleyen ana babasının canını ortaya koyar mı? Yarın hepsini kendisine tek tek soracağım bu gün bu sinirle konuşmak istemiyorum dedim ona yarın konuşacağız bunları dedim. Beynimde oturtamıyorum bunları bir türlü. Kaç yıl sevgili olduk, nişanlı olduk hiç böyle bir şey yaşamamıştık, güvenirdim ona hep ama bu gün o güveni kırdı. Sizin fikriniz nedir? Bunun mantıklı bir açıklaması ola bilir mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Kendisiyle konuştum. Misafirleri otele yerleştirmek için gitmişler hepsi sarhoşmuş ve yerleştirmesi gerekmiş gece saat 3de bana otel konumu atıp olayları çıkmaza sokmak istememiş aklınca ama böyle daha kötü yaptığını anlattım ona. Özür diledi ve bir daha nerede olursa olsun açıkca söyleyeceğine dair anlaştık. Yorum yapan her kese teşekkür ederim🙏
Aldatmış mıdır?