ayrildik 10 gun oldu hic paylasim yapmiyorum birbirimizi asla gormuyoruz. cok guzel bi iliskiydi. ne hissediyordur merak ediyor mudur.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bakma coguna.. seven unutmaz.. 3 aydir unutamadim..
erkekler nasil kadinlari unutamaz. cok gaddarca cevaplar geldi sizden de dinlemek isterim
Soyle ozet gecim. 3 yil iliskim oldu. 5 ay evli kaldim. Ailesine cok duskundu ve hakaretlerden tut ev basmalarina kadar kotu davranislarda bulundu ailesi. Kavgali ayrildik. Ama o ayrilmaya ragmen birbirmize olan kotu davranislara ragmen. Kalbim hala onu seviyor. Cunku en guzel gunlerimi onunla yasadim. Ilkimdi ve sonum olmasini cok istedim, ve baskasini sevemiyecegim. Cunku onu farkli sevdim ve hala seviyorum. 3 aydir ayriyiz bosandik. Beni her yerden kolaylikla sildi ve engelledi terk ederken. Olsun cani sagolsun. Ben ailesini Allaha havale ettim onu da Allaha emanet ettim. Demek ki beni onu sevdigim kadar sevmemis. 3 ay oldu ve halen seviyorum, affedermiyim zor aileler kavga etti say say bitmez. Ama ona olan sevgim askim agir basiyor. Sevdim iste gonul bu.. iliski donemi cok guzeldi ama evliligimiz cok annesi cok burnunu soktu. Ama ben halen onu dusunur ne yapar diye merak ederim
ah be abi cok uzuldum suanda. evlilik olmasaydi isin icinde belki unutmak daha kolay olurdu iz birakan birisi olmus
Yine unutmazdim, iliski donemi cok guzeldi birbirmizin ilkiydik. Benim icin ozeldi. Ama annesi cok kotu biriydi.. ne yapacaksin ailesine cok duskundu hele annesi ne dese onu yapiyordu. Beni yeterince sevmemis.. nasibim degilmis. Oysa onla ne guzel hayaller kurmustum. Artik yarim kalmis bir hikaye. Onun icin unutmak zordur seven icin. Belki de benim sonum olmustur.. cunku onu cok guzel sevdim belki evliyken cok kavga ederdik yurutemedik.. ama ona olan askim farkliydi derinden sevdim her gunde her an dusunurum halen onu
Onun icin burdaki cogu kişiye bakma. Ben sevdim 3 ay oldu her yerden engellemis, ve ne yapar ne eder bilmiyorum. Ama unutamadim. Ozluyormuyum ozluyorum. Ama o silmis jnutmustur.. olsun..
allah yardimcin olsun abi hakkinda herseyin hayirlisi olsun insallah halimize sukur ediyoruz bazen boyle seyler okuyunca simdi bi erkek olarak bana ne onerirsin. sorunun altinda bi yorumda anlattim ayrilik meselesini bi goz atsan bana yardimci olsan o kadar minnettar kalirim ki
evet abi beklemeli miyim sence dönmek icin cabalar mi gelmesi icin ne kadar beklemeliyim
Bi okuyayim bi saniye
cok tesekkur ederim sidmidenn
Soyle diyim, 1,5 ay ayriken ben dayanamadim gittim aradim buldun onu, cunku sevdim, o konusmak dahi istemedi.. bende saygi duydum. Seven kisi ne olursa olsun bir adim atar.
Benden sana tavsiye gercekten umudun varsa sen yaz. Ve basit seyler icin vazgecmeyin. Ben farkli davranabilirmiydin yapabilirdim.. ama cok anneciydi.. ve cok kotu hakaretlere maruz kaldim..
Cok seviyorsan adim at.. birbirnizi kirmayin. Ben cok sevdigim birini kaybettim bana deger vermedi ama olsun cani sagolsun.
Ve insAllah barisirsiniz. Eger evlenirsenizde evinizin mahremi ikinizde kalsin ve birbirnize sahip cikin
abi o kadar iyi niyetlisin ki karsidaki kisi beni cepte gorur diye korkuyorum ben adim atarsam usanmazsa devam ederse diye korkuyorum kaldirmasam engeli seven insan gelir diyoruz aylarca beklemekte fayda var mı. engelimi kaldirirsam ne dusunur
Yarin ne olacagimiz belli degil. Iliskin ne kadardir suruyordu?
4 ay ama onun da benim de havalarda ucustugumuz bi iliskiydi birbirimize bagimliydik goruntuku sohbetlerimiz hep acikti ve o asiri takintiliydi bu duruma hic ozlemez mi be
Ozluyordur bilemezsin iste. Ben oyle cepteymis felan seylere katilmiyorum. Sen bir adim at eger gercekten seviyorsan. Ama niye ayrildiniz bilmiyorum. Ayriligin sebebi ne?
bizim iliskimiz cok guzeldi cok seviyorduk birbirimizi ama son zamanlarda eski mesajlari okudugumda da farklar gorebiliyordum sevgisini iliklerime kadar hissediyordum hala ama bazi ufak tefek sorunlarda gormezden gelmeyi tercih ediyordu bunu bi iki kere konustuk. ayrilma sebebim de buydu zaten ben oyalanma isini basarabilen biri degilim gelecek gormedigim iliskiden ayrilirim. o an ilk defa fevri davrandim ve onun bi anda ayrilik karari aldim. hakliydim o da biliyordu. ama cozulmeyecek borsey degildi. pisman oldu ama zaten bir kere o yola girmistim geri donersem oyuncak haline gelir diye dusundum. ve bitirmek zorunda kaldik o gece. ama oyle bi ayrilik gormedim ben sevgi cumleleriyle sefkatli bir sekilde ayrildik. beni uzen sey de iliskinin bitmesinden ziyade yarim kalmislik hissi. icimde bitiremiyorum. bi erkek olarak soruyorum simdi. ben onun hayatina cok fayda sagladim o da bana herseyimiz duzenimiz birlikteydi. uzaktan tabiki ve ben ders calisirken bile fice time istiyordu ben de elimden ne gelirse yapiyordum. asla sevgimi esirgemiyordum bana daha once ben hic sevilmemisim siyordu. erkek yalanlarini iyi bilirim cevremden ama onun bakislari davranislari bana iliklerime kadar hissettiriyordu. e ben de bunu hakediyordum zaten. iliskimiz boyle guzeldi bu tatsiz durumlardan dolayi ayrildik. engelleme olayindan da bahsettim zaten. simdi ondan beklentilerim var icimde bitiremiyorum. unutulmayi hazmedemiyorum cunku seviyorduk. donmesini istiyorum en azindan bitecekse tam bitsin yarim kalmasin diye. engeli kaldirirsam basitlesir miyim. yoksa seven insan her turlu ulasir diyip beklemeli miyim ve daha 1p gun oldu beklemek icin erken mi
Ozaman adim at hersey erkek atar diye olmaz. Engeli kaldir bir gun bekle. Ve ondan sonra sen adim at. Yarin ne olacagimiz belli degil. Seviyorsan atacaksin adimi. Cepteymis felan dusunme. Adim at ve guzelce sorunlarinizi cozun.
Bak ben sevdim. Evlenince böyle olacagini tahmin edemedim. Keske hersey farkli olsaydi ama, olmadi iste.. cok sevdim.. onun icin sevdiklerinizin kiymetini bilin. Nikahtan sonraki surecte birbirmizi cok uzduk ve bunun en buyuk sebebi annesine bagli olmasiydi, onun sozu kocasininkine agir basiyordu.. olmadi uzuluyorum halen. Hayallerim hikayem yarim kaldi. Burdaki cogu kisiye bakma seviyorsan savas!
tavsiyen icin cok tesekkur ederim abi bunu degerlendiricem. allau sendem razi olsun gonlune gore herseyin hayirlisini nasip eder insallah.
Rabbim nasibine yazmissa zaten olur. Pes etmeyin.
hayirlisi olur insallah hepimiz icin
Amin
10 günü başardıysanız ayrı kalmayı bitmiş demektir
evet ama ayrilirken o bana dedi ki 5 dk da olsa bazen aramak isterim dedi. ben de acik kapi birakirsam beklenti icerisinde olurum cok zor olur benim icin dedim engellememde sakınca gormedi simdi engeli kaldirirsam ne dusunur
basitlesir miyim
Biten ilişkiyi bitirin mutlu olamassınız artık hayır gelmez
biraz inceledim de yorumlarinizi cok negatifsin bu konulara karsi be abim ne yasattilar
Hayata toz pembe gözlüklerle bakmıyorum hayellerle yaşayanı gerçeklerle ….. hesabı
negatif dusunceler negatif yasantiyi ceker ama senin icin soyluyorum abi.
Ben yanılmam bu hayattan kardeşim dikkat et üzmesinler seni olur mu sen sevmişsin belli sevenler her zaman üzülenlerdir bu hayatta
maalesef abi cok haklisin tecrube olarak da gerideyim hayat beni kivama getirecek ama bi erkek olarak size soru sorabilir miyim bu konu hakkinda
Sorabilirsin
bizim iliskimiz cok guzeldi cok seviyorduk birbirimizi ama son zamanlarda eski mesajlari okudugumda da farklar gorebiliyordum sevgisini iliklerime kadar hissediyordum hala ama bazi ufak tefek sorunlarda gormezden gelmeyi tercih ediyordu bunu bi iki kere konustuk. ayrilma sebebim de buydu zaten ben oyalanma isini basarabilen biri degilim gelecek gormedigim iliskiden ayrilirim. o an ilk defa fevri davrandim ve onun bi anda ayrilik karari aldim. hakliydim o da biliyordu. ama cozulmeyecek borsey degildi. pisman oldu ama zaten bir kere o yola girmistim geri donersem oyuncak haline gelir diye dusundum. ve bitirmek zorunda kaldik o gece. ama oyle bi ayrilik gormedim ben sevgi cumleleriyle sefkatli bir sekilde ayrildik. beni uzen sey de iliskinin bitmesinden ziyade yarim kalmislik hissi. icimde bitiremiyorum. bi erkek olarak soruyorum simdi. ben onun hayatina cok fayda sagladim o da bana herseyimiz duzenimiz birlikteydi. uzaktan tabiki ve ben ders calisirken bile fice time istiyordu ben de elimden ne gelirse yapiyordum. asla sevgimi esirgemiyordum bana daha once ben hic sevilmemisim siyordu. erkek yalanlarini iyi bilirim cevremden ama onun bakislari davranislari bana iliklerime kadar hissettiriyordu. e ben de bunu hakediyordum zaten. iliskimiz boyle guzeldi bu tatsiz durumlardan dolayi ayrildik. engelleme olayindan da bahsettim zaten. simdi ondan beklentilerim var icimde bitiremiyorum. unutulmayi hazmedemiyorum cunku seviyorduk. donmesini istiyorum en azindan bitecekse tam bitsin yarim kalmasin diye. engeli kaldirirsam basitlesir miyim. yoksa seven insan her turlu ulasir diyip beklemeli miyim ve daha 1p gun oldu beklemek icin erken mi cunku erkekler daha sonra oturup dusunen insanlarmis baslarda kendilerini mesgul etme yoluna kacarlarmis. siz ne dusunuyorsunuz?
Ben ulaşırdım sevdiğime bekleyin illaki seviyorsa ulaşır
cok gururluysa?
Aşkta gurur olmaz bunu bir Aslan burcu olarak söylüyorum aşk gurur dinlemez
engelimi kaldirirsam ne dusunur abi beni basit karsilar mi ona kapi aralarsam
Algılamaz kaldır yazma zaten seven insan yazar
kaldirayim yani emin misin abi bak yaparim sonra beni eger pisman oldu filan diyip kucumserse dalga gecerse icten ice bekliyim mi bilemedim bence biraz daha dusunsun mu
Seven insan dalga geçmezzz sen bilirsin
erkeklerin kafa yapisini bilmiyorum ben o yuzden korktum
erken mi peki 1 ay gecmesini filan bekliyim mi belki ulasir bi sekilde ha
Bekle her türlü ulaşır seven insan
bekliyorum tamam ne kadar zaman sonra umut kesiyim abi agshabshs ya cok soruyorum ama allah belami versin cok dusunuyorum
15 günü geçince umut tutms
erken degil mi abi o ya 15 gunde
Unutmuş olabilir
neden oyle diyorsun. sonra erkekler neden kalpsiz diyor bu kizlar diyorsunuz
Başka sini buldu