ESIM AILEMDEN NEFRET EDIYOR?

esim benden ailemden nefret ediyor esim köyde dogumus büyümüs bende sehirde büyütüm evlendik pariste yasiyoruz esimi Ben getirdim esim simdide ailemi begenmiyor esimin annesi babasi köyde yasiyor halasi kardesi teyzesi akrabasi paristeler esim Annemgile hic oturmaya gitmez ramazanda bayramda El öpmeye bile gitmez durmadan esimin halasina ya da kardesin evine ya da akrabasina giteriz Ama sira Bana gelince Ben annenlere gitmem yorgunum Yok orasi Cok uzak bahaneler uydurup duruyor anca ilk evliligimizde esimin halasinin akrabasin evinden cikmakdik 24 Saat ordaydik annemgile gel gitelim diyince Ben bugun Cok yorgunum bugun olmaz annengile gitip ne yapcam Cok sikicilar sikilirim orda Ben dalga esimin halasi annemle dalga geciyor Sen bide avrupada yasiyorsun bu halin ne diyor Annem kendi halinde bir kadin Ama esimin halasi olsun akrabasi olsun sanki pariste dogmuslar afedersin bide insanlari begenmiyorlar dalga geciyorlar esimde öyle kahkaha atip gülmeler kibirli insanlar iyi insanlardan nefret etiyorlar Annem Okadar iyi davrandi halde esim bikere Allah razi olsun demedi Ben ilk evliligimde yemek yapmasini bilmiyordum Annem Bana yardim etiyordu diye esim hep kiziyordu Bana Annen gelmesin senin elin var Yane annemi istemiyor Adam resmen diyorki Bana acik acik anneni Sil bosver anneni
ESIM AILEMDEN NEFRET EDIYOR?